Ας κερδίζει και έτσι | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Κυνικό τον είπαν πολλοί τον Παναθηναϊκό από χθες το βράδυ και δεν είχαν άδικο αλλά το ζητούμενο αυτό δεν ήταν;Ένα διπλό ρε παιδιά φωνάζαμε εδώ καιρό όλοι μας!

Και στον Βόλο έπαιξε καλά και στην Τρίπολη επίσης,με την Α.Ε.Κ στο Ο.Α.Κ.Α το ίδιο αλλά το σακούλι στην συγκομιδή βαθμών έγραψε μηδέν και κυνικά….

Το τριφύλλι δεν ήταν καλό χθες,τα χάφ του ήταν σε κακή μέρα,ο παίχτης κλειδί του τελευταίου διμήνου έμεινε από ενέργεια και καθαρές αντιδράσεις και μιλάω για τον Βιγιαφάνιες.Όμως το τρίποντο ήταν αυτό που έπρεπε να μπει μπροστά από κάθε τι άλλο….

Ο Αϊτόρ έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά και δικαιώνει τον Γιοβάνοβιτς που τον πίστεψε και τον κράτησε το καλοκαίρι που μας πέρασε.Το μπλόκο στην Νίκαια έσπασε,ο ορίζοντας με θέα την 4αδα είναι πιο καθαρός και με λιγότερο αγωνιστικό άγχος κάτι που θα φέρει και καλύτερο ποδόσφαιρο….

Το Σάββατο με τον Αστέρα στην λεωφόρο έπεται συνέχεια….

Υ.Γ.Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης φαίνεται πως αποχωρούν από τον σύλλογο για ξεχωριστούς λόγους.Δεν ξέρω εάν βοήθησαν και πόσο αλλά, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τα παιδιά από τις ακαδημίες και φυσικά τα ελληνόπουλα που ξέρουν τι σημαίνει να φοράς την πράσινη φανέλα επιβάλλεται να τους δίνεις και την τελευταία ευκαιρία…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

 

 

Διαβάστε Περισσότερα