Αστέρας Τρίπολης: Ακόμη ψηλότερα.!! SERPICO

Άλλες φορές με τρίποντο, και άλλες με πόντο , ό Αστέρας Τρίπολης ανεβαίνει βαθμολογικά καί κτίζει σερί θετικών αποτελεσμάτων. Αήττητος καί σήμερα στο Αγρίνιο πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο.
Χωρίς νά κουραστεί ιδιαίτερα έφυγε με την ισσοπαλια από τόν Παναιτωλικό πού δεν λέει νά κάνει νίκη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ ή ομάδα τής Τρίπολης με γκολ κεφαλιά τού Μαρσιαλ στο 18″ λεπτό.

 

Ανέβασε την απόδοσή της, έχοντας πάντα κατά νου καί την άμυνα της, καί λίγο πρίν βγεί το πρώτο ημίχρονο με πέναλτι τού Μπαραλες 44″ λεπτό έφερε το ματς στα ίσια. Με προσοχή κυρίως στην άμυνα του καί ποντάροντας στην κόντρα για το δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Ακούραστα κράταγε το ματς , απέναντι στον ακίνδυνο Παναιτωλικό. Ο Αριγιμπι για τούς Αγρινιώτες πού μπήκε αναγκαστική αλλαγή ή μόνη απειλή για την άμυνα τού Άστερα , καί κάποιες προσωπικές ενέργειες τού Ντουάρτε δεν είχαν τύχη. Θετικό αποτέλεσμα είπαμε για τόν Αστέρα πού ανεβαίνει βαθμολογικά , καί πλέον πάρα πολύ δύσκολα τά πράγματα για την ομάδα του Παναιτωλικού που παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογική κατάταξη.

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα