Χρόνια Πολλά ΧΟΡΧΕ !!!!!

Ο Γιώργος Γεωργίου γεννιέται στα Πετράλωνα στις 26 Μαΐου, χρόνο δεν γνωρίζω αλλά δεν έχει σημασία. Είναι σίγουρα ο πιο αναγνωρίσιμος αθλητικογράφος και παρουσιαστής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. Αντικειμενικός, με γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα, ασκεί σκληρή αλλά δίκαιη κριτική σε πρόσωπα και πράγματα του ελληνικού και όχι μόνο, ποδοσφαίρου και αθλητισμού. Πρωτοπόρος με το Καφενείο των Φίλαθλων σε όλες του τις μορφές( έντυπη, ραδιοφωνική, τηλεοπτική), έδωσε βήμα σε κάθε άνθρωπο να εκφράσει ελευθέρα τη γνώμη του. Προσπαθεί μέσα από τις εκπομπές του να εξαλείψει την ομαδική βία και να διευρύνει τον πνευματικό και ποδοσφαιρικό ορίζοντα των ανθρώπων.

Το έχει καταφέρει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, όμως υπάρχουν και οι αθεράπευτοι αλλά ο Γιώργος θα τους φέρει στο μοτίβο του Marlboro. Οι ατάκες του είναι απολαυστικές και μοναδικές. Έχει βγάλει την ” τσίμπλα ” από τα ματιά σε πολύ κόσμο και το κυριότερο νέοι άνθρωποι του τηλεφωνούν και του λένε ότι τους έκανε καλυτέρους. Πείτε μου αν υπάρχει μεγαλύτερο παράσημο από αυτό. Δεν γουστάρει να του λένε καλά λογία αλλά οφείλω να του πω ότι εκτός από άψογος επαγγελματίας είναι κάλος άνθρωπος και τρυφερός πατέρας.

Ο Γιώργος επίσης δυσκολεύεται με τις ευχές όμως και πάλι του λέω Χρονιά Πολλά και Καλά και να στεφθεί με επιτυχία το νέο του εγχείρημα , εδώ και κάποιες ημέρες πρόεδρος της Απόλλωνας γαρ. Επειδή Χόρχε είσαι λάτρης της καλής και ψαγμένης μουσικής σου αφιερώνω εάν κομμάτι μιας μεγάλης σου αγάπης , του Eric Burdon, είναι το Can’ t kill the boogie man. Σ’ ευχαριστώ από καρδίας, πιστός οπαδός σου Κώστας Ιλίσια.

Eric Burdon- Can’ t kill the boogie man(2004).

https://www.youtube.com/watch?v=ji_MwoCB9KQ

 

ΚΩΣΤΑΣ ΙΛΙΣΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα