Ας είναι η αφετηρία | ΜΕΣΑ – ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Μεγάλο διπλό για την ομάδα χθες το βράδυ μέσα στο Καραϊσκάκης,απρόσμενο για πολλούς όχι τόσο για λόγους αγωνιστικούς όσο κυρίως για ψυχολογικούς….

Γιατί τον Ολυμπιακό τον έχει νικήσει μέσα-έξω τα τελευταία χρόνια πολλές φορές και σε τελικό κυπέλου σε ουδέτερο γήπεδο.Γιατί να μην κέρδιζε αυτόν τον κάκιστο Ολυμπιακό;

Τα γράψα και χθες,ο Π.Α.Ο.Κ είναι η μόνη ομάδα που χτύπησε τον Ολυμπιακό στα ίσια τα τελευταία δέκα χρόνια τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και ας το καταλάβουν αυτοί που βρίσκονται τώρα στις πρώτες θέσεις.

Χθες η ομάδα ήταν κυνική,έκλεισε χώρους,έτρεξε έβγαλε πάθος και επιτέλους ο Λουτσέσκου βρήκε την προπονητική του ταυτότητα που έχει χαθεί από την εποχή του double.

 

Λίγο περισσότερη σημασία να έδινε ο πρόεδρος στις κακές γύρω επιλογές του και η ομάδα θα ξαναφουλάρει.Αφού πληρώνει που πληρώνει ας πληρώσει σωστά και σε επιλογές που θα του φέρουν κέρδος.

Ας είναι το χθεσινό η αφετηρία για ψυχολογική ανάταση,για ένα νέο ξεκίνημα αγωνιστικό που θα μας ξαναβάλει πάλι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.Έχουμε γίνει πολύ μεγάλη ομάδα απλά για να κάτσουμε να ασχολούμαστε με μια απλή νίκη επί του Ολυμπιακού.Αυτά συνέβαιναν επί Μπατατούδη…..

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Διαβάστε Περισσότερα