ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ 1- 2. ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΆΜΥΝΑ.

Φουριόζος μπήκε ο Ολυμπιακός στο μάτς με τον Ατρόμητο χάνοντας σπουδαια ευκαιρία με τον Καμαρά. Είχε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα , δημιουργούσε φάσεις από τα πλάγια κυρίως και κάποιες φορές από τον άξονα αλλά ότι ευκαιρία δημιουργούσε δεν υπήρχε απλά Σέντερ ΦΟΡ να τις τελειώσει. Σιγά σιγά ο Ατρόμητος ανέβαινε πηρε και αυτός χόρο ,και το ματς άρχισε να γίνεται πιό ενδιαφέρον. Κυρίαρχος σε κατοχή μπάλας ήταν για αυτό το Α “ημίχρονο ο Θρύλος αλλά από γκολ τίποτα Λίγο πρίν ο Ρέφερι στειλη τις ομάδες στα αποδυτήρια ο Κουλουρης χωμένος στην μικρή περιοχή θα εκμεταλλευτεί το κακό διώξιμο του Σα καί κάνει το 1-0. Δίκαια παράπονα του Ολυμπιακού για εμεσο που δεν του δωθηκε το ίδιο λεπτό,που δέχεται το ΓΚΟΛ. Υπάρχουν παράπονα από τούς ερυθρόλευκους για ένα πέναλτι που κατά την γνώμη μου κακώς δεν τούς δόθηκε αλλά καί για σκληρά μαρκαρισματα που δεν τιμωρήθηκαν.

Το Β”ημίχρονο ξεκινά και αυτό με γρήγορο ΓΚΟΛ και τον Καμαρα να ισοφαρίζει. Τα λεπτά που ακολουθούν είναι όλο κοκορομαχίες και φάουλ. Σε ένα από αυτά ο Ατρόμητος μένει δίκαια με 10 παίκτες ,Και σωστά αρχίζει να μαζεύεται στην περιοχή του. Αλλαγές από τον ΜΑΡΤΙΝΣ σε παίκτες και ρόλους. Χάνονται μία δύο καλές ευκαιρίες για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλά στην κοντρα ο Ατρόμητος ειναι5 πολύ επικίνδυνος. Μια ακόμα κακή στιγμή του ΣΑ ο Κουλουρης δεν το κάνει γκολ. Πίεση κυρίως από τα άκρα για τον θρύλο και τα στειμενα .
Ψάχνει το δεύτερο γκολ που θα του δώσει Τήν νίκη. Αυτό γίνεται ώς συνήθως στο 93 λεπτο5 από στημένο,Και τον Βουκοβιτς με κεφαλιά να λυτρώνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και με αυτό το τρίποντο να μένει κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, και να ελπίζει για τον τίτλο.

 

 

SERPICO

 

Διαβάστε Περισσότερα