Athens A-live….??? ΑL Jazeera

Κάποια πράγματα στην ζωή κάνουν την διαφορά και αυτήν την διαφορά την κάνει πάντα και μόνον ο Μεγάλος, μόνον ο Δυνατός, αυτός που μπορεί να κινήσει γή και ουρανό χωρίς να γίνει επαίτης …. Οι πολλοί πάντα θα ακολουθούν Αυτόν τον Παίχτη, γιατί θα τους γεμίσει με αυτά που θα τους πεί …. δεν θα αντιδράσουν, γιατί η βαρύτητα του λόγου του δεν θα έχει να κάνει με επιχειρηματολογία του κώλου, το “Χάρισμα”  του, τους μαγνητίζει όπως ο πυρήνας τα  ηλεκτρόνια ….

Βγήκε λοιπόν προχθές ο Δημήτρης ο Γιαννακόπουλος και είπε : ” Τέρμα δεν μπορώ Μόνος μου κτλ κτλ κλτ κτλ” ….. τα γνωστά που έχετε διαβάσει κι’ακούσει στα ηλεκτρονικά μέσα….  Ο Μεγάλος δεν απειλεί ΠΟΤΕ! Ο Δυνατός δεν παρακαλάει μέσω εκφωβισμού, ο Παίχτης θα κάνει τους πάντες και τα Πάντα να γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα και να πετύχει αυτό που δεν μπορόυν οι πολλοί ….

Δεν Γίνεται να είσαι Πρόεδρας της Τριφυλλάρας και να ζητάς απο τον κόσμο με αυτό τον τρόπο τον οβολόν του …. Είδατε κανέναν Μαρινάκη να ζητάει λεφτά για να αγοράσει το Καραισκάκη απο την Τράπεζα ?? Κανέναν Σαββίδη να ζητιανεύει χρήματα απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για να αποπληρώσει τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ??? Κανέναν Μελισσανίδη να βγάζει voucher στους Αεκτζίδες για το Νέο Γήπεδο της ΑΕΚ ??? ΟΧΙ ρε μάγκες μου, με τον δικό τους ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο απέδειξαν ότι με μία κίνηση τους, πίσω απο την δημοσιότητα πέτυχαν αυτό που μπορεί να πετύχει μόνο ο ΔΥΝΑΤΟΣ Παίχτης.!

Για μένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  έδειξε ΑΔΥΝΑΜΙΑ, στοιχείο που κανένας ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ δεν θα αφήνει ποτέ του να βγει τόσο οφθαλμοφανέστατα στο ευρύ κοινό…!! Δεν μπορείς ΚΥΡΙΕ να κάνεις ολόκληρη συνέντευξη τύπου για να απειλήσεις τον κόσμο ότι αν δεν καταβάλει τον οβολόν  θα αποχωρήσεις ….. Μάλλον θέλεις να προκαλέσεις για την δημοσιότητα ( κάτι που ξέρει να κάνει καλά ….). Ο Σϊγουρος και Δυνατός Μεγαλομέτοχος πράττει ΜΟΝΟΝ.

Σπουδαίο και εκπληκτικό το όλο Πρότζεκτ για το Athens Alive. Περίμενα ότι η συγκκριμένη συνέντευξη τύπου έιχε να κάνει με ανακοίνωση έναρξης υλοποίησης του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Με απογοητεύσε ο Δημ. Γιαννακόπουλος τον οποίο θεωρούσα το μέλλον του Παναθηναικού, η συνέχεια της μεγάλης παρουσίας των Αδελφών Θανάση και Παύλου που έδωσαν τα πάντα γιαυτό το Κλάμπ και πάλεψαν για ακόμα περισσότερα ειδικά για το Ποδοσφαιρικό τμήμα που ήταν πάντα το όνειρο τους, η εκπλήρωση της Μεγάλης Παναθηναικής ΙΔΕΑΣ , ένας ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο.

Κύριε  Γιαννακόπουλε, έχεις όλα τα φόντα και την δυναμική να μαζέψεις 5-6 επιφανείς Παναθηναικούς παίχτες οι οποίοι θα καταλάβουν το μεγαλεπίβολο σχέδιο σου, πρότεινε τους την υλοποίηση της μεγάλης ΙΔΕΑΣ σου και μπείτε όλοι στο πρότζεκτ με ίσα δικαιώματα και απαιτήσεις και μετά αφού είσαι έτοιμος και έχεις καθαρίσει με την κυβέρνηση αρχικά και συμπαίχτες εν συνεχεία, ανακοίνωσε στον κόσμο το όλο πρότζεκτ. Βγές και πράξε όπως κάνουν τα μεγάλα Κλαμπ …. ΡΕΑΛ και Μπαρτσελόνα. Βγάλε συνδρομές μελών με αντίστοιχα προνόμια βάσει του ποσού που θα πληρώσει ο κάθε φίλος της ομάδας σου.

Εκεί πίστεψε με θα κερδίσεις ακόμα και τους Αδελφούς Αγγελόπουλους που τώρα τάχεις κάνει σαλάτα ….. 2ο μελανό σημείο της κριτικής μου στο ότι δεν δείχνεις σημάδια Δυνατού Παίχτη ….

ΥΓ 1: Δυνατός Παναθηναικός , σημαίνει Δυνατός Ολυμπιακός και το αντίστροφο…… Δεν μπορεί ο Ελληνικός Αθλητισμός να υπάρξει χωρίς την συνύπαρξη του Τομ κ Τζέρι του Ελληνικού Αθλητισμού ….

ΥΓ 2: Κ Γιαννακόπουλε είναι απαίτηση όλων των φιλάθλων του Τριφυλλιού να πράξεις τα Δέοντα για να επαναφέρεις στο προσκήνιο τον Ποδοσφαιρικό Παναθηναικό και όχι να εξαφανίσεις μαζί του και τον Μπασκετικό όπως απλά ξεστόμισες…..

 

ΑL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα