Χάθηκε η πρώτη ευκαιρία | ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ που αγαπάμε είναι αυτός που είδαμε σήμερα. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με ανεβασμένη ψυχολογία δεν καταφέραμε να απογειωθούμε και στον ευρωπαϊκό όμιλο…

Σε σχέση με την ενδεκάδα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ είχαμε τρεις μόνο αλλαγές, δεν έπαιξαν ο Μπίσεσβαρ ο Κούρτιτς και ο Σβιντέρσκι.
Η κατοχή ήταν δική μας, βάλαμε το γκολ που θέλαμε αλλά τι ΠΑΟΚ θα είμασταν αν δεν το δεχόμασταν καπάκι?
Είχαμε και τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, κινδυνέψαμε προς το τέλος, αλλά παρόλη την διάθεση όλων φάνηκε ότι περνώντας τα λεπτά στέρευε και η ενέργεια της ομάδας συνολικά.
Και στο δεύτερο ημίχρονο η κυκλοφορία της μπάλας ήταν δική μας αλλά σοβαρές ευκαιρίες δεν δημιουργήσαμε. Μπήκαν και όλοι οι έμπειροι, ακόμη κι ο αρχηγός μας , όμως δεν καταφέραμε να γίνουμε ουσιαστικοί.

Στο τέλος με την πίεση του χρόνου και την ζωηράδα του Κωνσταντέλλια γίναμε κάπως απειλητικοί αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω.
Οπότε, αυτό που ήθελε ο Λουτσέσκου για σήμερα, δηλαδή το τέλος του αγώνα να μας βρει στο +6 από την Σλόβαν, δεν έγινε. Είμαστε στο +3, αλλά αυτοί έχουν τα δύο παιχνίδια με την Λίνκολν , ενώ εμείς έχουμε τα δύο με την Κοπεγχάγη του Ζέκα.

Σαφώς πιο δύσκολη η αποστολή μας, αλλά ΠΑΟΚ είμαστε. Μπορούμε και πρέπει να παλέψουμε για το μέγιστο. Εκεί θα δείξουμε πόσο αξίζουμε. Η ομάδα άλλωστε παρόλες τις απουσίες και την κόπωση, δείχνει βελτιωμένη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσο περισσότερους αγώνες παίζει.
Σήμερα, τα άκρα μας δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη, οι δύο μπακ φάνηκαν κουρασμένοι και δεν είχαν συμμετοχή επιθετικά.

Ο Μιτρίτσα και ο Ζίφκοβιτς είχαν διάθεση και κάποιες καλές προσπάθειες αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ο Σβάμπ έδειξε πάλι το πάθος που τον διακρίνει, έχασε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει, αλλά χάθηκε κι αυτός με το πέρασμα του χρόνου.
Ο Ακπομ έπαιξε στα στάνταρ του, θα μπορούσε ίσως να μείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, η αλλαγή του ο Σβιντέρσκι δεν έδωσε κάτι περισσότερο.
Θετικό στοιχείο σήμερα ήταν η απόδοση του Εσίτι.

Δεν είναι το πλήρες εξάρι που μας λείπει αλλά έχει μπει για τα καλά στο ροτέισον του Ρατσβάν και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει και όχι μόνο ως αλλαγή.
Μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες , μήπως να δούμε ότι ο παίκτης που μας λείπει είναι ο Ζέκα;Ελληνόπουλο είναι άλλωστε, γιατί να μην γυρίσει στην νέα του πατρίδα;

ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα