Χρειάζεσαι ρυθμό στον Μαραθώνιο | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ακούω και ξανακούω μέσα από τις εκπομπές του Χόρχε ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο,δεν δημιουργεί ευκαιρίες και πετυχαίνει μονάχα επαγγελματικές νίκες….

Στην τελική αυτό δεν είναι και το ζητούμενο όταν μια μεγάλη ομάδα,με κόσμο,με φανέλα και ιστορία έχει να πάρει το πρωτάθλημα από το 2010;

Και ποιος δεν θα ήθελε ο Παναθηναϊκός να είναι χάρμα οφθαλμών,αλλά το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι η επιστροφή στην κορυφή που ταυτόχρονα οδηγεί και στα προκριματικά του Champions League,στην διοργάνωση δηλαδή όπου το όνομα της ομάδα διαχρονικά γιγαντώθηκε….

Το σωστό τέμπο μας νοιάζει και ο Ιβάν δείχνει ότι ξέρει το τρόπο ώστε να το διατηρεί στο ίδιο επίπεδο χωρίς εξάρσεις είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω..

Εξάλλου διαχρονικά εάν το δει κανείς στην Ελλάδα σπάνια έπαιρνε η ομάδα το πρωτάθλημα που έπαιζε καλή μπάλα.Ο τίτλος είναι ο πρώτος στόχος που γεμίζει με άγχος τους πάντες.Εάν έρθει ο coach θα βγάλει στο χορτάρι και καλό ποδόσφαιρο….

Μέχρι τότε το τέμπο που έχει βρει το τριφύλλι στον κλασικό ελληνικό Μαραθώνιο είναι μια χαρά για να κόψη πρώτο την κορδέλα….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα