Δεν αποκτά ανοσία με τίποτα | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει σήμερα στα Γιάννενα με σκοπό να βρει εκείνο το φάρμακο για τις μεγάλες πληγές που άνοιξε ο αποκλεισμός από την ημιτελική φάση του κυπέλου Ελλάδος.

Θα πει κάποιος και το τρίποντο να πάρει σήμερα θα αλλάξει κάτι;Όχι θα απαντήσω, απλά θα στα σταματήσει ή καλύτερα θα περιοριστεί η γκρίνια και η εσωστρέφεια…

Τα ρολά κατέβηκαν μετά το αιώνιο derby και ειδικότερα με το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα…

Πριμ, πριμ, πριμ φώναζαν οι παίχτες,ο Αλαφούζος γελούσε αμήχανα,οι οπαδοί στα κάγκελα επειδή κέρδισαν μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο και έτσι ελάχιστοι έβλεπαν εκείνη την στιγμή την κατρακύλα που θα ακολουθήσει…

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.Η ομάδα μέσα στο χορτάρι δεν έλαμπε από ποιότητα, δεν έβγαζε ματιά, απλά οι επαγγελματικές νίκες που έφερνε σκέπαζαν τα όποια ζητήματα υπήρχαν.

Ακόμα και τα θέματα του Μπόλονι με πολλούς ποδοσφαιριστές εντός αποδυτηρίων σκέπαζαν τα διαδοχικά τρίποντα.Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρουμάνος έχει χάσει τα του οίκου του εδώ και καιρό και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με την εποχή Δώνη.

Ο Δώνης τους είχε σαν οικογένεια, λειτουργούσε ενωτικά και όχι όπως ο τωρινός προπονητής που και την στήριξη της διοίκησης έχει σχεδόν σε όλα τα θέματα και ο κόσμος δεν του άσκησε την κριτική που του άρμοζε μιας και τον σύγκρινε με τον προπονητικό εγκληματία Πογιάτος.

Για ποια Ευρώπη μιλάμε;Πρέπει το τριφύλλι να γίνει ισχυρό εντός συνόρων πρώτα και μετά να βρει την χαμένη του ταυτότητα στην Ευρώπη.

Τι θέλουμε δηλαδή να πάμε του χρόνου να χάνουμε όπως πρόσφατα από την Εστορίλ και την Καμπάλα;

Σήμερα λοιπόν απέναντι στην ομάδα που τον πλήγωσε όσο καμία άλλη την τρέχουσα σεζόν ψάχνει εκείνο το αντιπυρετικό που απλά θα του ρίξει λίγο τον πυρετό και τίποτα παραπάνω καθώς ο ασθενής είναι πολύ σοβαρά και ίσως οι γύρω του να μην το έχουν καταλάβει…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα