Brian Clough 08/01

Γειά σε όλους και πάλι με νέες ποδοσφαιρικές προτάσεις

Πρώτο παιχνίδι έρχεται από την League 2 και είναι το ματς Νιούπορτ – Σάλφορντ στον άσσο με απόδοση 2,00. Οριακά στην 7η θέση και στα μπαράζ ανόδου η Νιούπορτ, πρέπει να εκμεταλλευτεί την γερή έδρα της και να αρχίσει ένα σερί νικών μπας και προλάβει την αυτόματη άνοδο. Οι Ουαλοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση με πολλές επιστροφές από τον κορονοϊό και ο κόουτς Φλίν δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει το ματς του Σαββάτου αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για αυτόματη άνοδο. Η Σάλφορντ έχει και αυτή επιστροφές βασικών παικτών όμως στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι τόσο σταθερή και χάνει εύκολα βαθμούς. Να σας υπενθυμίσω ότι στην διοίκηση της Σάλφορντ ανήκουν τα αδέλφια Νέβιλ, ο Ράιαν Γκίκς, ο Πώλ Σκόουλς, ο Νίκι Μπάτ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι πρότζεκτ μιλάμε το οποίο δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν αποδίδει. Δεν την βλέπω την Σάλφορντ φέτος να ανεβαίνει κατηγορία, ίσως από την νέα σεζόν και σίγουρα με έναν άλλο πιο έμπειρο προπονητή. Στηρίζω τους Ουαλούς της Νιούπορτ στον άσσο με απόδοση 2,00.

Συνεχίζουμε στην League 2 και στο παιχνίδι Κόλτσεστερ – Ρότσντειλ στο διπλό με απόδοση 2,30. Ντεφορμέ η Κόλτσεστερ, ήδη υπάρχει προβληματισμός στα αποδυτήρια, κακή εικόνα μέχρι στιγμής στον αγωνιστικό χώρο, ίσως κινδυνεύσει να πέσει και κατηγορία, αυτή την περίοδο δεν βλέπεται. Όχι ότι η Ρότσντειλ είναι καμία ομαδάρα αλλά σίγουρα είναι καλύτερη της Κόλτσεστερ. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η Ρότσντειλ θα πάρει την νίκη και ίσως σημάνει την έναρξη ενός καλού σερί νικών στις επόμενες αγωνιστικές.

 

 

Πάμε στην Σκωτία και στην League 2 με το ματς της Κάουντεμπιθ – Άνναν Αθλέτικ στο διπλό με απόδοση 2,00. Η “Μπραζίλ” δεν σώζεται ούτε με σφαίρες, τελευταία και με διαφορά στην βαθμολογία, κάκιστη εκτός και εντός έδρας, επίσης δεν διακρίνω να έχει καμία διάθεση να παλέψει τα εναπομείναντα παιχνίδια. Η Άνναν Αθλέτικ απο την άλλη είναι σε καλή κατάσταση, είναι μέσα στα πλεί οφ ανόδου και είναι αντικειμενικά καλύτερη ομάδα από την Κάουντεμπιθ. Μια χαρά βρίσκω την απόδοση του διπλού στον διπλασιασμό και την στηρίζω απόλυτα!

 

Πίσω στην Αγγλία και στην League 1 με το ματς Λίνκολν – Όξφορντ στον άσσο με 3,00 απόδοση. Δεν ξέρω από που προκύπτει στις αποδόσεις ως φαβορί η Όξφορντ, εδώ διακρίνω ξεκάθαρο λάθος στους book, και μας κάνει μια χαρά ο άσσος. Στο ρεπορτάζ λοιπόν, η Λίνκολν έπεσε στην ζώνη του υποβιβασμού, πλέον σφίγγουν τα γάλατα, και θα πρέπει να κάνει νίκες από εδώ και εμπρός για να αποφύγει τα χειρότερα. Ξεκίνησε την σεζόν με φιλοδοξίες ανόδου και κατάντησε να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Το Σίνσιλ Μπάνκ θα είναι γεμάτο και θα υπάρχει στήριξη από τους οπαδούς. Η Όξφορντ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και είναι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν είναι σταθερή και εκτός έδρας παίζει ανοικτά με αποτέλεσμα να δέχεται γκόλ με το τσουβάλι. Στηρίζω την έδρα, λόγω ανάγκης και κινήτρου ουσιαστικά. Η Όξφορντ έχει και άλλα ματς να χτυπήσει…εύκολα η δύσκολα βλέπω η Λίνκολν να επιβεβαιώνει τον άσσο.

Τέλος για σήμερα με το ματς Τσέλτεναμ – Μπέρτον στο over 2.5 με απόδοση 2,00. Και οι δύο είναι ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, δύσκολο στην πρόβλεψη νικητή, εύκολο όμως πιστεύω στην πρόβλεψη αμφίσκορου αποτελέσματος. Και οι δύο ομάδες έχουν επιστροφές παικτών οπότε μας λύνει τα χέρια να πάμε με το over 2.5. Πάντως πρόκειται για δύο καλές ομάδες, χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες ανόδου οι οποίες πάντα παρόλαυτά αγωνίζονται με πάθος και ένταση. Στηρίζω λοιπόν το over 2.5 με απόδοση 2,00.

Συγκεντρωτικά:

  1. Νιούπορτ – Σάλφορντ                        1                      2,00
  2. Κόλτσεστερ – Ρότσντειλ                   2                      2,30
  3. Κάουντεμπιθ – Άνναν Αθλέτικ       2                      2,00
  4. Λίνκολν – Όξφορντ                            1                      3,00
  5. Τσέλτεναμ – Μπέρτον             over 2.5                  2,00

Εις το επανιδείν

Διαβάστε Περισσότερα