ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2. – SERPICO

Ένα ματς ομορφιά  ???
Μπορεί το τελικό 2-2 Να αφήνει πικραμένο τον Ατρόμητο αλλά σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θεωρείται δίκαιο Έτσι όπως πήγε το ΜΑΤΣ. Ότι δεν είδαμε στο Α’ ημίχρονο που κύλησε χωρίς κάτι να μας ενθουσιάσει το Β’ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά. Στο 50 ‘ λεπτό ο Ενσικούλου κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο που μπήκε πιό αποφασισμένος και ορεξάτος στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ίσως αυτό το γκολ να ξύπνησε την ομάδα του Δέλλα που άρχισε να κάνει πιό πιεστική την παρουσία της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 69’λεπτό ο Μανά κάνει το 1-1. Ο Ατρόμητος χανει2 πολύ καλές ευκαιρίες να μπει πάλι μπροστά στο σκόρ. Ο Παναιτωλικός έξυπνα θα βγει στην κόντρα και με τον ίδιο παίκτη παγώνει το γήπεδο και κάνει το 1-2. Ανατροπή.

Το ματς ανοίγει ο Ατρόμητος πιέζει βλέποντας ότι χάνει το ματς φτιάχνει κάποιες καλές φάσεις και καταφέρνει στο 83′ λεπτό με γκολ του Μουγιακιτς να ισοφαρίσει. Στον χρόνο που απέμεινε συν 5 λεπτά καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός θα κοιτάξει να διασφαλίσει το σκορ. Ο Ατρόμητος έχει μια ουσιαστικά Καλή στιγμή να κάνει γκολ αλλά δεν το καταφέρνει. Ο τερματοφύλακας Κυριακόπουλος σε καταπληκτικό σουτ του Κυριακίδη λέει Όχι.Το ματς τελειώνει και βρίσκει τις δύο ομάδες με διαφορετικά συναισθήματα. Εμάς όμως που το παρακολουθήσαμε ευχαριστημένους από το θέαμα ειδικά στο Β’ ημίχρονο.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: 2-2 (HL)

Διαβάστε Περισσότερα