Αστέρας Τρίπολης η ίδια συνταγή…

Σήμερα στο georgiouclub.gr αναλύουμε  την ομάδα του Μοριά τον Αστέρα Τρίπολης η οποία είναι και η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Πελοπόννησο εδώ και περίπου μια δεκαετία στην Α Εθνική! Ανεξάρτητα εάν συμπαθεί κάποιος την ομάδα ή όχι ένα είναι σίγουρο.. Είναι η πιο σταθερή από όλες τις επαρχιακές τα τελευταία χρόνια με 2 πολύ καλές παρουσίες στην Ευρώπη αλλά και την κορυφαία στιγμή της στον τελικό του κυπέλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό με το ματς να το θυμόμαστε όλοι για το χέρι πάνω στην γραμμή του Μανιάτη και την μη καταλογισμό πέναλτι από τον Γιαχο..

Αυτό κόστισε στους Αρκάδες έναν τίτλο.. Με τα εάν και τα εφόσον όμως δεν γίνεται η ιστορία.. Έτσι λοιπόν προχωράμε παρακάτω.. Διαχρονικά το club πάντα αποτελούσαν ένα κράμα από λάτιν και Έλληνες ποδοσφαιριστές!Η διοίκηση πάντα στιβαρή όλα αυτά τα χρόνια με έξυπνες κινήσεις και με ψάρεμα πολύ καλών ταλέντων.. Τα οποία μετά πουλήθηκαν και σε καλά χρήματα όπως ο Ντε πλασσις!Όμως ρε παιδιά αξίζει αυτή η ομάδα να έχει μονάχα τόσο λίγο κόσμο στο γήπεδο;

Μη μου πείτε το κλασικό μα είναι ο κόσμος της Τρίπολης Παναρκαδικος! Αυτό ήταν στην αρχή.. Τώρα πέρασαν χρόνια και η ομάδα τιμά την πόλη και την ιστορία της.. Βοηθήστε την να πάει ψηλά.. Οι πρόεδροι θέλουν να κάνουν και ένα γερό λίφτινγκ στο γήπεδο.. Θα το κάνουν γιατί είναι σοβαροί και έμπιστοι σε ότι κάνουν και λένε! Φέτος πάλι η συνταγή θα είναι ίδια.. Λάτιν με Έλληνες παίκτες..Ο Μπορχα Χιμένεθ θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.. Ανέβασε στην Segunda Division την Μιραντες και έρχεται τώρα στην Τρίπολη!

Μικρός σε ηλικία μόλις στα 34 έχει φιλοδοξία και όραμα για κάτι καλό και εκεί πάτησε η διοίκηση!Οι παίκτες που ήρθαν είναι η Ντανι Σουαρεθ, Σεσκ Ρεχις και Φερναντεθ όλοι Ισπανοί και όλοι με μηδενικό κόστος! Σημαντική η παραμονή του Κάλτσα που ανανέωσε για 3 χρόνια ακόμα αλλά για μένα πλήγμα θα είναι η φυγή του Μανία για την Πογκον… Ο Μανίας για μένα πολύ καλός μέσα στο κουτί και επίσης εξαιρετικός με το κεφάλι.. Αυτά δυστυχώς θα τα χάσει από την νέα χρονιά η ομάδα..

Όπως και να έχει όλη η Πελοπόννησος θέλει η ομάδα να πηγαίνει καλά και το γνωρίζω διότι αρκετοί πηγαίνουν στην Τρίπολη και από την Σπάρτη και από το Άργος και το Ναύπλιο να δουν την ομάδα… Ακόμα εντυπωσιακή θα είναι και η νέα εμφάνιση της ομάδας εφέτος.. Την εντός έδρας κίτρινη μπλε την επέλεξε ο ίδιος ο κόσμος ενώ η εντυπωσιακή εκτός έδρας λαχανι εμφάνιση να κάνει μεγάλη αίσθηση με το χρώμα της..

Έτσι λοιπόν φθάνοντας στο τέλος του άρθρου έχουμε να πούμε πως το club θα στηριχθεί στην ίδια συνταγή στην ίδια δομή και βάση ώστε να έχει 2 πράγματα ως στόχους.. Την καλή μπάλα που θα φέρει και κόσμο στο γήπεδο αλλά και ένα καλό πλασάρισμα στις πάνω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα την είσοδο στην 8αδα των play-off!!

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα