Αυτο το ποδοσφαιρο μας έχει λειψει! |Jago1914!

Το παρακάτω κείμενο είναι απλά μια αυθόρμητη έκφραση ενός φιλάθλου του Π. Α. Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ μετά το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κ. Τασος Καραλίγκας μου έδωσε την αδειά του να το δημοσιεύσω καθώς αυτός έκανε την ανάρτηση και τον ευχαριστώ πολύ.

“Εγώ εχθές είδα δίπλα μου άτομα που αγαπάνε την ομάδα τους όπως και εμείς, είδα ανθρώπους και οπαδούς του Αρη να έρχονται στο κάγκελο και να μιλάμε για οτιδήποτε, για το ανύπαρκτο κράτος που σκοτώνει τα παιδιά μας στα Τεμπη, μέχρι και τα πόσα παιδιά έχει ο καθένας και πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα και έχει μια ηλιαχτίδα, ένα γαμ@ το ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή, να χαρεί να πιεί και να βρει φίλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις μπύρες που μας έδωσαν τα παιδιά στο ημίχρονο, για το ένα καλό ταξίδι, καλή επιστροφή, αποτυπώνει ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Δείχνουν και προσπαθούν και  όλοι μας να αλλάξουμε φτάνει με τόσο αίμα δεν κουραστήκατε, το νόημα το έδωσαν τα μικρά παιδιά στην κερκίδα του Αρη που δεν σταμάτησαν να παίζουν αγνό ποδόσφαιρο και αν πέρναγε το κάγκελο φώναζαν κύριε μας πετάτε λίγο την μπάλα, αυτό φτάνει να σου αποσπά την προσοχή και να τα χαζεύεις πως και εμείς αυτή την στρόγγυλη θεά που αγαπήσαμε, κύριε γιατί μεγαλώσαμε όλοι και δεν το έχουμε καταλάβει σε αυτά τα γαμ@γηπεδα. “

Σχόλιο οπάδου του ΠΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΓΙΗ ΟΠΑΔΙΣΜΟ

ΥΣ Προσωπικά η εικόνα που περιγράφει ο φίλαθλος του ΠΑΣ είναι αυτό που ελπίζουμε να βλέπουμε στα γήπεδα μας, όχι άλλη ΒΙΑ τα μόνα χτυπήματα στις κερκίδες να είναι άπο τις μπάλες που κλωτσάνε τα παιδάκια.

Jago 1914!

Διαβάστε Περισσότερα