Μπόλικο τίποτα, με μια δόση… ρομαντισμού! | Ο Τζες

Με καθυστέρηση μερικών μηνών και την ομάδα με 1,5 πόδι στην Super League 2, ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης παρέθεσε συνέντευξη τύπου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Εκεί είχαν την ευκαιρία δημοσιογράφοι της περιοχής να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον πρόεδρο της ομάδας, και να προσπαθήσουν να αποσπάσουν κάποια πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα σχέδια της διοίκησης ή μιας επόμενης διοίκησης. Το αποτέλεσμα; Παντζάρια με κούμπλα που λέμε και στα Γιάννενα.

Πολύ επιγραμματικά ο κ. Χριστοβασίλης ανέλαβε, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, την ευθύνη για τη κατάσταση του ΠΑΣ Γιάννινα, και εις ότι αφορά τα σενάρια περί πώλησης της ομάδας, τα διέψευσε κατηγορηματικά. Για την ακρίβεια ανέφερε πως αν κάποιος έχει όραμα… μεγαλύτερο της οικογένειας Χριστοβασίλη, είναι ευπρόσδεκτος και πρόσθεσε πως επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί.

Εν ολίγοις ουδεμία ουσιαστική απάντηση δεν υπήρξε σε βασικότατα ερωτήματα. Πρώτον, αναφερόμενος στο γεγονός πως για να δώσει την ομάδα θα αξιολογούσε πρώτα το όραμα που θα έχει ο επενδυτής για την ομάδα, δεν μας ανέφερε το δικό του όραμα και πώς αυτό αποδεικνύεται με πράξεις. Επίσης ζήτησε συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα χωρίς να αναφερθεί και πάλι στις κινήσεις της διοίκησης ώστε και να έρθει κοντά στον κόσμο, και να δημιουργήσει ένα όραμα στους… επίσης ρομαντικούς οπαδούς. Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος του ΠΑΣ, ανέφερε την παροχή προσκλήσεων σε μετανάστες και πρόσφυγες των δομών υποδοχής, ως κίνηση εξωστρέφειας… Τώρα μάλιστα, ψηλώσαμε σαν ομάδα.

Έγιναν ερωτήσεις για τα χρέη της ομάδας, για την πληθώρα προσφυγών, για την αυριανή ημέρα και πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε περίπτωση υποβιβασμού, αλλά και πάλι η απάντηση ήταν “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”. Η αποκορύφωση κατ’ εμέ, ήταν όταν ερωτήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας για τα εγκλήματα του μεταγραφικού σχεδιασμού και για το ότι η ομάδα για άλλη μια φορά δεν επένδυσε σοβαρά στην στελέχωση του ρόστερ. Εδώ έπεσαν και τα τσιμέντα με την απάντηση. Κύριε Χριστοβασίλη το ότι μετά από 16 χρόνια η ομάδα επιτέλους έχει ένα γήπεδο να προπονείται, και το γεγονός πως αλλάξατε μια λάμπα στους προβολείς του γηπέδου, με συγχωρείται αλλά δεν αποτελεί πράξη επαίνου, ούτε και επένδυση που να χαρακτηρίζει ως πετυχημένο το πέρασμά σας από την ΠΑΕ. Για μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και γενικά για μια ομάδα πρώτης κατηγορίας, αυτά είναι βασικότατα προαπαιτούμενα.

Δεκαέξι χρόνια στο τιμόνι αυτό έλειπε, ομάδα σαν τον ΠΑΣ να συνεχίσει να προπονείται σε γήπεδα ομάδων που αγωνίζονται στο τοπικό! Εν τέλει λοιπόν μην περιμένετε παίκτες κύριοι γιατί φτιάξαμε το χορτάρι. Η χρονιά θα προχωρήσει με φρεσκοχειρουργημένους και παλαιμάχους. Κλείνω με την αναφορά πως υπάρχουν και σχέδια ακόμα και για νέο γήπεδο! Δεν θα το σχολιάσω όμως στη προσπάθεια να κρατήσω και ένα επίπεδο.

Όπως περίμενα, στην σημερινή συνέντευξη δεν μάθαμε το παραμικρό. Είδαμε για άλλη μια φορά την ομάδα να βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο, και τον πρόεδρο της ομάδας να μας μιλάει για το αόρατο όραμά του και τον ρομαντισμό με τον οποίο βλέπει το ποδόσφαιρο.

Άντε και καλή τύχη μάγκες!

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα