Δε πάθαμε και τίποτα… | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Δεν πάθαμε και τίποτα

Τον χάσαμε τον τελικό. Αυτό δεν αλλάζει. Ήταν πικρό το συναίσθημα. Γιατί χάσαμε από ομάδα κατώτερη από εμάς. Που είναι όμως σε φόρμα την κατάλληλη στιγμή. Δεν μας κέρδισε όμως λόγω της φόρμας της. Μας κέρδισε με ένα πέναλτι αυστηρό. Αυστηρό και VAR ίσιο. Ο διαιτητής είχε κρίνει την φάση και δεν είχε δώσει παράβαση. Δεν ξέρουμε αν τον φώναξαν να το δεί. Μετά από αυτό άλλαξε την γνώμη του και το έδωσε. Στην εποχή πού είναι πλέον το ποδόσφαιρο κρίνονται και τελικοί από τις κάμερες. Αυτή την φορά είμασταν εμείς οι «αδικημένοι». Έχουμε βρεθεί και στην απέναντι πλευρά σε λιγότερο σημαντικούς αγώνες. Όμως το άθλημα έχει πάρει αυτή την κατεύθυνση πιά. Η ομάδα πάλι έδειξε ότι είναι καλύτερη, είναι ποιοτικά ανώτερη και μέχρι το τέλος δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει τουλάχιστον. Η νοοτροπία έχει περάσει και όλοι πιστεύουν ότι ένα παιχνίδι γυρίζει. Δεν συμβαίνει πάντα, όμως όλοι δείχνουν να το πιστεύουν και αυτή η πίστη έχει ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και από εδώ θα ξεκινήσει η επόμενη χρονιά.
Θα άξιζε το κύπελλο για τον λαό που κατέβηκε για μια ακόμη φορά για να βοηθήσει. Δε νομίζουμε, αν γινόταν τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο Καυταντζόγλειο π.χ. και η μία ομάδα να ήταν του κέντρου να είχε τόσο λαό. Και για τόσα συνεχόμενα χρόνια.
Προχωράμε λοιπόν, η πίκρα υπάρχει, όμως το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό. Οι στόχοι για την επόμενη πρέπει να είναι μεγαλύτεροι. Ήρθε η ώρα για νέο πρωτάθλημα.

ΜΕΣΑ – ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Διαβάστε Περισσότερα