ΧΑΜΙΛΤΟΝ 7 ΣΟΥΜΑΧΕΡ 7 και συνεχίζουμε I Sherlock

Την Κυριακή στο Γκραν πρι  της Τουρκίας είδαμε το πιο ενδιαφέρον αγώνα της σεζόν με φινάλε ιστορικό για τον Βρετανό οδηγό που κατάφερε να φθάσει σε παγκόσμιους τίτλους τον Σουμάχερ. Μία γεύση για το τι θα επακολουθούσε στον αγώνα της Κυριακής είδαμε από την Παρασκευή στα ελεύθερα δοκιμαστικά όταν ως έκπληξη όλων έμπειροι οδηγοί δεν μπορούσαν να κατορθώσουν να κρατήσουν τα μονοθέσια τους στην πίστα, με αποτέλεσμα  να <<φεύγουν >>  από την πίστα λες και εκτελούσαν κινήσεις καλλιτεχνικού πατινάζ.

Κάτι παρόμοιο έγινε και στις κατατακτήριες δοκιμές,  οπού επικράτησε ο νόμος της βροχής και όχι αυτός της στατιστικής που θέλει φέτος στην pole position να υπάρχει τουλάχιστον μια Mercedes και τελικά οι ομάδες τις τριάδες ήταν δύο Racing Point και μία Red Bull.

Όλοι πάθαμε την πλάκα μας όταν είδαμε τον Stroll να κατακτά την pole position κάτω από αραιές καιρικές συνθήκες στέλνοντας κουβά αυτούς που μάλλον θα πόνταραν στον Lewis γνωστό για την ικανότητα του στις υγρές πίστες σαν άλλος Σουμάχερ.

Ο αγώνας έγινε και ο Lewis έβγαλε το κρυφό του χαρτί που ονομάζεται αποφασιστικότητα και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, με το καλεντάρι να γράφει 15/11/20 και τα πρωταθλήματα του να φθάνουν στον τέλειο για τους Πυθαγόρειους μελετητές αριθμό 7.

Ωστόσο προσωπικά για εμένα η καλύτερη στιγμή ήταν αυτή που απεικονίζει η παρακάτω εικόνα και δείχνει γιατί η φόρμουλα είναι ένα σπορ προσωπικοτήτων

 

Sherlock

 

Διαβάστε Περισσότερα