Άστρο Κούρτιτς λαμπρό τον οδηγεί… ΡΟΣΤΟΦ004

Ευρωπαϊκό παιχνίδι για  τον Δικέφαλο απόψε και οι ελπίδες για πρόκριση στους 8 πια δεν είναι όνειρο αλλά πραγματικότητα αφού με Ηγέτη  Κούρτιτς από στημένη φάση ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να ελπίζει στο Βέλγιο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε λιγοστές ευκαιρίες και αν εξαιρέσεις την φάση με το καθαρό χέρι που δεν είδε ο διαιτητής, ελλείψει  var,  το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ναι και διαφορετικό.  Θα μπορούσε να δεχτεί και γκολ αλλά η άμυνα ήταν αυτή η οποία δεν επέτρεψε στους Βέλγους να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βέλγοι πρέσαραν ασφυκτικά σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου, «ξεδιπλώνοντας» ποιότητα και τρεξίματα ενώ  ο ΠΑΟΚ φάνταζε ως «ενόχληση» για τους φιλοξενούμενους. Και κάπου εκεί στο 58 ήταν που μέτρησε η ποιότητα του Σλοβένου, όπου φέτος έχει ένα φωτεινό Άστρο που τον οδηγεί και μαζί με αυτόν και όλη την ομάδα.

Ο Δικέφαλος, αν εξαιρέσουμε ότι στον επαναληπτικό δεν θα έχει Κουρτιτς και Ζιβκοβιτς λόγω καρτών, αν το πιστέψει θα είναι αυτός που θα δει την οχτάδα κατάματα,   σαν η  μοναδική ελληνική ομάδα στην Ευρώπη,  θα μπορεί να ονειρευτεί και για το κάτι παραπάνω.

Συνεχίζουμε λοιπόν με την Ελπίδα και την πρόκριση μπροστά μας.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα