Αυτό είναι σωστό | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Είσαι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Και παίζεις με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Πρέπει να κερδίσεις.
Ο αντίπαλος μας σήμερα είχε την τύχη να προηγηθεί γρήγορα με ένα έξυπνο γκολ. Μετά τι? Καθυστέρηση κι από τον τερματοφύλακα? Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ήταν καθολική. Χωρίς πολλές φάσεις, η πίεση ήταν μεγάλη και διαρκώς αυξανόταν.

Κίνδυνος για την εστία μας δεν υπήρχε κι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε ότι το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο και ότι ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές σε παίκτες που τον βοήθησαν να κρατήσει το σκορ, όπως ο Αλεξανδρόπουλος και ο Ιωαννίδης.
Ο ΠΑΟΚ μετά το 0-1, ανέβαζε συνέχεια ρυθμό , το ποσοστό κατοχής της μπάλας μεγάλωνε συνέχεια και πλησίασε το 70-30, απλά έπρεπε να έλθουν και τα γκολ της ανατροπής. Άργησαν αλλά ήρθαν. Ο Ίνγκασον ήταν και πάλι σκόρερ και ργγυ στην άμυνα. Πρέπει να ανανεώσει και να είναι σταθερά για την ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Ο Σάστρε προβληματίζει θετικά τους παράγοντες, πρέπει να μείνει και μετά το καλοκαίρι, φαίνεται ότι βρήκαμε δεξί μπακ κλάσης, μετά τον Μάτος.
Από πλευράς παικτών, ο Τσόλακ, φαίνεται λίγο καλύτερος από αυτό που και όταν άρχισει να σκοράρει μάλλον θα μας εκπλήξει ευχάριστα. Ο Μουργκ είναι μπαλαδόρος, πάντα συμπαθής αλλά φαίνεται ότι είναι προτιμότερο να μην ξεκινά τα παιχνίδια. Τα σέντερ μπακ πάνε καλά, είτε το σημερινό δίδυμο Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, είτε και κάποιος από τους Κρέσπο, Μιχάι είναι αποτελεσματικοί.

Ο Σβαμπ σήμερα μπήκε αλλαγή και φαίνεται να υποχωρεί από τις βασικές προτιμήσεις του προπονητή. Ο Μπίσεσβαρ με την τωρινή χρησιμοποίηση του σε χρόνο, είναι καθοριστικός. Όπως και οι Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς που η κλάση τους κάνει την διαφορά.
Πάμε δυνατά γιατί την Τετάρτη περνάμε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Κι αυτό είναι σωστό!

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα