BOXING TIME ”Γαλλική Επανάσταση” Ο Προθάλαμος της Νέας Εποχής Μέρος Ά

Εχουμε μιλήσει ως τώρα και έχουμε αναφερθεί στο ότι σε ΚΑΘΕ  ΕΠΟΧΗ, υπάρχει  ένα <<νέο πολιτιστικό μοντέλο>> και  ένας  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ο οποίος εξυπηρετεί και καθοδηγεί, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, απ’ αυτόν που το χρησιμοποιεί (το ΣΥΣΤΗΜΑ), για να κινηθούν οι διαδικασίες και να παράξουν το τελικό προ’ι’όν, το οποίο είναι ο τρόπος σκέψης κι άρα λειτουργίας, του ανθρώπου μέσα στην κοινωνία.

Το μοντέλο αυτό είπαμε, το προωθεί η εκάστοτε εξουσία μέσα από ένα μηχανισμό, ο οποίος οδηγεί στην ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ, και στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Έχουμε πεί επίσης πως ο τρόπος ΔΙΑΦΥΓΗΣ απ΄τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, η οποία αποκτιέται  με την μόρφωση, την γνώση δηλαδή της ουσίας του ανθρώπου, και η οποία γνώση οδηγεί στην ΑΡΕΤΗ, και αυτή στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Και φυσικά είπαμε πως το σύστημα δεν θέλει ελεύθερους ανθρώπους,,αλλά  ΔΕΜΕΝΟΥΣ στο <<Άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου>>, του Θεού της “Αφθονίας” που λέγεται ΠΛΟΥΤΟΣ (δηλαδή ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ), ενώ στην πραγματικότητα είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ (Άδης δηλαδή), ο οποίος έχει αλλάξει όνομα για να είναι ΑΡΕΣΤΟΣ, και να ασκεί ΓΟΗΤΕΙΑ (είναι γητευτής και η τέχνη του η πλάνη).

Είπαμε επίσης πως θέλει να μας ΔΕΣΕΙ στον ΖΥΓΟ της δουλείας του, μέσω των υλικών αγαθών, και έτσι μπλέκεσαι στα ΓΡΑΝΑΖΙΑ της ΜΗΧΑΝΗΣ του, και απλά ακολουθείς δεμένος τον ρυθμό παραγωγής, και ολοκλήρωσης του ΣΧΕΔΙΟΥ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, το οποίο είπαμε είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ  και ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

Οπότε αυτό που χρειάζεται για να χαλάσουμε τα σχέδια του Συστήματος, είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να είμαστε <<ΕΝΑ  ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ και ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ το ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ>>.(όπως λέει και το τραγούδι).

Πρέπει οπότε να αλλάξουμε τον ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ μας, και να ανοίξουμε τα μάτια μας – γιατί είπαμε πως τα μάτια είναι ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ της ΨΥΧΗΣ μας – και αν καταφέρουμε να κοιτάμε και να βλέπουμε με <<ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ>>, τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ίσως αναγνωρίσουμε τα αρχαία σύμβολα, τα αρχέτυπα απ’ το παρελθόν (γιατί ο νούς και η ψυχή μας τα αναγνωρίζει ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ), και ίσως καταλάβουμε επιτέλους που οδηγεί αυτός ο ΔΡΟΜΟΣ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ο οποίος δεν είναι άλλος απ’ την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Διότι όσο και αν ακούμε σήμερα και διαρκώς για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που έρχεται, που θα αλλάξουν πολλά, να είστε σίγουροι πως τίποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ, και όλα είναι ΠΟΛΥ  ΠΑΛΙΑ, γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ ειναι το ΙΔΙΟ με τον ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ, και το μόνο που αλλάζει είναι ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
( με βάση την ανάπτυξη της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ).

Είδαμε λοιπόν πως υπάρχουν κάποια Τάγματα που είναι πολύ αρχαία στην ουσία, και ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ τον 1ο αι.μ.Χ. – απλά τότε έκαναν ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ με βάση τα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (της εμφάνισης δηλαδή του Ιησού Χριστού, οπότε και η θεωρία περί Μαγδαληνής) – και παρουσιάστηκαν ως ΝΕΑ, τα οποία είχαν ως ΣΤΟΧΟ  λέει στην <<απελευθέρωση της ψυχικής ενέργειας που είναι κλεισμένη στο σώμα, η οποία είναι το χρυσό που ψάχνουν να δημιουργήσουν>>.

Να το δημιουργήσουν??
Τί εννοούν αφού ήδη υπάρχει?? Μάλλον κάτι άλλο είναι αυτό που ψάχνουν…

Μήπως να το χαλάσουν??

Τί εννοούν με την <<Αλχημεία της Ψυχής>>??

Είναι λέει η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του κοινού ανθρώπου σε κάτι ΑΝΩΤΕΡΟ..!!

Δεν είναι λίγο τρομακτικό αυτό??
Ότι κάποιοι δηλαδή ψάχνουν τρόπους να πειράξουν την ψυχή μας??

Ότι ήθέλαν από παλιά να μας θεραπεύσουν, και έφτιαχναν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, και έψαχναν να βρούν  το ΦΑΡΜΑΚΟ  που θα μας κάνει ΚΑΛΑ??

Ψάχνουν το ΦΑΡΜΑΚΟ  ή το ΦΑΡΜΑΚΙ??

Τί ακριβώς ψάχνουν??

Δεν είναι άραγε τρομακτικό ότι θα έρθει ο <<ΑΠΟΓΟΝΟΣ>> να μας κυβερνήσει ΕΔΩ στην ΓΗ, ως ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ που είναι (οπότε και πιο άξιος), με ΣΙΔΗΡΑ ΡΑΒΔΟ??

Πού ετοιμάζονται να τον Στέψουν??
Στην Γαλλία στην Νotre Dame, την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ μετά την περσινή  ΕΞΑΓΝΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑ στις 15 Απριλίου?? (είπαμε η πυρά εξαγνίζει, καθαρίζει, οπότε μπορεί να υποδεχτεί το ΝΕΟ).

Ή μήπως στην Γερμανία, που κάηκαν φέτος στις 8 Απριλίου τα Βασιλικά Ανάκτορα του Βερολίνου??
(όχι στα Ιεροσόλυμα όπως έχει προφητευτεί??)

Αυτόν που θα κατέβει στην ΓΗ ο <<ΜΕΓΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ>>, δηλαδή ο Υιός του ΒΟΤΑΝ ο ΘΟΡ?? (που έχουμε δει και τις ανάλογες ταινίες του ξανθούλη??) ο Υιός του Θεού ΨΑΡΙΟΥ..!!

Πάντα είχαν εμμονή με τις εξαγνιστικές πυρές, τα καθαρτήρια του ΜΟΛΩΧ, όπoυ εξαγνίζουν το ΠΑΛΙΟ το ΑΚΑΘΑΡΤΟ, και υποδέχονται το ΝΕΟ  το ΚΑΘΑΡΟ.

Το  ΚΟΡΑΚΙ (έχει γίνει και όμορφη ταινιουλα στο Χόλυγουντ, με μουσική των Cure ), είπαμε στον Διάκοσμο της  Παναγίας των Παρισίων ( της Μαύρης Παναγίας, της αρχαίας θεάς, της Πόρνης της Βαβυλώνας), είναι το σύμβολο του ΘΑΝΑΤΟΥ όπως έχουμε πεί, και σύμβολο του  ΒΟΤΑΝ  – ΟΝΤΙΝ (που πάντα τον συνοδεύουν κοράκια και λύκοι), αλλά και σύμβολο της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ (και του ΦΡΥΓΑ Γέρου Αλχημιστή), όπου είναι το σύμβολο της ΣΗΨΗΣ που ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ το ΚΑΘΑΡΟ απ’ το ΑΚΑΘΑΡΤΟ, και φυσικά έχουμε πεί πως αυτοί είναι οι ΚΑΘΑΡΟΙ (όπως ονομάζουν και το τάγμα τους), άρα το ακάθαρτο είμαστε εμείς, και θα μας βρεί ο ΘΑΝΑΤΟΣ και η Σήψη??  (είμαστε εμείς αυτοί που θα μετατρέψουν σε κάτι ανώτερο, έφόσον  αυτοί είναι ήδη,  είναι ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ).

Τί ακριβώς σκοπεύουν να μας κάνουν??

Επίσης είδαμε οι Αλχημιστές να θαυμάζουν την λεγόμενη <<ΣΦΑΓΗ των ΑΘΩΩΝ>>, η οποία λέει είναι μια ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ του ΘΑΝΑΤΟΥ της πρώτης ύλης στα χέρια του ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, με απώτερο στόχο την ανάσταση της, με διάφορες κατεργασίες,  ώστε αυτή να γίνει ΧΡΥΣΟΣ.

Η σφαγή των Αθώων, ο θάνατος στα χέρια του Υδράργυρου, το Φάρμακο που ψάχνουν για να μας σώσουν, και η απελευθέρωση της ψυχικής ενέργειας, της αλχημείας της ψυχής (δεν είναι λίγο τρομακτικά όλα αυτά, με τον ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ να φιγουράρει και να αμφισβητείται μέσα σε όλα τα ΕΜΒΟΛΙΑ??)

Εμβόλια που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για την Δημόσια Υγεία και για το καλό μας, ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΑ απ’ την ΕΞΟΥΣΙΑ για την επίτευξη του ΣΤΟΧΟΥ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, και ειδικά σήμερα, εν  μέσω ΚΡΙΣΗΣ ΚΟΡΩΝΟ’Ι’ΟΥ??

Είναι τυχαίο γεγονός, όπου στο ΤΕΛΕΙΩΜΑ μιας ΕΠΟΧΗΣ κάηκαν οι Διδυμοι Πύργοι της Αμερικής, το ΚΕΝΤΡΟ του ΕΜΠΟΡΙΟΥ, του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ συγκεκριμένα??

Και μόλις πρίν ένα χρόνο κάηκε άλλο ένα σύμβολο της ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ της Παναγίας των Παρισίων, της Εκκλησίας ΣΥΜΒΟΛΟ της ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ  <<Χριστιανικής>> (ο θεός να την κάνει) ΠΙΣΤΗΣ ??

Κάηκαν στο “Τέλος της Εποχής” λοιπόν δύο βασικοί  ΠΥΛΩΝΕΣ
του Συστήματος.

Το εμπόριο  δηλαδή, η οικονομία, και η θρησκεία!!

Το Σύστημα εξαγνίζεται και ΑΛΛΑΖΕΙ.

Το Σύστημα ετοιμάζεται να ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ  το ΝΕΟ.

Την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που διαλαλούν και διατυμπανίζουν όλοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, δηλαδή όλος ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ και τα ΜΟΝΤΕΛΑ του!!

Το ΝΕΟ βέβαια, δεν είναι τίποτα άλλο από την ΕΠΙΤΕΥΞΗ του ΑΡΧΑΙΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (από εποχής ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ)!!

Όλα γίνονται βάση σχεδίου, όλα έχουν μπεί στο σχεδιασμό παραγωγής του ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, και είναι έτοιμα να παράξουν το ΝΕΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ.

Το Σύστημα βέβαια δεν αρχίζει τώρα το <<θεάρεστο έργο>> του – της ΑΛΛΑΓΗΣ – αλλά το έχει ξεκινήσει εδώ και 500 χρόνια περίπου. Διότι ως ΓΝΩΣΤΕΣ ξέρουν ότι οι αλλαγές θέλουν ΧΡΟΝΟ, και επειδή επίσης είναι και λάτρεις του χρήματος ξέρουν πως ο χρόνος είναι ΧΡΗΜΑ,  οπότε γνωρίζουν πολύ καλά πως να τα ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ και τα δύο.

Εξάλλου όταν ξεκινάνε μια διαδικασία, την έχουν πρώτα μελετήσει καλά, και γνωρίζουν πως για να ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ και να ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ όλους τους ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥΣ  παράγοντες, χρειάζεται να περάσει αρκετός καιρός έτσι ώστε κυλώντας τα χρόνια, αλλάζοντας οι άνθρωποι και οι γενιές, να μπορούν να λειτουργούν ΑΘΕΑΤΟΙ και απ’ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, χωρίς να γίνονται ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ, διότι αν βιάζεσαι να εφαρμόσεις κάτι – αυτό μπορεί να γίνει ΕΜΦΑΝΕΣ – και εφόσον αυτό το κάτι (το οποίο είναι άσχημο), θα αντιτίθεται στα ως τότε καθιερωμένα, τότε ο τελευταίος τροχός δηλαδή  ο λαός, θα “τσινίσει” θα “κλωτσήσει” και τότε όλος ο μηχανισμός θα καταρρεύσει και θα κολλήσει, οπότε δεν θα παραχθεί ο ΣΤΟΧΟΣ, που είναι και το ΠΡΟ’Ι’ΟΝ που επιθυμεί.

Το ΦΙΔΙ εξάλλου ξέρει να ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ, να ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΕΡΜΑ εξωτερικά, αλλά παραμένει φίδι…

Για να δούμε τώρα πως το ΣΥΣΤΗΜΑ άρχισε να ΑΛΛΑΖΕΙ, δηλαδή πως ξεκίνησε να περνάει τις αλλαγές στον λαό, γιατί το Σύστημα δεν αλλάζει στην ΟΥΣΙΑ, αλλά ο ΛΑΟΣ.

Το Σύστημα είναι ο ΗΛΙΟΣ, ο Άξονας, ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ  SOL INVICTUS, και ο λαός είναι οι πλανήτες, οι οποίοι ΠΟΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ απ’ το Σύστημα (Θεό), οπότε οι αλλαγές είναι για τον λαό, και όχι για τον ΠΟΙΜΕΝΑ.

Οι πρώτες αλλαγές ξεκίνησαν με τις  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και αμφισβητήσεις, αυτές των Προτεσταντών ΚΑΛΒΙΝΙΣΤΩΝ (διότι οι ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΕΣ ήταν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ αλλαγές, οπότε με την κατάλληλη επεξεργασία απ’ το Σύστημα, εξουδετερώθηκαν).

Αυτές ήταν οι πρώτες ήπιες αλλαγές, διότι το <<θρησκευτικό συναίσθημα>>, έχει μεγάλη δύναμη, οπότε έχοντας την ΓΝΩΣΗ οι ιθύνοντες της αλλαγής, δεν το χτυπούν άμεσα και απότομα, διότι αυτό θα επιφέρει τα ανάποδα αποτελέσματα. Η θρησκευτική αλλαγή, απαιτεί μια μακρά διαδικασία, οπότε για αρχή ήταν μια <<καλυμμένη>> αλλαγή.

Το επόμενο στάδιο αλλαγής, ήταν αυτό της ΔΟΜΗΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Διότι το προηγούμενο μοντέλο, ήταν δομημένο με αυστηρή ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ των λαών, αφού υπήρχε το “Φεουδαρχικό” Σύστημα, το οποίο μετέτρεπε τους ανθρώπους σε ΔΟΥΛΟΥΣ των ΠΛΟΥΣΙΩΝ – ΕΥΓΕΝΩΝ.

Πείνα, φτώχεια, εξαθλίωση για το λαό, και <<παντεσπάνι>> για  τους ΓΑΛΑΖΟΙΜΑΤΟΥΣ, τους λίγους και εκλεκτούς ΑΡΙΟΥΣ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ, με την <<ευγενική>> καταγωγή. Χρόνια, αιώνες, ζούσαν έτσι οι άνθρωποι χωρίς κανένα οίκτο, σε απάνθρωπες συνθήκες.

Οι συνθήκες αυτές οδηγούν τον άνθρωπο, στον κλασσικό δρόμο της επιβίωσης και στα ζωώδη ένστικτα – και σε συνδυασμό με τους προηγούμενους αιώνες, που κάηκαν βιβλιοθήκες, αποκρύφτηκαν γνώσεις και ιστορία – οι λαοί έπεσαν στον “βούρκο”, στον απόλυτο ξεπεσμό.

(Πέρασαν δηλαδή το στάδιο του καθαρτηρίου των Ρωμαιοκαθολικών και των Προτεσταντών, όπου <<εξαγνίστηκαν >>, καθαρίστηκαν απ’ το παλιό, που ήταν ανώτερο επίπεδο  ανθρώπων, γιατί τα εννοούν όλα ανάποδα στην πραγματικότητα) και τώρα ήταν έτοιμοι (δηλαδή ως ανεγκέφαλα ζώα), να δεχθούν την ΑΛΛΑΓΗ που θα τους επέβαλλε το Σύστημα, με δόλωμα την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, (την ζωή στον επίγειο παράδεισό τους).

Τους υποσχέθηκαν λοιπόν την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους, με ανθρώπινα δικαιώματα και αξίες, με Αγάπη, ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, τι ωραία ιδανικά, ποιός δεν θα τα αποζητούσε, όταν ζούσε εκείνη την εποχή?? (και όχι μόνο).

Ποιός δεν θα δενόταν στο <<Άρμα του Καρνάβαλου>>, που μόνο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν θέλει να προσφέρει αλλά τα ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΑ??

Μα θα πεί κάποιος ότι τα είχε τα Δεσμά επί Φεουδαρχίας, ποιός ο λόγος για να γίνει αυτή η επανάσταση??

Γιατί απλά τα Δεσμά τα είχε στο ΣΩΜΑ, όμως ο ΣΚΟΠΟΣ είναι να τα έχει στο ΜΥΑΛΟ και στην ΨΥΧΗ των αθρώπων. Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, και αυτήν επιδιώκει, ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ!!

Είδαμε  πως μέσα απ’ τα Τάγματα, μέσω της Δομής της Κοινωνίας, και μέσω των  <<θρησκευτικών >> εξεγέρσεων, ξεκίνησε η ΙΔΕΑ για μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, μια επανάσταση  “ποθούμενη ” απ’ το Σύστημα, μια επανάσταση που ΦΥΤΕΨΕ στις καρδιές των ανθρώπων, μέσω πάντα των κατάλληλων “ανθρώπων – μοντέλων”, τα οποία ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ την ΙΔΕΑ αυτή, την καλλιέργησαν, και την εφάρμοσαν.

Ο ΣΤΟΧΟΣ βέβαια ήταν η ΟΛΙΚΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ, η οποία όμως δεν ήταν άμεση (γιατί είπαμε κάθε πράγμα στον  καιρό του), γιατί ο σκοπός είναι ότι κάνεις, να το κάνεις ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ, να είναι πειστικό, δηλαδή ότι όλο αυτό ήταν μια  ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ λα’ι’κή εξέγερση, και όχι ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ.

Για να μπεί στην Φάκα το Ποντίκι, βάζεις ένα ωραίο κομμάτι τυρί, αλλιώς δεν μπαίνει έτσι δεν είναι??

Το Ποντίκι είμαστε εμείς, και το τυρί ήταν τα ωραία και άπιαστα ιδανικά, που προσέφερε αυτή η Eπανάσταση. ΄Ολα ξεκίνησαν ωραία, με ιδέες και όνειρα, και κατέληξαν με πόνο που λέει και το τραγούδι. Γιατι??

Γιατί δεν ήταν ” Γνήσια και Αληθινά” αλλά Ψευδή, για να ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ  στο ΣΗΜΕΡΑ..!!

Έχουμε πει ως τώρα πως οι Άτλαντες ήθελαν την Παγκόσμια Κυριαρχία, από πολύ παλιά από το 10.000 π.Χ. όπως  μας γράφει ο Πλάτωνας…

Επίσης είπαμε πως η Ατλαντίδα ΒΟΥΛΙΑΞΕ, και άρα έμειναν χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ, οπότε από τότε έψαχναν μέρος όπου θα εγκατασταθούν (πατρίδα τους η Γή), όπου να “επαναπατριστούν” κάπου…

Έτσι όσοι επέζησαν
εγκαταστάθηκαν στην Θούλη, και εκεί απομονώθηκαν ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ, ώσπου να ξεχαστούν τα γεγονότα, και να ανακτήσουν  δυνάμεις…(έτσι όπως ακριβώς έχουμε πει ότι κάνει και  ο θεός τους ο ΒΟΤΑΝ).

Όταν θεώρησαν πως οι συνθήκες είναι ώριμες για να εμφανιστούν στο προσκήνιο ξανά, κατέβηκαν προς τα νότια ( οπως έχουμε πεί δηλαδή στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη και Ασία).

Τότε ήταν που άλλαξαν και όνομα, και λέγονταν ΟΞΥΔΡΑΚΕΣ, ΔΡΑΓΓΕΣ και ΔΑΡΔΑΝΕΙΣ.

Τότε που είπαμε ότι έκαναν Δεύτερη (ή μάλλον πιο σωστά ΤΡΙΤΗ, μετά την Θούλη και την Ατλαντίδα) ΠΑΤΡΙΔΑ τους, την “ΒΑΚΤΡΙΑΝΗ” και την γύρω περιοχή στην ΒΔ.Ινδία, και ως την Γεδρωσία και το Βελουχιστάν.

Από εκεί ξεκίνησαν ως ΔΑΡΔΑΝΕΙΣ, για να φτάσουν ως τον ΒΟΣΠΟΡΟ και να φτιάξουν την ΤΡΟΙΑ, για την κατάκτηση του Εμπορίου και του Κόσμου, με την γνωστή κατάληξη του Τρω’ι’κού Πολέμου και της ΝΙΚΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ (έχουν γίνει πολλοί Τρω’ι΄κοί και όχι μόνο ένας).

Από εκεί πάλι ορμώμενοι από την Βακτριανή, οι πρώην Άτλαντες και νύν ΟΞΥΔΡΑΚΕΣ – ΔΡΑΓΓΕΣ, ξεκίνησαν πάλι για την νέα επιχείρηση ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ του κόσμου, ως ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ όμως τώρα.

Αυτή την φορά όμως η επιχείρηση τους έμεινε στην μέση, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τον Δρόμο τους πρός την ΔΥΣΗ (λόγω εσωτερικών διαμαχιών, και αποτυχίας στον σκοπό να κυριαρχήσουν σε όλους τους ντόπιους πληθυσμούς).

Η επόμενη εξόρμηση πρός ίδρυση Νέας Αυτοκρατορίας ήταν ως ΠΕΡΣΕΣ, και πάλι όμως τους αναχαίτισαν  οι ΕΛΛΗΝΕΣ όπως είναι γνωστό.

Αυτό που δεν είναι γνωστό – και που έχουμε όμως πει και θα επαναλάβω – είναι ότι αυτοί οι πρώην ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ, μαζί με άλλους λαούς της Ασίας, και με ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ που πήραν από αυτούς, και που  ΤΑΧΑ απορροφούσαν και ΑΦΟΜΟΙΩΝΑΝ την ΘΡΗΣΚΕΙΑ των ντόπιων πληθυσμών, έπαιρναν  την ΗΓΕΣΙΑ των χωρών αυτών, και ΚΑΘΙΕΡΩΝΑΝ  τα δικά τους “Πρότυπα και Ήθη”, την δική τους ΘΡΗΣΚΕΙΑ, αφού αλλοίωναν την ντόπια, και φυσικά εφάρμοζαν τα δικά τους ΣΧΕΔΙΑ.

Είναι οι ίδιοι αυτοί που αργότερα, κατά τον 19ο αι. και αφού είχαν ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ  στην Ευρώπη, και είχαν φτιάξει την Ρωμα’ι’κή Αυτοκρατορία  καταρχήν, και μετέπειτα την Γαλλική, Αγγλική, Γερμανική – και όλα τα ΡΑ’Ι’Χ  της καταπίεσης των λαών – άρχισαν Δημοκρατικά να αναπτύσσουν την θεωρία περί ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ  και ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, της ΑΝΩΤΕΡΗΣ αυτής ΡΑΤΣΑΣ που θα ΗΓΗΘΕΙ  του ΠΛΑΝΗΤΗ.

Αυτή βέβαια η θεωρία είναι πολύ παλιά, απλά στα τέλη του 18ου και αρχές του 19ου αι. άρχισε να διαδίδεται και στην πλατιά μάζα, δηλαδή σε μας, έτσι ώστε να ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ την ΙΔΕΑ (πάντα μας ενημερώνουν για τις ΑΛΛΑΓΕΣ όταν πρέπει, για να συνηθίζουμε και να αφομοιώνουμε αυτό που πρόκειται να έρθει και να μας συμβεί).

Αυτοί λοιπόν οι Άριοι – Άτλαντες ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, και μέσω της ΓΝΩΣΗΣ, της Υπουλίας, της Υπομονής (ΓΑ’Ι’ΔΟΥΡΙΝΗ σαν τον θεό τους), μέσω της δύναμης και του πλούτου, που αποκτούν ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ πάντα καταστάσεις, και φυσικά μέσω της ΤΕΧΝΗΣ της ΠΛΑΝΗΣ (που διαθέτουν απ’ τον Πατέρα – Μητέρα τους, θεό/ά ΨΑΡΙ), έχουν καταφέρει να ΔΙΟΙΚΟΥΝ τον ΠΛΑΝΗΤΗ, υπογείως τώρα, ενώ άλλοτε φανερά.

Τώρα θα πεί κάποιος, και αφού είχαν παλαιότερα φανερά την διοίκηση, γιατί να το χαλάσουν και να κάνουν μια επανάσταση, που θα έφερναν έτσι τα πάνω κάτω??

Η απάντηση είναι απλή πάντα, διότι παλαιά επί ΜΕΣΑΙΩΝΑ δηλαδή, και πρίν την Γαλλική Επανάσταση, υπήρχαν ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, και οι λαοί δεν δέχονται την υποδούλωση σε έναν κατακτητή, και πάντα ΕΛΟΧΕΥΕΙ  ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ (γι αυτούς) της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (όπως έγινε και στην Ελλάδα επί Τουρκοκρατίας και αλλού σε διάφορες αποικίες τους) για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Οπότε ο σκοπός της Γαλλικής Επανάστασης, ήταν  να δώσει την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ της <<Παγκόσμιας Ειρήνης – Αγάπης – Αδελφοσύνης, και Φιλίας των λαών>>, έτσι ώστε να “προετοιμάσει” το έδαφος για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των “Εθνών – Κρατών” και των περιορισμένων συνόρων.

Γιατί όπως έχουμε πεί ο ΣΚΟΠΟΣ είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ , και οι “Αυτοκρατορίες” απέδειξαν ότι δεν μπορούν να την πετύχουν, γιατί δεν αντέχουν στον ΧΡΟΝΟ, έχουν  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

(Εξάλλου έχουμε πεί πως οι Ιλλουμινάτοι – Πεφωτισμένοι, ήθελαν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).

Οπότε το ΦΙΔΙ – ΣΥΣΤΗΜΑ, έπρεπε να ΑΛΛΑΞΕΙ..!!

Οι Βασιλείς έπρεπε να πέσουν και να έρθει στην εξουσία ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ..!!

Ήταν οι καταστάσεις ώριμες, ώστε να επιβληθεί, μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μέσα στα πλαίσια βέβαια εκείνα, που ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ το Σύστημα…

Με απώτερο στόχο πάντα την Καθιέρωση της Παγκόσμιας  Δημοκρατίας που θα ΟΔΗΓΟΥΣΕ στην Παγκοσμιοποίηση..!!

Έτσι λοιπόν ως ΜΑΓΟΙ και ΓΝΩΣΤΕΣ της Τέχνης της πλάνης, από αρχαιοτάτων χρόνων, λειτούργησαν με γνώμονα (και ΔΙΑΒΗΤΗ), πάντα προς το ΣΥΜΦΕΡΟΝ τους, και την επίτευξη του ΣΤΟΧΟΥ τους.

Ο τρόπος ή κάποιες επιβαλλόμενες <<θυσίες>> και απ’ αυτούς (τους Εκλεκτούς δηλαδή), είναι αναπόφευκτες  διότι ο <<Σκοπός αγιάζει τα μέσα>>. Ο Σκοπός είναι <<Ιερός>>, οπότε αν θα σκότωναν και κάποιους <<ευγενείς>>, είναι ΑΜΕΛΗΤΕΟ  ΓΕΓΟΝΟΣ…

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι μάγοι αυτοί, πρώτα με την <<διασκεδαστική και γοητευτική>> τους πλευρά, ώστε να μαγέψουν το κοινό τους, να το ξεγελάσουν με τα μαγικά τους τρύκ και να το ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ, και αφού τους έπεισαν με τις <<οφθαλμαπάτες>> τους (εδώ βέβαια ίσως πιο σωστά πρέπει να πούμε ότι ήταν ακουστικές οι απάτες, άκουγαν ωραία και ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ για ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΤΗΤΑ), τους έδεσαν στο άρμα τους, της Γαλλικής Επανάστασης.

Αυτή λοιπόν η ΕΚΛΕΚΤΗ ΡΑΤΣΑ, (που είναι οργανωμένη σε διάφορα ΤΑΓΜΑΤΑ όπως είδαμε), η οποία είχε και έχει ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, και τα ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ , και σε όλους τους τομείς οργάνωσης και διοίκησης, έχει τα δικά της άτομα, που  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για τον ΣΤΟΧΟ, και όχι για το κοινό καλό (κατά δική τους ομολογία).

Φυσικό επόμενο είναι λοιπόν, να έχει ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ όπως είπαμε και σε ΟΛΕΣ τις ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, και κοιτάει πως να τις διαστρεβλώσει, χαλάσει, αλλοιώσει, και να τις κάνει έναν ΑΧΤΑΡΜΑ, ένα όμοιο ή και καλά παρόμοιο πράγμα, μέσω διαφόρων αιρέσεων των δογμάτων, και μέσω ταγμάτων  και δοξασιών.

Έτσι ώστε να ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ  εν τέλει, σε μια ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, προς χάριν φυσικά της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ “ΕΙΡΗΝΗΣ και ΑΓΑΠΗΣ΅ των λαών, και επειδή οι διαφορετικές θρησκείες μπορεί να φέρουν <<έριδες>> (τις οποίες έριδες δημιουργούν αυτοί με τις  ΑΛΛΟΩΣΕΙΣ που κάνουν), καλό είναι να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, ή να ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ  σε μια “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ”.

Γι αυτό τον λόγο υπάρχουν πολλά τάγματα, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, είτε ακόμη και με την μορφή του Χριστιανισμού της Ρώμης, είτε με την μορφή της Βαβυλωνιακής  θρησκείας του ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ ΨΑΡΙΩΝ, είτε ως αιρέσεις του Ινδου’ι’σμού, των Σουφιστών, και διάφορων Μουσουλμανικών τάγματων και αιρέσεων του Ισλαμισμού, όλα αυτά μέσα σ’ ένα “τσουκάλι – καζάνι” με τον Μaster – chef, να ανακατώνει τα υλικά και να τα ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΕΙ, σε έναν χυλό ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

Το ποίημα αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, στο στύλ  <<έλα μωρέ ένας είναι ο Θεός, όλες οι θρησκείες μοιάζουν, όλοι τον ίδιο θεό έχουμε και τέτοια>>…

Θα πεί τώρα κάποιος πως ξέχασα τον Ιουδα’ι’σμό  και δεν τον ενέταξα μέσα στα κυρίαρχα δόγματα.

Η αλήθεια είναι πως δεν τον ξέχασα, όπως  ούτε και ΕΚΕΙΝΟΙ.

Διότι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ των ΜΑΓΩΝ, είναι αυτή..!!

Ότι είναι ΙΟΥΔΑΙΟΙ στο θρήσκευμα και ότι είναι ΕΒΡΑΙΟΙ..!!

Ενώ φυσικά ουδεμία σχέση έχουν ή είχαν με τους Εβραίους, οι οποίοι είναι Σημιτικός λαός και συγγενής με τους Άραβες, που τους έχουν βάλει να σκοτώνουν ο ένας τον άλλο..!!

Οπότε οι Εβραίοι είναι τα μεγαλύτερα θύματα της ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ τους, απο αρχαιοτάτων χρόνων.

Εδώ όμως θα αναφερθούμε πιο πολύ στα της εποχής που αναλύουμε και τα της Γαλλικής Επανάστασης. Αυτοί λοιπόν οι Άριοι πια και πρώην Άτλαντες – Οξυδράκες – Βαβυλώνιοι, οι οποίοι είναι απλωμένοι  σ’ όλη την Υφήλιο, λένε ότι είναι Εβραίοι, έχοντας εφαρμόσει το εξής ΚΟΛΠΟ.

Το οποίο είναι πολύ απλό και  ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ συγχρόνως, <<αλλάζουν θρησκεία>> και έτσι αλλάζουν και <<ιθαγένεια>> (το οποίο βέβαια κόλπο το εφαρμόζουν και σε άλλους πληθυσμούς – όπου εισχωρήσουν – αλλάζουν δηλαδή εξωτερικά, υποκρινόμενοι την θρησκεία, αλλά δεν παίρνουν παντού αυτομάτως και ιθαγένεια).

Έτσι λοιπόν όπως έχουμε πεί, οι ΧΑΖΑΡΟΙ οι οποίοι ήταν Τούρκικος λαός, ΑΛΛΑΞΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και έγιναν ΙΟΥΔΑΙΟΙ, οπότε με το πέρασμα των αιώνων θεωρήθηκαν ΕΒΡΑΙΟΙ. Βέβαια ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ έγιναν ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ενώ στην πραγματικότητα ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ τον ΙΟΥΔΑ’Ι’ΣΜΟ, στον οποίο ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑΝ και ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ την ΔΙΚΗ τους ΘΡΗΣΚΕΙA  των ΜΑΓΩΝ, την “Ατλάντια- Βακτριανή”, το ίδιο είχαν κάνει και πιο παλιά επί ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ κυριαρχίας της ΙΟΥΔΑΙΑΣ, και ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ των Εβραίων.

(Τα ίδια έκαναν και ως Ρωμαίοι στην Αρχαία Ελληνική θρησκεία, και αργότερα με τον Χριστιανισμό…  όπως είδαμε, παλιά η συνταγή).

Οπότε όταν καταλύθηκε το κράτος των ΧΑΖΑΡΩΝ, ξεχύθηκαν στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη..!!

Οι Εβραίοι των περιοχών αυτών, (της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης δηλαδή), μιλούσαν λέει μια  ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑ’Ι’ΚΗ  ΔΙΑΛΕΚΤΟ, την λεγόμενη Jiddich  ή όπως την έλεγαν αγγλόφωνα Yiddish. Αυτή είναι και η γλώσσα που μιλούν οι <<Εβραίοι Ασκεναζί>> (οι οποίοι δεν είναι Εβραίοι, και είναι ΧΑΖΑΡΟΙ), της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Η γλώσσα αυτή είναι μια ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ από Γερμανικές διαλέκτους της Κεντρικής Ευρώπης, με την Εβρα’ι’κή, την ΑΡΑΜΑ’Ι”ΚΗ (ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΣΙΚΗ), τις Σλαβικές γλώσσσες,  και από κατάλοιπα ΡΟΜΑΝΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, δηλαδή απ’ όπου έχουν εγκατασταθεί μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας.

Και ενώ λοιπόν η γλώσσα αυτή είναι μια ΜΕΙΞΗ, Γερμανικών, Σλαβικών, Αρχαίων Περσικών, Εβρα’ι’κών  και Ρομανικών, τι μας λένε?? Μας λένε ότι ΓΙΝΤΙΣ (κανονικά σημαίνει Ιουδαίος), σημαίνει λέει ΕΒΡΑΙΟΣ,  διότι έχουν “φροντίσει” να υπάρχει ΣΥΓΧΥΣΗ μεταξύ θρησκείας και ονομασίας, έτσι ώστε μόλις αλλάξουν θρησκεία, αλλάζουν και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, και <<υπηκοότητα>> (λές και άμα γίνεις ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ γίνεσαι αυτομάτως και ΚΙΝΕΖΟΣ??)

Και απ’ το Υiddish Daytsh  ή το Jidisch Dajtsch  βγαίνει το ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ, δηλαδή οι ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (οι οποίοι είπαμε προέρχονται από τους ΧΑΖΑΡΟΥΣ, που αποφάσισαν να αλλάξουν θρησκεία και να γίνουν Ιουδαίοι επαναλαμβάνω).

Τα Γιντίς λοιπόν είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ που μιλιόταν  λέει, απ’ τις Εβρα’ι’κές (??) κοινότητες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης του Μεσαίωνα ως τον 20ο αι.

Aυτοί  οι Ασκεναζί  είναι πιο ανοιχτόχρωμοι , και δεν μοιάζουν καθόλου με τους  Σεφαραδίμ Εβραίους.

Αυτοί βέβαια λένε ότι οι Ασκεναζί Εβραίοι εγκαταστάθηκαν στον Ρήνο, επειδή τους κυνηγούσαν οι Ρωμαίοι το 70 μ.Χ. (και γιατί πήγαν εκεί και εγκαταστάθηκαν τόσο κοντά….στην Ρωμα’ι’κή  Αυτοκρατορία δεν θα κινδυνεύαν από τους διώκτες τους?? και από ποιό  δρόμο πήγαν εκεί?? έκαναν τον μισό γύρο της Ασίας κινούμενοι Ανατολικά, γιατί το 70 μ.Χ η Ρωμα’ι’κή  Αυτοκρατορία κατείχε όλες τις χώρες  στα Μεσογειακά παράλια.. και αφού έφτασαν στην μέση της Ασίας άρχισαν να ανεβαίνουν βόρεια και μετά έστριψαν αριστερά να πάνε στον Ρήνο??)

ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η Γαλλική επανάσταση επίσημα, ξεκίνησε απο την πυρπόληση της  Βαστίλης στις 14 ιουλίου 1789, η οποία ήταν το σύμβολο της ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ των Γάλλων  (Γερμανών) μοναρχών, και της Εκκλησίας τηςς Ρώμης.

Η Γαλλική Επανάσταση ήταν μια περίοδος  μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών αναταραχών, που διήρκησε από το 1789 – 1799. Ανέτρεψε την Μοναρχία, καθιέρωσε την Δημοκρατία, και κατέληξε σε μια <<δικτατορία>> (έτσι λέει το Σύστημα) του Ναπολέοντα.

Ήταν εμπνευσμένη απο  φιλελεύθερες και ριζοσπαστικές ιδέες, και άλλαξε ριζικά την ΠΟΡΕΙΑ της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Η επανάσταση οργανώθηκε απ’ την ανερχόμενη ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, η οποία είχε εμπνευστεί από τους ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ, κατέλυσε την Μοναρχία και μετά από μια περίοδο “Τρομοκρατίας” όπου κυριαρχούσε η Δημοκρατία, καταλύθηκε απ΄τον Ναπολέοντα.

Τα αίτια της επανάστασης ήταν:

1) Η φιλοσοφία του ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ, το οποίο ήταν ένα πνευματικό κίνημα, που άρχισε στα τέλη του  17ου αι. και ξεκίνησε απ’ την ΑΓΓΛΙΑ. Οι Διαφωτιστές πρέσβευαν τον ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ και την  πίστη στην Πρόοδο, αξιώνοντας αλλαγές σ’ όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας, στους πολιτικοκοινωνικούς θεσμούς, στην οικονομία, την εκπαίδευση, και την θρησκεία. Ήταν  υπέρ της  ατομικής ελευθερίας, και εναντίον της τυραννικής διακυβέρνησης που ασκούσε η Ρωμαιοκαθολικη Εκκλησία.

Απ’ τους Διαφωτιστές διατυπώθηκε και η θεωρία του <<Κοινωνικού Συμβολαίου>> (που ακούμε   πολύ συχνά, και τώρα μας λένε πως θα γράψουμε ένα ΝΕΟ  κοινωνικό συμβόλαιο), προτρέποντας σε μια  Ευρώπη που θα υποστήριζε τα δικαιώματα του ανθρώπου.

2) Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ιδεολογία και το παράδειγμα της ΑΓΓΛΙΚΗΣ Μοναρχίας, είχε σημαντική επιρροή στους  επαναστάτες της ανερχόμενης ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

3) Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ της ΑΣΤΙΚΗΣ Τάξης  ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, γιατί είχε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ αλλά ΟΧΙ  ΕΞΟΥΣΙΑ… Την εξουσία, την είχαν οι Μονάρχες  και η  Ρωμαιοκαθολική Εκκλησια

4) Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ γιατί το Γαλλικό Κράτος συνεισέφερε στον “Αγώνα της ΑΜΕΡΙΚΗΣ” για  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ενάντια της ΑΓΓΛΙΑΣ (και η Αγγλία τους την φύλαξε), οπότε ήταν στα πρόθυρα της   χρεοκοπίας λόγω του πολέμου.

5) Το ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ το οποίο άρχισε να παρακμάζει. Οι λεγόμενοι ευγενείς οι οποίοι  είχαν προνομια και πλούτο αλλά όχι εξουσία. Οπότε πολλοί έχουν υποστηρίξει, ότι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ήταν μια απόπειρα της <<Αριστοκρατίας των Φεουδαρχών να ανακαταλάβουν το κράτος και την             ΕΞΟΥΣΙΑ>>.

Οπότε η ΑΓΓΛΙΑ (οι ΒΑΣΙΛΕΙΣ τη Αγγλίας) και η Μεγάλη Μητέρα Στοά της Μασονίας, (της ΑΓΓΛΙΑΣ), οι οποίοι Μασόνοι έχουμε πεί ήταν οι Άτλαντες οι αρχαίοι, όπως επίσης έχουμε πεί,

ότι όταν έπεσε σε ΚΡΙΣΗ το επάγγελμά τους, έβαλαν στις τάξεις τους για να ανεβάσουν το γόητρό τους ΕΥΓΕΝΕΙΣ, απ’ την ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, δηλαδή τους ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ και αυτοί ΥΠΟΓΕΙΩΣ οργάνωσαν την Γαλλική Επανάσταση και την Δημοκρατία, μαζί με τους Διαφωτιστές που επίσης ξεκίνησαν από την Αγγλία.

Τελικά όλα ξεκίνησαν απ’ την ΑΓΓΛΙΑ..!!

Μα αυτή πια δεν ήταν ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλά ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ της Γαλλίας..

Αλλά το πιο ωραίο είναι ότι την ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ  οι Φεουδάρχες…οι ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ του λαού οι οποίοι έγιναν ξαφνικά ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ των δούλων τους και είπαν να αγωνιστούν για να τους δώσουν δημοκρατία και ελευθερία…

Έτσι φτάνουμε και στον Jakob Frank, ( Jakub Lejbowicz)  ο οποίος γεννήθηκε το 1726 σ’ ένα χωριό της Ανατολικής Πολωνίας τότε, και Ουκρανίας τώρα (εκεί που πήγαν οι Χάζαροι που έγιναν Ιουδαίοι), ο οποίος φαίνεται να έχει παίξει κι αυτός έναν ρόλο στην περιβόητη Γαλλική Επανάσταση.

O πατέρας του ήταν οπαδός του Σαμπατά’ι’ Ζεβί, ο οποίος καταγόταν απ’ τους λεγόμενους ΡΩΜΑΝΙΩΤΕΣ, που μιλούσαν μια Εβραιο – Ελληνική διάλεκτο λέει, που περιείχε και ΑΡΑΜΑ’Ι’ΚΕΣ  ΛΕΞΕΙΣ (αρχαία ΠΕΡΣΙΚΑ), και ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ λέξεις (σαν τα γιντίς), οι οποίοι πήραν το όνομά τους απ’ το παλιό  όνομα για τους λαούς της Ρωμα’ι’κής Αυτοκρατορίας, σαν Ρωμαίοι πολίτες  (και το κράτησαν και μετά).

Το όνομα Ρωμανιώτες αναφέρεται στην μεσαιωνική Ανατολική Ρωμα’ι’κή  Αυτοκτατορία, η οποία λεγόταν ΡΩΜΑΝΙΑ (και η οποία περιλάμβανε  το έδαφος και  της σύγχρονης Ελλάδας), που  ήταν για αιώνες η <<πατρίδα>> αυτής της <<Εβρα’ι’κής>> κοινότητας (που δεν ήταν Εβραίοι και ήταν πρώην Χάζαροι).

Ρωμαίοι λέγονταν αυτοί που έγιναν Χριστιανοί, ενώ οι Ιουδαίοι λέγονταν ΡΩΜΑΝΙΩΤΕΣ.

Κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας ήρθαν στην Ελλάδα  και αρκετοί <<Ασκεναζί  Εβραίοι>> , όπως επίσης το 1492 ήρθαν και Σεφαραδίμ Εβραίοι, τους οποίους εδιωξαν απ’ την Ισπανία, ο Φερδινάνδος και  η Ισαβέλλα.

Ο Σαμπατάι Ζεβί  ξεκίνησε από το 1648 να ισχυρίζεται ότι είναι ο Μεσσίας, που αναμενόταν, και δημιούργησε την μυστική εταιρεία των ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΩΝ.

Ο Σαμπατάι όπως και ο Φράνκ ήταν επηρεασμένοι απ’ τον ΧΙΛΙΑΣΜΟ, που ήταν πολύ διαδεδομένος στην ΑΓΓΛΙΑ (ο Αγγλικός Προτεσταντισμός έχει κάποια σχέση μαζί τους??)

Ο Χιλιασμός περιγράφει  μια αντίληψη – δοξασία, κατά την οποία πρόκειται να υπάρξει μια ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ  (επίγειος παράδεισος), στην γή  όπου ο <<Χριστός>> θα βασιλέψει , και κατά την Χιλιετή αυτή βασιλεία θα υπάρχει ΕΙΡΗΝΗ και ΕΥΤΥΧΙΑ για όλους τους ΔΙΚΑΙΟΥΣ (κάτι μου θυμίζει αυτό, την Χρυσή Εποχή του ΚΡΟΝΟΥ των ΡΩΜΑΙΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΩΝ – ΜΑΣΟΝΩΝ).

Στον ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟ των Περσών – Βακτριανών, επίσης αναφέρονται  ΧΙΛΙΕΤΕΙΣ  περίοδοι, κάθε μια από τις οποίες τελειώνει με μια ΠΛΗΜΜΥΡΑ  ΑΙΡΕΣΕΩΝ, και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΚΑΚΟΥ, και του “Πνεύματος του Κακού”, από έναν ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ  στο τέλος της τελευταίας χιλιετούς περιόδου (που πολλοί περίμεναν και διέδιδαν τότε, ότι θα είναι το 2.000 αυτή η εποχή,του τέλους).

Την εποχή του τέλους είναι που θα έρθει και ο δεύτερος Ζωροάστρης (όπως έχουμε πεί, όπου θα ελέγχει το νερό..) και θα κρίνει τους ζώντες και τους νεκρούς…

Εξάλλου οι ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ της ΑΓΓΛΙΑΣ θεωρούσαν  ότι το 1666 ήταν η χρονιά που θα επέστρεφαν οι Εβραίοι στην Γή της Επγγελίας,  γι αυτό και ο Ζεβί δήλωνε ότι είναι ο ΜΕΣΣΙΑΣ, που θα τους επανέφερε στο Ισραήλ (τώρα ποιούς <<Εβραίους>> εννοούσαν τους ΧΑΖΑΡΟ – ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ασκεναζί ή τους Σεφαραδίμ??).

Το 1665 ο Ζεβί  διακήρυξε επίσημα σε συναγωγή στην Σμύρνη στην Εβρα’ι’κή  Πρωτοχρονιά, ότι είναι ο Μεσσίας, φορώντας στο κεφάλι ΚΕΡΑΤΑ , και οι οπαδοί του φώναζαν:  <<Zήτω  ο Βασιλιάς μας, Ζήτω ο Μεσσίας μας>>, παντρεύτηκε  μια ΠΟΡΝΗ (σαν της Βαβυλώνας), επειδή του αποκάλυψε ο θεός πως πρέπει να παντρευτεί μια ΑΓΝΗ γυναίκα, τραγουδούσε ψαλμούς και ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (της Εκκλησίας της Αγάπης ή των τροβαδούρων, της Αγάπης της Ισπανίας, των ΚΑΘΑΡΩΝ που λέγαμε..). Οι ραβίνοι της Ιερουσαλήμ τον ΑΦΟΡΙΣΑΝ  αμέσως…

Όταν κλήθηκε από τον Σουλτάνο όμως το 1666, για να δώσει εξηγήσεις, επειδή κατηγορήθηκε ότι υποκινεί τους υπηκόους του σε εξέγερση (πάντα τους άρεσαν οι εξεγέρσεις), κρίθηκε ένοχος, αλλά ο Σουλτάνος του έδωσε επιλογή να “Αλλαξοπιστήσει” ή να πεθάνει, και ο <<Μεσσίας >> τότε ασπάστηκε το ΙΣΛΑΜ, όπως και αρκετοί από τους πιστούς του, που τον ακολούθησαν (το έχουν σύστημα να αλλάζουν θρησκείες..)

Έτσι λοιπόν αυτοί που αλλάζουν τις θρησκείες σαν τα πουκάμισα, έγιναν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  και ονομάστηκαν ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ, οι οποίοι είναι  οι γνωστοί μας <<Νεότουρκοι>>, οι οποίοι  ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ   την Οθωμανική Αυτοκρατορία, και ίδρυσαν την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,(είπαμε το Σύστημα ήθελε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), που ήταν και αυτοί που έσφαξαν τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, και είναι υπεύθυνοι για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ), γιατί όπως είπαμε αλλάζουν θρησκεία και ταυτόχρονα ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (οπότε οι ΧΑΖΑΡΟ- ΓΕΡΜΑΝΟΙ ξανάγιναν ΤΟΥΡΚΟΙ…)

H Τούρκικη λέξη ΝΤΟΝΜΕ  προέρχεται από την ρίζα don, που σημαίνει ο ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ο ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ (πόσο μου θυμίζει αυτό τον ΜΕΝΤΕΣΕ την ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ  της ΠΟΡΤΑΣ, του θεού των ΘΥΡΩΝ και ΓΕΦΥΡΩΝ ΙΑΝΟ, και τους περιστρεφομενους ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ, τους ΜΕΒΛΕΒΙ,  ή είναι ιδέα μου…..)

Την εποχή εκείνη που μεταστράφηκε στο Ισλάμ ο Ζεβί , κατηγορήθηκε για ΣΟΥΦΙΣΜΟ, και για επαφή με διάφορες  μορφές ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ  Σουφισμού, όπως και επαφές με τους Μεβλεβί. Συχνά επίσης αργότερα, τον συνέδεαν με το Κίνημα του Σουφισμού Μπεκτασί (που είναι μίξη του Σουφισμού και των Σιιτών που μοιάζει με τους Ισμαηλίτες), αλλά δεν αποδείχτηκε τελικά…

Ονομάστηκαν  επίσης και Avdeti , δηλαδή αλλαξόπιστοι, παρά την αλλαξοπιστία τους όμως στο Ισλάμ, οι πρώην Σαββατιανοί, παρέμεναν λέει πιστοί στην θρησκεία τους, ΚΡΥΦΑ την <<Εβρα’ι’κή>> (ή μήπως την άλλη, που είχαν πιο πρίν την Βαβυλωνιακή??)

Υπήρχαν  πολλοί διαφορετικοί “κλάδοι των Ντονμέ”, ένας απ’ αυτούς είναι οι Ισμιρλί , κλάδος που ιδρύθηκε στην Σμύρνη, και οι ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ (Jakoubi), που ιδρύθηκαν από τον αδελφό της γυναίκας του Ζεβί.

Οι ιεραπόστολοι των Καρακάσι έδρασαν στις αρχές του 18ου αι. στην Πολωνία, και απ’ αυτούς διδάχτηκε και ο Φράνκ Τζέικομπ. Οι Πολωνοί ραβίνοι προσπάθησαν να απαγορεύσουν το 1722 την ΑΙΡΕΣΗ των Σαββατιανών, αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν.

Ο Φράνκ ίδρυσε τους ΦΡΑΝΚΙΣΤΕΣ, και ξεπέρασε τον δάσκαλό του διακηρύσσοντας το 1753, ότι είναι  η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ του ΣΑΜΠΑΤΑ’Ι’ ΖΕΒΙ και του Πατριάρχη  ΙΑΚΩΒ , και ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ την Μεγάλη ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, παραβιάζοντας όλους τους Εβρα’ι’κούς  κανόνες, και τα έθιμα των Εβραίων (αφού δεν ήταν Εβραίος, ήταν Φρανκ- ιστής, από το Φράνκ – free ΕΛΕΘΕΡΟΜΑΣΟΝΟΥΣ  που λέγαμε ).

Ο Φράνκ  μάζευε οπαδούς και δύναμη και διακήρρυτε  ότι: <<Δεν ήρθα για να σώσω, αλλά για να καταστρέψω και να βυθίσω τα πάντα στην ΑΒΥΣΣΟ…Εγώ διαλέχτηκα, γιατί είμαι  το ΣΚΟΤΑΔΙ, απ’ το οποίο θα ξεπηδήσει το φώς>> (το γνωστό ποίημα του δυ’ι’σμού, άσπρο – μαύρο και  ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ, οι γνωστές ιδέες των ΤΕΚΤΟΝΩΝ – Ατλάντων).

Παράλληλα άρχισε να δίνει οδηγίες, για το πως πρέπει να δράσουν, οπότε έδωσε εντολή στους οπαδούς του να ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (πάγια τακτική), ώστε να διεισδύσουν στις δομές των δυτικών κοινωνιών, και να τις ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ εκ των έσω (παλαιά τακτική που το σκουλήκι δρα αθέατο, από μέσα).

Πράγματι  το 1759 αποκήρυξαν το ΤΑΛΜΟΥΔ  12.000 ΦΡΑΝΚΙΣΤΕΣ, και βαφτίστηκαν <<ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ>> Ρωμαιοκαθολικοί, και νονοί τους ήταν Πολωνοί ευγενείς.

Οι <<νεοφώτιστοι>> υιοθέτησαν τα ονόματα των νονών τους, και έτσι ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ στις ΤΑΞΕΙΣ τους (των ευγενών, που ήταν οι ευγενείς που δεν είχαν εξουσία??).

Παρόλα αυτά οι Ρωμαιοκαθολικοί  ήταν καχύποπτοι μαζί τους, γιατί οι Φρανκιστές είχαν <<περίεργα δόγματα>> και έτσι το 1760 συνέλαβαν το Τζέικομπ Φράνκ για ΑΙΡΕΣΗ, όπου καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Η φυλάκισή του διήρκησε 13 χρόνια, η οποία όμως είχε ως αποτέλεσμα να αυξήσει την   επιρροή και την δύναμή του, μεγαλώνοντας και τον αριθμό των πιστών του.

Στην συνέχεια ο Φράνκ άρχισε να δημιουργεί έναν μικρό στρατό με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, έτσι από απλός ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ, μετατράπηκε (οι ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ των θρησκειών είναι αλλεπάλληλες) σε ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ Γνωστικισμό, και απ’ το 1775 ο Φράνκ αρχίζει να μιλάει πολύ για μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, που θα χτυπούσε πολλά ΒΑΣΙΛΕΙΑ, και κυρίως την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…

Επίσης ονειρεύονταν  μια ΠΕΡΙΟΧΗ που θα γινόταν το ΚΕΝΤΡΟ των Φρανκιστών. Τώρα πού έβρισκε ο Φράνκ τα  ΧΡΗΜΑΤΑ, για να διατηρεί τον ΣΤΡΑΤΟ του, παραμένει ένα ΜΥΣΤΗΡΙΟ…(ποιός να τα έδινε άραγε??  τα έπαιρνε ΑΤΟΚΑ ή σαν ΔΩΡΕΑ??)

Οι Φρανκιστές όπως και οι Ντονμέδες (πρώην Σαββατιανοί και σίγουρα όλοι μαζί ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΙ), τελούσαν ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ, με την ονομασία το <<Σβήσιμο των Φώτων>>.

Τα παιδιά που γεννιόντουσαν απ’ αυτές τις τελετές τα θεωρούσαν <<ΑΓΙΑ>>.

(Τέτοια παιδιά είναι που θα μας κυβερνήσουν της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΡΑΤΣΑΣ?? τα παιδιά της Μεγάλης ΠΟΡΝΗΣ της παλαιάς Θεάς…)

Στο μεταξύ είχε στείλει και δικά του άτομα στην ΓΑΛΛΙΑ, για να προετοιμάσουν τις ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ. Οι Φρανκιστές είχαν  απλωθεί  σ’ όλη την Ευρώπη σαν ΕΠΙΔΗΜΙΑ (γι αυτό  ακολούθησαν εξεγέρσεις σε όλη την Ευρώπη, και όχι μόνο στην Γαλλία).  Υπήρχαν παντού σε όλες τις δομές, σε όλους τους οργανισμούς, κρυφούς και φανερούς, γενικά συμμετείχαν  σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που είχαν ως σκοπό να επιφέρουν ΠΛΗΓΜΑ  στις ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ.

Απώτερος ΣΤΟΧΟΣ τους, ήταν η δημιουργία μιας ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ όσο το δυνατόν περισσότερο ΑΘΡΗΣΚΗΣ, αλλά και ΑΝΤΙΘΕΗΣ, προς το κλασσικό πνεύμα (ακριβώς δηλαδή  ότι επιθυμούσαν και οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, γιατι τι διαφορά να έχει  ο ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ απ’ τον ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗ,  και οι δυο διαπραγματεύονται την ΓΝΩΣΗ, ποιά γνώση ακριβώς?? αυτή από το ΔΕΝΤΡΟ?? Game of Thrones…..)

Συνεργαζόντουσαν γι’ αυτό τον σκοπό και  με τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ, και με τους ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, όπως επίσης και με τους ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ – ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ της εποχής (δεν είχα αμφιβολία).

Τελικά όλοι συνεργάζονταν και οργάνωναν μια επανάσταση, αφού όλοι μοιράζονταν το ΙΔΙΟ  ΔΟΓΜΑ και ΣΚΟΠΟ..

ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ

Η κύρια πολιτική δύναμη και επαναστατική λέσχη πίσω από την Γαλλική Επανάσταση, ήταν η λεγόμενη <<Λέσχη των Ιακωβίνων>> (απ΄ τον Ιάκωβο Φράνκ, από τους Σαββατιανούς Ιακωβίνους, ή μήπως απ’ τις Μασονικές Στοές των ΤΟΡΙΣ της ΑΓΓΛΙΑΣ, οι οποίες λέγονταν αλλιώς και ΙΑΚΩΒΙΤΙΚΕΣ?? γιατί οι Τεκτονικές στοές της Αγγλίας όταν έχασαν τις εκλογές οι Τόρις, και βγήκε βασιλιάς από τους Γου’ι’γκς –  όπως έχουμε πεί – ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ  ΚΑΙ ΗΤΑΝ και με ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ…ή ήταν όλα  παραρτήματα  της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟΑΣ??)

Η Λέσχη αυτή ιδρύθηκε το 1788 λίγο πρίν την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης. Είναι δυνατόν να δημιουργήθηκε λίγο πρίν, και να ήταν η κυρίαρχη και παντοδύναμη  ΕΞΟΥΣΙΑ της Γαλλικής Επανάστασης??  Μάλλον ήταν αλλού ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ πιο πρίν, και έγιναν διοργανωτές αυτής της Λέσχης ως ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ (μηχανισμός), για να ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ  οι από ΠΙΣΩ , οι ΑΘΕΑΤΟΙ, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (το ΣΥΣΤΗΜΑ).

Τελικά ποιός να ήταν από πίσω απ’ τους ΙΑΚΩΒΙΝΟΥΣ?? μήπως οι Φρανκιστές, οι Ιλλουμινάτι, οι Μασόνοι της Αγγλίας, οι Προτεστάντες, οι Χιλιαστές, οι Σουφιστές, οι Ροδόσταυροι, οι Αλχημιστές, όλοι μαζί??

‘Η ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ?? Οι επιλογές είναι πολλές το ΣΥΣΤΗΜΑ έχει τον τρόπο του…(έτσι κι αλλιώς μια παρέα είναι όλοι…Διαλέξτε….η ΕΠΙΛΟΓΗ είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ..).

Η λέσχη λέει ονομάστηκε έτσι, επειδή <<συνεδρίαζε>> σ’ ένα μοναστήρι δομινικανών, που λεγόταν του <<ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ>> (από όλα τα μοναστήρια διάλεξαν αυτό τυχαία, και έχουμε πεί τι έλεγαν οι αρχαίοι….ΕΠΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ γεγονότα  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ).

Η ιδεολογία του Ιακωβινισμού ήταν επηρεασμένη απ’ τους ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ (που ξεκίνησαν από την Αγγλία είπαμε), και επίσης θαύμαζαν λέει την ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ, η οποία έλεγαν <<Φέγγει σαν μια ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΡΑΠΗΣ μέσα στο πιο βαθύ ΣΚΟΤΑΔΙ>>… (ο θεός τους που είπαμε θα κατέβει στην ΓΗ, ο ΜΕΓΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ο υιός του θεού ΨΑΡΙΟΥ, να μας ΠΟΙΜΑΝΕΙ..Επίσης δεν μπορώ και να μην συσχετίσω τον θαυμασμό των ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, με τον θαυμασμό των πρόσφατων μας <<Χρυσαυγιτών>>,  για την αρχαία Σπάρτη….ΠΕΡΙΕΡΓΟ….. διότι αυτοί είναι Φασίστες ως γνωστόν και όχι Δημοκράτες…)

Επίσης λέει θαύμαζαν την ΡΩΜΗ, την ΠΕΡΙΟΔΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…(περίεργο?? καθόλου….τί είπαμε για τους ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, και την ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ που περιμένουν, αυτήν του ΚΡΟΝΟΥ που είχαν και οι ΡΩΜΑΙΟΙ).

Οι Ιακωβίνοι όριζαν ως πρώτες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ  την ΕΡΓΑΣΙΑ υπέρ του γενικού καλού, και την ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ, δηλαδή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ (ή μήπως την ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΓΗ, την ΜΕΓΑΛΗ ΨΑΡΟΘΕΑ – ΚΥΒΕΛΗ – ΙΣΤΑΡ??), όσο και για το ΕΘΝΟΣ (επειδή δεν είχαν τόσες χιλιάδες χρόνια και τους έλειπε..).

Ο επαναστάτης ΠΟΛΙΤΗΣ, θέσπισαν ότι πρέπει να διαμορφώνεται μέσα από μια ΠΑΙΔΕΙΑ, και μια ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ), που και οι δύο να διέπονται από ΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ (και εννοούν τον ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΘΕΟ τους, τον ΒΟΤΑΝ – ΟΝΤΙΝ, είπαμε πάντα είναι όλα ανάποδα).

Επίσης είχαν προσανοτολισμό προς τον ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ, και διακήρυτταν ότι <<δεν θα επιτρέψουν την ΔΥΣΤΥΧΙΑ  στην ΕΥΡΩΠΗ και στην ΓΑΛΛΙΑ…  η ΕΥΤΥΧΙΑ θα υπάρχει στην Ευρώπη, μια ΝΕΑ ΙΔΕΑ…>> (Ηappy people, ο ποιητής Φανφάρας, μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια …κάτι ήξερε αυτός..)

Η λέσχη και η Επανάσταση, στην αρχή προσανατολιζόταν προς την ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ (κάτι σαν την ΑΓΓΛΙΑ που τα έχει όλα, και δημοκρατία και ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ), αλλά με την περαιτέρω ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  της, προχώρησε πρός την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (μισό λεπτό γιατί ανατρίχιασα, τώρα η συγκίνηση είναι μεγάλη).

Επειδή η ΠΕΙΝΑ όμως συνεχίστηκε, και ο λαός άρχισε να δυσανασχετεί, με την ΒΙΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, σχηματίστηκαν <<Αντι- επαναστατικές Εξεγέρσεις>>, ενάντια στους δημοκράτες, οι οποίοι τις βάφτισαν <<ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΕΣ>> και όχι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ…!!!!).

Ο Ροβεσπιέρος ως ένας από τους αρχηγούς της Γαλλικής Επανάστασης, ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ φίλους και εχθρούς, με συνοπτικές διαδικασίες. Το ρητό του ήταν <<ο οίκτος είναι προδοσία>>.

Έτσι σχηματίστηκε η <<Επιτροπή Κοινής Σωτηρίας>> (ο σώζων εαυτόν σωθήτω), με επικεφαλή τον Ροβεσπιέρο, και τελικά την περίοδο αυτή τα μέτρα που λήφθησαν  για την αντιμετώπιση της κατάστασης, στράφηκαν όχι μόνο εναντίον των μετριοπαθών πολιτικών, των μεγαλοαστών, αλλά και του λαού.

Η περίοδος αυτή ονομάστηκε περίοδος της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  (όχι ο isis, η πρώτη περίοδος της Δημοκρατίας), και θανατώθηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ πάνω από 35.000 άνθρωποι (1.600 τις πρώτες εβδομάδες, τα στατιστικά μοντέλα τί λένε για τα 10 χρόνια, πόσοι να ήταν…).

Την περίοδο της Τρομοκρατίας ήταν κυρίαρχος ο Ροβεσπιέρος, και η ονομασία της περιόδου δείχνει το βίαιο κλίμα που επικρατούσε, και τον ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ τρόπο με τον οποίο κυβέρνησε (ο Δημοκράτης και Αγωνιστής Ριζοσπάστης…..).

Είχε θεσπίσει τα “Επαναστατικά Δικαστήρια” και αποκεφάλιζε όποιον θεωρούσε απειλή..!!

Πολλές φορές οι κατηγορίες ήταν ΑΒΑΣΙΜΕΣ,  ή υπήρχε θέμα ΣΥΝΩΝΥΜΙΑΣ, αλλά αυτός σκότωνε τους πάντες, και τους ευγενείς, τους στρατιωτικούς, τους αντιφρονούντες, τους αντιεπαναστάτες, τους κλέφτες, ακόμη και τα ΠΑΙΔΙΑ …(η ΝΕΑ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ σε χειρότερη μορφή).

Έτσι στις 24 ΙΟΥΝΙΟΥ (ημέρα μνήμης του Joannes – Oannes – Δάγων – ΘΕΟΥ ΨΑΡΙΟΥ) το 1793, η πρώτη Εθνοσυνέλευση ψήφισε το Σύνταγμα της Πρώτης Γαλλικής Δημοκρατίας!!

Διότι το Σύστημα έδωσε ένα κομμάτι τυρί με την Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Ανθρώπου και του Πολίτη τάχα, ενώ στην ΟΥΣΙΑ αυτό που ήθελε, είναι να μπορεί να ελέγξει την ΘΡΗΣΚΕΙΑ του, και την ΠΑΙΔΕΙΑ του, πρός ΜΙΑ συγκεκριμένη ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ της ΜΑΖΑΣ, να χάσουν δηλαδή οι άνθρωποι την ταυτότητά τους, το συνειδητό τους εγώ.

Τελικά οι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  αποχώρησαν, και έτσι ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ τα ΚΟΜΜΑΤΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΔΕΞΙΑ, ανάλογα που καθόντουσαν στα έδρανα της Εθνοσυνέλευσης. Έτσι κάνουμε και ΕΚΛΟΓΕΣ για να ψηφίσουμε ένα ΚΟΜΜΑ απ’ το ίδιο ΤΣΟΥΚΑΛΙ… της Μασονίας…

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ (1769 – 1821)

Ο Ναπολέων ήταν στον Γαλλικό στρατό, αλλά υποστήριξε την επανάσταση γιατί ήταν απ’ την Κορσική, την οποία είχαν κατακτήσει οι Γάλλοι.

Στα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας, δηλαδή στα χρόνια της Τρομοκρατίας, ο Ναπολέων ήταν ο πρώτος που έριξε με κανόνια απέναντι σε ΟΧΛΟ, που φαινόταν  ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ , και ενώ αποδίδεται ο όχλος αυτός σε <<Βασιλικούς εξεγερθέντες>>, μας λένε πως από την πράξη του αυτή, το 1795 ο Ναπολέων θεωρήθηκε ΗΡΩΑΣ, γιατί γλύτωσε και έσωσε την Δημοκρατια απ’ την ΑΝΑΡΧΙΑ (τελικά ήταν όχλος βασιλικών, ή ήταν όχλος ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ  δίχως λογική, άναρχος, με δίψα για εκδίκηση??).

Έτσι διορίστηκε διοικητής του στρατού.  Με αυτόν τον στρατό νίκησε τα Αυστριακά στρατεύματα, και τον βασιλιά Αψβούργο, και ανάγκασε έτσι τον Γερμανό Αυτοκράτορα σε ΕΙΡΗΝΗ. Το Παπικό κράτος διαλύθηκε και ο Πάπας φυλακίστηκε.

Μετά από πολλές νίκες και εκστρατείες, επιστρέφει στην Γαλλία, όπου τον υποδέχονται ως ΗΡΩΑ το 1799, οπότε και εκμεταλλευόμενος τις περιστάσεις και την ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ  του ΚΟΣΜΟΥ,του ΛΑΟΥ απ’ το ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ  της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το ΑΝΕΤΡΕΨΕ, και κυβέρνησε ως ΜΟΝΑΡΧΗΣ.

Να επισημάνουμε εδώ, ότι πολλοί Φρανκιστές κατατάχτηκαν  στον στρατό του Ναπολέοντα, διότι πίστευαν ότι θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν ΔΙΚΑ τους ΕΔΑΦΗ. Όταν όμως διαπίστωσαν ότι ο Ναπολέων δεν εξυπηρετούσε τα δικά τους συμφέροντα, συνεργάστηκαν με τους ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, και τον χτύπησαν “πισώπλατα” αρχικά υποστηρίζοντας τους ΡΩΣΟΥΣ, και επιπλέον του ΕΚΟΨΑΝ τον ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ, οπότε και ΗΤΤΗΘΗΚΕ (κάπως έτσι έγινε και με τον ΧΙΤΛΕΡ ή μου φαίνεται??.. επαναλαμβανόμενη σύμπτωση είπαμε δεν είναι σύμπτωση)..

Επί της ουσίας όμως τώρα, τι έγινε με την Γαλλική Επανάσταση?? Τί κέρδισε ο Λαός??  Ο οποίος εξεγέρθηκε, κυρίως λόγω της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, της ΑΝΕΧΕΙΑΣ, και των ΑΘΛΙΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ??

Κέρδισε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ή Δημιοκρατία??)….με κόμματα, για να ψηφίζεις κάποιον , απ’ το ίδιο καζάνι που προήλθαν όλοι…

Όπως επίσης κέρδισε και ΑΘΕ’Ι’Α (γιατί είπαμε ο κόσμος ο απλός δεν ξέρει τί έκρυβε ο Πάπας  και η Εκκλησία της Ρώμης, για τους θεούς Ψάρια, νόμιζαν και νομίζουν ότι η θρησκεία τους, τούς  μιλάει για τον Ιησού – Χριστό).

Από τις 2 εως τις 6 Σεπτεμβρίου του 1792, και πράγμα που δεν κυκλοφορεί και πολύ επίσημα, σφαγιάστηκαν γύρω στους 150.000 ιερείς..!!

Οι Γάλλοι Δημοκράτες επίσης υποχρέωσαν μετά από ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ , τον Αρχιεπίσκοπο Παρισίων να δηλώσει στην Δημοκρατική Συνέλευση, ότι ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ  τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..!!

Η Συνέλευση αυτή  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον Χριστιανισμό (ακόμη και αυτόν τον Γιαλαντζί της Ρώμης), και  ΕΠΕΒΑΛΛΕ ως Θρησκεία τον <<Ορθόν Λόγον>>, ο οποίος αναπαρίστατο  ως ΞΑΝΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (η θεά της ΛΟΓΙΚΗΣ), όπου μετέφεραν το ομοίωμά της με ΠΟΜΠΗ στην Συνέλευση, και ο Πρόεδρος την ΦΙΛΟΥΣΕ, υπό τα χειροκροτήματα των Συναγωνιστών Δημοκρατών, όπως μας τα περιγράφει ο Φ.Μινιέ   (F. Mignet 1796 -1884) στην <<Ιστορία της Γαλλικής Επανάστασης>>.

Η τακτική της Δημοκρατίας απ’ την Γαλλική Επανάσταση, ως  ΣΗΜΕΡΑ είναι: <<Δημοκρατικά κάνεις ότι θέλω,  είτε με Νόμο ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ, είτε παρασυρόμενος από την προπαγάνδα μου, ειδάλλως σε σφάζω ή σε φυλακίζω>>. Με άλλα λόγια, η κλασσική μέθοδος <<όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ΡΑΒΔΟΣ>> (και αν είναι και …ΣΙΔΗΡΑ….).

Κατά την Γαλλική Επανάσταση επίσης, οι εξεγερμένοι έκαναν μεγάλες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ στην ΠΑΝΑΓΙΑ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ, η οποία ήταν και το ΣΥΜΒΟΛΟ της Εκκλησίας της ΡΩΜΗΣ..!!

Αποκεφάλισαν 28 αγάλματα ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ (άρα δεν ήταν αρκετά ΙΟΥΔΑΙΟΙ στο θρήσκευμα) στο εσωτερικό του ναού, και την μετονόμασαν σε <<Ναό της Λογικής>>, όπου και τοποθέτησαν ΑΓΑΛΜΑΤΑ της ΘΕΑΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (νομίζεις….της ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑΣ ήταν).

Επίσης έντυναν κάποια γυναίκα στα λευκά που αναπαριστούσε την θεά, και  ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ μαζί της μέσα στον …ΝΑΟ (τα ίδια έκαναν και οι ΤΟΥΡΚΟΙ, για να μαγαρίσουν τους ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ  ναούς).

Χρησιμοποίησαν επίσης τον ναό για κάποιο διάστημα και ως ΑΠΟΘΗΚΗ (και οι ΤΟΥΡΚΟΙ την Αγία Σοφία ως χώρο έκθεσης μπιντέδων  και επιδείξεων μόδας..).

Τελικά μετά την Γαλλική Επανάσταση, η Γαλλική Δημοκρατία το 1801 έκανε συμφωνία με τον Πάπα, στην οποία εδραιώθηκε η Ρωμαιοκαθολική Εκκησία (γιατί είπαμε η Θρησκεία θέλει τον χρόνο της), ως ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ (όχι γιατί το ήθελαν αυτοί….αλλά η πλειοψηφία του Κυρίαρχου λαού!!!!…..οπότε κράτησαν τα προσχήματα για ΑΡΧΗ).

Ήταν έτσι μια Εθνική Συμφιλίωση μεταξύ Επαναστατών και Καθολικών…λέει (μα ποιοί επαναστάτησαν….δεν ήταν ο λαός…μα αφού ο λαός ήθελε τον Χριστιανισμό, ποιός ήθελε την ΘΕΑ την Αρχαία Πόρνη??).

Έτσι τελικά επεστράφει  η Παναγία των Παρισίων στην Καθολική Εκκλησία, η οποία την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ όπως έχουμε πεί , και τότε είναι που τοποθέτησαν και τα ΤΕΡΑΤΑ – ΔΑΙΜΟΝΕΣ – ΥΔΡΟΡΟΕΣ… επί Ρωμα’ι’κής <<Χριστιανικής>> Πίστης.

ΦΡΥΓΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ

Οι Επαναστάτες αυτοί φορούσαν τον “Φρυφικό Σκούφο” ή “Φρύγιο Πίλο”, ο οποίος είχε σχήμα κουλουρο – κωνικό, και συνήθως ήταν ΚΟΚΚΙΝΟΣ, και η κορυφή του έπεφτε προς τα εμπρός (σαν αυτό που φορούν τα Στρουμφάκια και ο ΜΙΘΡΑΣ).

Αυτό το φορούσαν οι αρχαίοι Ναυτικοί, έγινε όμως το σύμβολο των επαναστατών, διότι το φορούσαν οι ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ  1789 -1794 της Γαλλικής Επανάστασης.

Έτσι έγινε έμβλημα της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, και υιοθετήθηκε και επίσημα ως ΣΥΜΒΟΛΟ της ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην ΣΦΡΑΓΙΔΑ της Χώρας, με την Αλληγορική μορφή (πάντα τους άρεσαν οι αλληγορίες, η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ του ΦΡΥΓΑ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ που λέγαμε), της ΓΥΝΑΙΚΑΣ που φοράει τον ΦΡΥΓΙΚΟ ΣΚΟΥΦΟ (απ’ την ΤΡΟΙΑ της Φρυγίας – Φρέγιας – Κυβέλης – Ιστάρ).

ΚΑΡΜΑΝΙΑ και ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ

Έχουμε πεί επίσης ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ λέει ότι η Δεύτερη μεγαλύτερη Τάξη των Περσών, ήταν η Τάξη των Ποιμένων, οι οποίοι λέγονταν ΓΕΡΜΑΝΙΟΙ ή ΚΑΡΜΑΝΙΟΙ (έχουμε πει πως το το Γ με το Κ αλλάζουν μεταξύ τους).

Και επίσης έχουμε πεί πως η ΚΑΡΜΑΝΙΑ  ήταν χώρα της Περσίας μεταξύ Γεδρωσίας και Περσίδος – Βελουχιστάν, στην ΝΑ. Περσία (εκεί στην γνωστή περιοχή), που σήμερα λέγεται ΚΙΡΜΑΝ ή ΚΕΡΜΑΝ και οι οποίοι έκαναν ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ.

Το ΕΝΔΥΜΑ που φορούσαν οι επαναστάτες στο Παρίσι το 1793 το έλεγαν ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ, όπως επίσης και το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ και τον ΧΟΡΟ, που τραγουδούσαν κατά την διάρκεια των ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΩΝ, οπότε και η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ απ’ το τραγούδι του ΟΧΛΟΥ, ονομάστηκε επίσης ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ. (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ γεγονότα, παύουν να είνα ΤΥΧΑΙΑ, είπαμε έλεγε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ).

Έχουμε πεί επίσης ότι οι ΡΟΜΑ προέρχονται απ’ την ΙΝΔΙΑ, και ότι παλαιότερα πολλοί νόμιζαν ότι προέρχονται από την Αιγυπτο, επειδή μάλλον είχαν διαφύγει μαζί με τους  Εβραίους απ’ την Αίγυπτο, αλλά δεν είχαν την ίδια θρησκεία (λάτρευαν είπαμε την Θεά ΚΑΛΙ, αλλά σε όποια χώρα κατοικούσαν λάτρευαν λέει τους ντόπιους θεούς – θεό, ίδιο σχέδιο όπως οι Ρωμαίοι), με τους Εβραίους, ούτε ήταν Εβραίοι, αλλά κατάγονταν από την ΒΔ. Ινδία απ’ το Πακιστάν δηλαδή σήμερα, γι αυτό και σωστά λέγονται ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ (και όχι Γύφτοι).

Εκεί στην γειτονική περιοχή του Δαρδιστάν  και της Βακτριανής, γείτονες των ΟΞΥΔΡΑΚΩΝ – ΔΑΡΔΑΝΩΝ. Αυτοί λοιπόν βγήκαν μαζί με τους Εβραίους απ’ την Αίγυπτο, και εγκαταστάθηκαν στα παράλια της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Εγκαταστάθηκαν λοιπόν άλλοι στην Ελλάδα, άλλοι στην Ιταλία, στην Ισπανία, γενικά στην ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, από την ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ εποχή..!!

Αυτοί λοιπόν σήμερα θέλουν να λέγονται και αυτοπροσδιορίζονται ως ΡΟΜ και ΡΟΜΑΝΙ..!!

Και είχαμε πεί ότι λέγονταν έτσι επειδή ζούσαν  πολλά χρόνια μέσα στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ Ρωμα’ι’κό  Κράτος, το οποίο λεγόταν ΡΩΜΑΝΙΑ..!!

Λέγαμε επίσης ότι η γλώσσα τους, μοιάζει με την ΟΥΓΓΡΙΚΗ (Ουγγαρία το κράτος των ΟΥΝΝΩΝ που είναι ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ λαός από την ΜΟΓΓΟΛΙΑ)..!!

Είπαμε επίσης πως με βάση την γλώσσα τους, διαφαίνεται η ΣΥΝΔΕΣΗ τους με την ΙΝΔΙΑ και την ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ γλώσσα.

Οπότε αυτός ο Σαμπατάι Ζεβί,  ο Ρωμανιώτης, από που λέτε να ήταν τελικά??

Ήταν Εβραίος ή από τους Οξυδράκες της Βακτριανής?? (εφόσον έχει παρόμοια γλώσσα με τους Τσιγγάνους??)

Για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη, έχω να πω ότι οι κάτοικοι της Νότιας Γαλλίας, εκεί που αναπτύχθηκε όλη η Φιλοσοφία (ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ), και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της Μαγδαληνής και τους απογόνους του ΙΗΣΟΥ, μιλούσαν λέει την ΟΞΙΤΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ..!!

Η οποία είναι  λέει γλώσσα της Provance, δηλαδή είναι η Προβηγκιανή γλώσσα, και είναι λέει μια ΡΟΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, που μιλούσαν στη Οξιτανία, εκεί δηλαδή τοπικά στην Ν.Γαλλία, απ’ τις Άλπεις ως τον Γασκωνικό κόλπο (ΟΞΙ- ΤΑΝΙΑ από τους ΟΞΥ – ΔΡΑΚΕΣ??)

Όλα καταλήγουν ξανά στους ίδιους και στην ίδια περιοχή….γιατί οι ΡΟΜΑΝΙ και οι ΡΩΜΑΝΙΩΤΕΣ, προφανώς και έχουν την ίδια ΚΑΤΑΓΩΓΗ, απ’ την ίδια περιοχή…!! Την Βορειοδυτική Ινδία, και δίπλα στην ΒΑΚΤΡΙΑΝΗ.

Και εξάλλου οι ΑΛΑΝΟΙ  ήταν ΥΠΟΞΑΝΘΟΙ λέει (δηλαδή ξανθοί και καστανόξανθοι)….άρα μήπως είχαν  και πράσινα μάτια ?? Της ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ..??

Πού είπαμε έμεναν οι ΚΑΘΑΡΟΙ?? Οι ΑΛΑΝΟΙ??

Διαβάστε Περισσότερα