Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι….. Σωτήρης Βάζελος

Ο Χόρχε τις προάλλες στην εκπομπή έβγαλε την περόνη και η βόμβα έσκασε.Πέντε μεγάλες εταιρίες από την Κίνα αναλαμβάνουν τα ηνία της Παε Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος απαλλάσσεται από το κράξιμο του κόσμου του τριφυλλιού.
Προσωπικά θέλω να κρατήσω μικρό καλάθι μάγκες μου όχι γιατί δεν πιστεύω στις πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα ο Χόρχε.Δεν είναι και λίγα αυτά που έχουμε περάσει ως Παναθηναϊκοί την τελευταία δεκαετία.Τι να πρώτοθυμηθούμε;Από τον Γόντικα για πρόεδρο μέχρι το παράγκα και όραμα που έγινε κλείσε τα μάτια
Οι σχιστομάτηδες μπορεί να ρίξουν χρήμα,η φανέλα μπορεί να είναι βαριά αλλά αυτή που θα έρθουν πρέπει να ξέρουν από πιέση πρωταθλητισμού. Από τον φροντιστή και τον μεταφραστή μέχρι τον προπονητή και τον τελευταίο παίχτη.Δεν μπορείς εύκολα να νικήσεις το σύστημα Ολυμπιακού-Παοκ αυτή την στιγμή σε όλα τα επίπεδα.Είναι ανώτεροι παντού μέσα και έξω από το χορτάρι με πολύ καλύτερες ομάδες αλλά και πιο στιβαρές διοικήσεις.
Πάντως το τελευταίο διάστημα κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι δεν καυτηριάσαμε όσο θα έπρεπε τα περί Β εθνικής του Ολυμπιακού και έχουμε αποδεχτεί το ότι είμαστε τριτοτέταρτοι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι σαν τον Αλαφούζο να δίνει το χέρι στον Ιβάν και να τρώει την πισώπλατη μαχαίρια από τον Κύζα αλλά ούτε να πηγαίνει στα δικαστήρια και να κάνει το παπί, δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα…
Σε εμάς τα λέτε αυτά ρε παιδιά; Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει βαρεθεί.Έχει ξενερώσει. Δεν το διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στο καφενείο των φιλάθλων;Μια απορία έχω.Τις 2 προηγούμενες δεκατίες μήπως μονάχα ο Παναθηναϊκός στάθηκε σε όλα τα επίπεδα απέναντι από τον Ολυμπιακό; Ο κινέζος που θα αναλάβει μην κάνει και αυτός τα ίδια για να γίνει πρώτος,διαφορετικά θα μπει και η δικιά του φάτσα στο πανό. Φαγωθήκαμε μεταξύ μας.. Να μας γίνει μάθημα..
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.Τουλάχιστον βλέπουμε το φώς στην άκρη του Τούνελ..

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα