Χαμένη ευκαιρία και τύχη I Catalanos

Οι αναμετρήσεις με την Παρί εχουν πολλες οπτικές. Προσωπικα λοιπον οσο αφορά την Παρί θεωρώ οτι με βάση την πολύ μεγάλη απουσία του Νεϊμάρ κατάφερε κατι πολύ μεγάλο…το να περάσει στην επόμενη φάση.
Βέβαια αυτό δεν ήρθε μόνο επειδή ο Εμπαπε αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν(που σίγουρα έδειξε την κλάση του αναμφισβήτητα!!)όμως σε συνδυασμό με αυτό βοήθησαν οι μεγάλες ευκαιρίες που είχε η Μπαρτσα. Ορισμός του ποδοσφαίρου να πληρώνεις τις περισσότερες φορές τις χαμένες ευκαιρίες!!
Θα σταθώ όταν στο 1-0 ο ντεμπελε έχασε τρομερή ευκαιρία να κάνει το 2-0….εκεί λοιπόν θα μιλούσαμε για άλλον άγωνα…. Βέβαια για όσους βλέπουν την Μπάρτσα θα ξέρουν τα πολλά αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρόνια τώρα και κυριως αυτα βγαινουν στην επιφανεια πολυ απλα όταν ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!!!!
Ρεαλιστικά λοιπον το έργο της Μπάρτσα στο Παρίσι ήταν δύσκολο…ομως περίμενα να κάνει ένα ολοκληρωτικά καλό παιχνίδι και να βάλει στα “σχοινιά” την Παρί και όντως αυτό έγινε όμως και πάλι η τύχη μας  γύρισε την πλάτη….
Αυτό που κρατάω ειναι ότι σε μια τρελα μεταβατική σε όλους τους τομείς με πολλά προβλήματα έδειξε η ομάδα ότι μπορούσε να κάνει άλλη μια τρελή ανατροπή….
Ομως μην ξεγιελομαστε παιδια…δεν έχουμε ομάδα να χτυπήσει το Τσάμπιονς λιγκ!!!!

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα