Μπρινιόλι για φίλιμα και πρόκριση για Καρδιακούς! Ι Al Jazeera

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν αποκαρδιωτική και όσοι πραγματικά βλέπουν ποδόσφαιρο χωρίς παρωπίδες με την λήξη του ημιχρόνου σκέφτηκαν ότι ο ΠΑΟ είχε άστρο που το σκορ σταμάτησε ευτυχώς μόνον στο 2-0.

Η χθεσινοβραδινή εικόνα του Παναθηναϊκού είναι για ψυχανάλυση στον γνωστό γιατρό της Σκουφά 42 , στον 3ο όροφο … Από τα ματς της Ντριπνο ο ΠΑΟ έχει δείξει ότι μπορεί να έχει δυο πρόσωπα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά, όπως το περσινό χαμένο πρωτάθλημα.

Για τα κυρίζια που έχουν ήδη τσιμπήσει και είναι έτοιμα να βγάλουν τον οχετό τους, έχω μια απάντηση, μιλάω πάντα για αυτό που βλέπω και όχι για αυτό που θέλεις να διαβάσεις… Άλλωστε ο Χόρχε είμαι σίγουρος ότι στο ημίχρονο που θα μιλάγαμε θα μου έλεγε ‘’ ρε τι ρδολεμπού είναι αυτοί σήμερα;!;!‘’

Ο ΠΑΟ είναι μια ομάδα που χτίζεται από τον Ιούνιο του 2021 και ο Γιοβάνοβιτς όπως είχα γράψει πολλές φορές δεν είναι τυχαίος , άλλωστε στην Κύπρο είχε δώσει εξετάσεις οδηγώντας το ΑΠΟΕΛ σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης με μπάτζετ λιγότερο και από αυτό που έχει φέτος στον ΠΑΟ .

Η μεταμόρφωση της εικόνας από το Α στο Β ημιχρόνιο μόνον τυχαία δεν είναι! έχει να κάνει πολύ όχι μόνο της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια αλλά κυρίως με την είσοδο του Μπέρναρντ στο παιχνίδι, ο οποίος άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟ προς το καλύτερο στον κεντρικό άξονα εκεί που στο Α ημίχρονο η ομάδα έμπαζε!!.

Η κυκλοφορία της μπάλας και η ανάπτυξη ήταν 2 από τα 3 σημαντικότερα στοιχεία για την μεγάλη πρόκριση που ήρθε στα πέναλτι.

Η αποκαρδιωτική εικόνα του α ημιχρόνου που θύμισε ομάδα ‘’πλημμύρα’’, ασύνδετη και άκρως επικίνδυνη, έδωσε χώρους στην Μαρσέιγ που έκανε κυριολεκτικά πάρτι! Ομπαμεγιάνκ και Εντιαγιέ ξεσάλωσαν αλλά ευτυχώς δεν εξπερμάτωσαν όπως θα έπρεπε!!! κυρίως ελέω Μπρινιόλι που κατέβασε ρολά και κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟ στο παιχνίδι της πρόκρισης, άλλαξε άρδην στο Β ημιχρόνιο.

Η Μπράγκα δεν είναι μεγαλύτερο όνομα από την Μαρσέιγ άλλα ούτε και από τον ΠΑΟ. Στο ποδόσφαιρο όμως όπως είδαμε όλοι χθές δεν παίζουν ούτε τα ονόματα πόσο μάλλον τα μπάτζετ !!

Στον ποδόσφαιρο παίζουν αυτοί που έχουν δυο πράγματα, ομάδα συνόλου και την εύνοια με το μέρος σου. Ο ΠΑΟ χθες ευτύχησε να έχει την εύνοια ( 3 στοιχείο ) με το μέρος του καθ όλη την διάρκεια του ματς. Τόσο στο Α ημίχρονο που θα μπορούσε να είχε τελειώσει η πρόκριση με την κακή του εικόνα του, αλλά και στο Β ημίχρονο που σε 3 κρίσιμες φάσεις ο Όλιβερ με την βοήθεια του VAR έκοψε τα σπόρια στην μέση και δεν αδίκησε τον ΠΑΟ.

Ο Μπέρναρντ δείχνει να είναι ο απαραίτητος ποδοσφαιριστής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιχνίδι. Όταν γίνεται αυτό έχουμε μια εικόνα όπως αυτή του α ημιχρόνου … με ένα ΠΑΟ για Σκουφά!!

Αυτό που λείπει θεωρώ πολύ από την ομάδα είναι ένα σέντερ-φορ ολκής, εκεί ο ΠΑΟ δυσκολεύεται πολύ και οι Σποράρ κ Ιωαννίδης δεν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω που θα χρειάζονται οι Πράσινοι ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για την Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο εύκολα αλλά το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη ο ΠΑΟ σίγουρα το χρειάζεται με μια μεταγραφή από το πάνω ράφι.

ΥΓ ….. και αφού τελείωσε το ματς χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω και μου λέει ο Χόρχε ‘’ ρε πούστη αυτός ο Πατσαβουράκιας ο Γκουεντουζί έχει πλυντήριο, κουζίνα και αυτοκίνητο ;!;!;’’ Ήμαρτον ρε πούστη και ξανά μάνα ήμαρτον !!!! Αυτός αντί να πληρώνει πληρώνεται !!! ’’

Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα