Αυτό είναι το όραμα της Honda για το αστικό μέλλον

Το Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης, η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει την εξέλιξη του Urban EV Concept.

 

Δύο χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία με το Honda Urban EV Concept, με το οποίο μας έδειξε το πως σκέφτεται τα μελλοντικά αυτοκίνητα πόλης, η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζεται να μας δείξει την εξέλιξη του μέσω ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου.

Η εμφάνισή του θα θυμίζει αρκετά το Urban EV Concept με στρογγυλά φωτιστικά σώματα εμπρός και φουτουριστική σχεδίαση. Οι εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, ενώ υπάρχει επιφάνεια στην οποία μπορείς να δείξεις μηνύματα σε άλλους οδηγούς, με την τεχνολογία να χτυπάει «κόκκινο».

Εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση ή την αυτονομία του, ενώ η Honda επιβεβαίωσε ότι σύντομα η έκδοση παραγωγής του θα περάσει στην αγορά, ακόμη και μέσα στο 2019!

Είναι δεδομένο ότι θα διαδραματίσει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο πλάνο της Honda, το οποίο ονομάζεται Electric Vision και προβλέπει ότι έως και το 2025 τα δύο τρίτα των αυτοκινήτων που θα πουλάει στην Ευρώπη, θα διαθέτουν ηλεκτρικούς κινητήρες.

Honda Electric Future

ΠΗΓΗ  INSIDER.GR

Διαβάστε Περισσότερα