Ας σταματήσει αυτή η τρέλα | Ο Τζες

Προσπαθώ από το πρωί να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου σχετικά με το σημερινό χαμό του γνωστού μουσικού Mad Clip. Προσωπικά δεν γνώρισα ποτέ το συγκεκριμένο καλλιτέχνη, ούτε και εκφράστηκα ποτέ από το συγκεκριμένο είδος μουσικής αλλά αυτό που με σόκαρε ήταν πως για άλλη μία φορά, ένας ακόμα συνάνθρωπός μας έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και άδοξα.

Επρόκειτο για έναν επαγγελματία μουσικό, με όνειρα τόσο στη προσωπική του ζωή όσο και στα επιχειρηματικά του, στα οποία όμως μπήκε ένα μεγάλο “Χ” χωρίς κανένα λόγο. Και αναρωτιέμαι… Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η γενοκτονία;

Βαριά λέξη η “γενοκτονία” σωστά; Κι όμως ανταποκρίνεται απόλυτα στην Ελληνική πραγματικότητα, καθώς καθημερινά χάνονται άνθρωποι στην άσφαλτο για ένα αχρείαστο παραπάνω γκάζι, για τη φιγούρα ή και για την απροσεξία μιας στιγμής.

Καλή η κουβέντα για μπαλίτσα, για μεταγραφικά για οπαδικά κτλ αλλά στο φινάλε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή δεν είναι άλλο από τον άνθρωπο. Εκ μέρους του Georgiou Club, θέλω να ζητήσω μια χάρη από το κάθε έναν από εσάς. Την επόμενη φορά που θα φύγετε από το σπίτι σας, κοντοσταθείτε στη πόρτα και κοιτάξτε πίσω σας. Θα δείτε βλέμματα ανθρώπων που σας λατρεύουν και λαχταρούν να πέσουν στην αγκαλιά σας γυρίζοντας σπίτι. Αν λοιπόν την επόμενη φορά, σας περάσει η ιδέα από το μυαλό να γκαζώσετε στο πορτοκαλί, να πατήσετε το γκάζι παραπάνω επειδή αργήσατε στη δουλειά σας ή επειδή θέλετε να φιγουράρετε, θυμηθείτε αυτά τα πρόσωπα που δε θα ήθελαν με τίποτα στο κόσμο να στερηθούν της παρουσίας σας.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρά μόνο να σας παραπέμψω σε έναν κύριο που με έμαθε να οδηγώ με σεβασμό στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου, αλλά και στους συμπολίτες μου. Σε αυτόν που μου επισήμανε ότι η αξία της ζωής μου είναι ανεκτίμητη, αλλά και πως το ίδιο πιστεύουν οι δικοί μου άνθρωποι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη παρέα των Men of Style και την εκπομπή τους “Απλά και Αντρικά“, αλλά ακόμα περισσότερο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Ιαβέρη, που μας επισημαίνει με κάθε ευκαιρία πόσο απέχει μια συνηθισμένη μέρα να μας σημαδεύει για όλη μας τη ζωή.

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του εκλιπόντα, και ας είναι το τελευταίο θύμα σε αυτό το ναρκοπέδιο που ονομάζεται άσφαλτος.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα