ΑΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…| DRAZEN

Η απόκτηση του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό αιφνιδίασε πολλούς. Ένας παίχτης 26 ετών, με παραστάσεις στο NBA και αγωνιστικά ένα ελκυστικό πακέτο. Η χρονιά έμοιαζε αδιάφορη και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ήταν ο μόνος στόχος του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

H άφιξη του Κροάτη και το διαδικτυακό δέσιμο με τους φιλάθλους των πρασίνων βάζει μια νέα μεταβλητή. Αρκετά ελκυστική , θυμίζοντας το ένδοξο παρελθόν όπου οι μετάγραφες αεροδρομίου ήταν σε ημερήσια διάταξη.

Με μυστικό τρόπο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε το μπαμ σε μια περίοδο που όλα φάνταζαν και ήταν ήρεμα. Ο παίχτης ήθελε καιρό τώρα να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το πραγματοποίησε την πιο αλλόκοτη στιγμή. Στο παρκέ οι ικανότητες του είναι τεράστιες , έχει ένα φουλ πακέτο που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα δυνατό finish στη σεζόν.

Μένει να φανεί η αγωνιστική του κατάσταση και το πόσο έτοιμος είναι. Η γλυκιά γεύση της απόκτησης του γεννά , ελπίδα για τον οργανισμό ότι παραμένει ακόμα ένα δυνατό brand. Αναμένουμε την συνεργασία με τον δαιμονισμένο φέτος Nedovic , σε ένα δίδυμο που στις καλές του μέρες φαντάζει εκρηκτικό.

Στο NBA , ο Χεζόνια έπαιξε 5 σεζόν σε 330 ματς με 6,9 πόντους μ.ο. . Έμεινε τρεις σεζόν στους Magic όπου στην τελευταία του χρονιά , τη σεζόν 2017-18 , είχε και το μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στη θητεία του στο NBA, με 9,6 πόντους. Αγωνίστηκε μια σεζόν στους Knicks και μια σεζόν στους Blazers πριν επιστρέψει στην Ευρώπη.

Τα highlights της καριέρας του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου είναι η τάπα στον LeBron στη λήξη ενός ματς όταν φορούσε τη φανέλα των Knicks , όπου έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του. Ακόμα είχε κάνει step over στον Αντετοκούνμπο έπειτα από ένα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό και πάλι με τη φανέλα των Knicks και ξεκίνησε μια άτυπη κόντρα με τον M.V.P..

Το κέρδος εντός και εκτός παρκέ θα φανεί στο διάστημα των επόμενων μηνών. Το γκελ στον κόσμο από τη απόκτηση του Χεζόνια είναι μεγάλο και μένει να φανεί εάν δώσει στον Παναθηναϊκό την έξτρα ώθηση που ψάχνει , ένα στέρεο βήμα , για την εκκίνηση της επόμενης σεζόν.

Θεωρώ ότι πρέπει να χτίσει πάνω στην έξυπνη κίνηση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός και σε συνδυασμό με την παραμονή του Nedovic να βάλει τα θεμέλια για την επιστροφή του στην elite των ομάδων της Euroleague.

DRAZEN

 

 

Διαβάστε Περισσότερα