Χτίζει καλές βάσεις για τον ουρανοξύστη που θα φτιαχτεί | ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Μπαρτσελόνα.Κάτι παραπάνω από μια ομάδα.Τα τελευταία χρόνια βρέθηκε με το κεφάλι κάτω και όχι άδικα καθώς απέτυχε σε όλους τους τομείς του το club.

Πάρτε την προηγούμενη διοίκηση με τους λάθους έως καταστροφικούς χειρισμούς της.Λάθος προπονητές,παίχτες που δεν ήξεραν που βρίσκονταν και ξεχασμένοι φίλαθλοι στην χρυσή δεκαετία,δηλαδή κολλημένοι στο χτες με την ματιά στον μέλλον να είναι ανύπαρκτη….

Τώρα όμως φαίνεται ότι η κατάσταση αλλάζει και αλλάζει προς την θετική του μεριά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αλλάζει στοχεύοντας με το μέτρο.

Ο Τσάβι βαράει στους παίχτες του ενέσεις αυτοπεποίθησεις,με ενέσεις σεβασμού στο τρόπο που γαλουθήκε ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι παιχταράδες μέσα στα αποδυτήρια του Κάμπ Νόου με μότο “κάτω την μπάλα” σε όλα τα επίπεδα.Βήμα βήμα.Τώρα το Europa League,αύριο η Laliga και μετά το Champions League.O κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και το κυριότερο.

Να αποφεύγει την σύγκριση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι ήρθε για το λεγόμενο πλάνο πενταετίας..Η αρχή φαίνεται ονειρική αλλά δεν έχει στοιχεία πίεσης πρωταθλητισμού και αυτό βολεύει προς ώρας.

Η Μασία γεννά παίχτες,ο Τσάβι σεβασμό και τακτική αλλά Πεπ και η νέα διοίκηση πρέπει να φέρει παίχτες με χειρουργική ακρίβεια…

Χτίζονται οι βάσεις του ουρανοξύστη…

ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα