Δεν έχει το εύκολο γκολ | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Εδώ είσαι φορ,εκεί είσαι φορ,που είναι το φορ;Καλός,φιλότιμος ο Ιωαννίδης αλλά δεν γεννά γκολ και έτσι δεν έρχονται τα τρίποντα που θα τον οδηγήσουν στην Ευρώπη τον Παναθηναϊκό .

Σήμερα στα Γιάννενα το τριφύλλι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλή μπάλα,έβγαλε αυτοματισμούς,προσπάθησε και δημιούργησε φάσεις αλλά η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στο μπακλαβωτό που είναι και το ζητούμενο.

Εδώ πρέπει να πούμε πως πλέον κάποιοι παίχτες είναι ήδη αλλού και δεν χρειάζεται καν να μπαίνουν ως αλλαγή.Έχουν γνώση οι φύλακες..

Το αποτέλεσμα είναι κακό καθώς το διπλό του Άρη στο Ο.Α.Κ.Α απέναντι στην ένωση τον έριξε από κάτω του και η Α.Ε.Κ μπαίνει την νέα σεζόν στο νέο της γήπεδο και θα είναι μείνει εκτός Ευρώπης;;;;Δύσκολο….

Η δε ανύπαρκτη κόκκινη του Χουανκάρ σε βγάζει από τα ρούχα σου.Μέσα από αυτή την στήλη σπάνια ως ανύπαρκτα αναφέρομαι στα κοράκια.Αλλά σήμερα ο κόμπος έφτασε….Για όλα αυτά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρει ξεκάθαρα η διοίκηση.Έχει μικρύνει πολύ και στα κέντρα αποφάσεων πλέον δεν μετρά η μπογιά της….

Ένα βήμα μπρος και ξανά πίσω.Γιατί έτσι φέτος;

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα