Αυτοκτόνησε η ΑΕΚ Ι Ο Τίγρης

Αυτοκτόνησε η ΑΕΚ στον αγώνα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Ενώ νικούσε 3- 0 τον ΟΦΗ μέχρι το 78 ισοφαρίστηκε 3-3 στην παράταση. Βέβαια στη διαμόρφωση του σκορ έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή του Γκαρσία στο 36ο λεπτό και οι αποτυχημένες αλλαγές του Μιλόσεβιτς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθεσεις για την ΑΕΚ αφού στο 8ο λεπτό  μόλις προηγήθηκε με γκολ του Αραούχο μετά από σουτ. Στη συνέχεια κι ενώ η ΑΕΚ υπερείχε, σε μια επίθεση ο Γκαρσία πέρασε τον αντίπαλο του, ενώ αυτός άρχισε να τον κρατά παρατεταμένα με τα χέρια σε σημείο να ανέβει πάνω του με ιδιαίτερη σκληρότητα. Ο Γκαρσία τότε τον έσπρωξε πλην όμως έπεσαν πάνω στο Γκαρσία και άλλοι παίκτες του ΟΦΗ με τον παίκτη της ΑΕΚ προφανώς εκνευρισμένος απώθησε και χτυπησε τον παίκτη του ΟΦΗ με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλλει και να μείνει η ΑΕΚ με 10 παίκτες.

Παρ όλα αυτά η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Τζουμπερ στο 41ο λεπτό.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 61ο λεπτό μετά από σουτ του Ανσαριφαρ και όλα έδειχναν  οτι η ΑΕΚ με μειονέκτημα θα έφευγε με το διπλό από το Γετι Κουλέ.

Στο 76ο λεπτό ομως και ενώ ο ΟΦΗ υπερείχε κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή από δεξιά και από την εκτέλεση ο Νειρα έγραψε με κεφαλιά το 3-1.
Μετά από αυτό ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και ενώ η μπάλα παιζόταν στην περιοχή της ΑΕΚ ο Σιμανσκι δεν έδιωξε και ο Νειρα που την κέρδισε την έστειλε στα δίχτυα με σουτ γράφοντας το 3-2 στο 86ο λεπτό.

Μετά από το αυτό το γκολ ο ΟΦΗ εκμεταλλευόμενος και τις λάθος αλλαγές του Μιλόσεβιτς, ο οποίος έβγαλε τον Τσουμπερ και το Σιμανσκι βάζοντας Σβαρνα και Μάνταλο, πίεσε την ΑΕΚ και στην παράταση μετά από κτυπημα φάουλ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.

Όπως είπαμε και στην Αρχή η ΑΕΚ αυτοκτόνησε αφού σε 15 λεπτά δέχτηκε τρία γκολ γεγονός ανεπίτρεπτο. Σε αυτό βοήθησε βέβαια η αποτυχημένες αλλαγές του Μιλόσεβιτς αφού μετά τον Γκαρσία που αποβλήθηκε,άλλαξε τους Αρμαμπας και Τσουμπερ με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια σε άμυνα αφού επιθετικά ήταν ανύπαρκτη, η δε εισοδος του Μάνταλου και του Σακπωφ δεν βοήθησαν όσο χρειαζόταν την ομάδα να κρατήσει το διπλό και τους 3 βαθμούς.


Η ΑΕΚ θα μπορούσε άνετα να πάρει τη νίκη έστω και με δέκα παίχτες αν γινόταν καλύτερη διαχείριση του αγώνα από το Μιλόσεβιτς.

Ο Διαιτητής στη φάση της αποβολής του Γκαρσία έπρεπε να αποβάλει τουλάχιστον ένα παίχτη του ΟΦΗ γιατί αυτοί προκάλεσαν με σπρωξίματα τον Γκαρσία ο οποίος αμυνόμενος και χάνοντας την ψυχραιμία κτυπησε- απώθησε ένα παίχτη με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

 

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα