Αυτός ήταν Παναθηναϊκός ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Α.Ε.Κ και Παναθηναϊκός κατέβηκαν στο χορτάρι του Ο.Α.Κ.Α με σκοπό να πάρουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους από βαθμολογικής άποψης αλλά η νίκη γοήτρου ήταν και θα είναι πάντα διακαής πόθος και για τους δύο μονομάχους.

Ουσιαστικά το τριφύλλι παρουσιάστηκε ως ομάδα,γεμάτο σύνολο με κοντινές γραμμές μετά την σωστή ενδεκάδα με τρία χαφ που κατέβασε ο Μπόλονι στο ματς.

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί στο πάθος και την φιλοδοξία των πιτσιρικάδων.

Αλεξανδρόπουλος και Ζαχαρίτης ήταν οι κορυφαίοι με τα τρεξίματα τους,την φρεσκάδα τους και τις ενέργειες τους ειδικά στο πρώτο σκέλος της αναμέτρησης.

Το κέντρο της άμυνας της Α.Ε.Κ είναι σε κακό φεγγάρι το τελευταίο καιρό και οι πράσινοι χτύπησαν δις με τους Μακέντα και Κουρμπέλη στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Οι πράσινοι θα μπορούσαν να είχαν φθάσει και σε υψηλότερο σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά χρειάζεται και άλλη δουλειά στο τελείωμα των φάσεων..

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Μπολόνι μαζεύτηκαν ώστε να κρατήσουν το τρίποντο,η ένωση ουσιαστικά δεν είχε απαντήσεις,ενέργεια και διάθεση να προσπαθήσει…

Το γκολ προς το τέλος του Ολιβέιρα θεωρώ ότι δεν άγχωσε ιδιαίτερα τους πράσινους καθώς πρώτη φορά παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν σε ένα μεγάλο ματς…

Αυτό που τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης είναι αυτό που θέλει ο κόσμος της ομάδας.Διάρκεια στο παιχνίδι και να κολλήσει το καλό πρώτο σημερινό πρώτο μέρος με το καλό δεύτερο μέρος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό….

Μεγάλη νίκη από όλες τις απόψεις και προχωράει ο Παναθηναϊκός ώστε να εκπληρώσει τον στόχο του..

Διαβάστε Περισσότερα