Δεν μπορούν τα παλληκάρια | ΜΕΣΑ – ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Δεν μπορούν τα παλληκάρια!

Ο ΠΑΟΚ, έχει την τύχη στο πέρασμα των χρόνων να αναδείξει αρκετές σπουδαίες προσωπικότητες-σύμβολα. Δεν έγιναν όλοι ξεχωριστοί λόγω των ικανοτήτων τους και των επιτυχιών που είχαν με την ομάδα, αλλά για την έντονη παρουσία τους σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα που ταιριάζει στον ΠΑΟΚτσή. Ίσως κορυφαίος όλων (προσωπική άποψη) είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τι έχει πει ο Άγγελος; Την μεγάλη φράση «δεν μπορούν τα παλληκάρια!». Αναφερόταν σε ποδοσφαιριστές που ήταν χαμηλότερου επιπέδου και αθλητικά και πνευματικά.

Φτάσαμε σήμερα να ξανασκεπτόμαστε αυτά τα λόγια. Όμως ας τα δούμε τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα
Ποιος δεν μπορεί? Ο Πασχαλάκης? Με την απόδοση του να μοιάζει επιτέλους με εκείνη του πρωταθλήματος? Με τους σέντερ μπακ, αλάνθαστους με χαφάρες σαν τον Κούρτιτς, τον Τσιγγάρας, προσωπικότητες σαν τον αρχηγό, τον Ζίφκοβιτς, τον Ολιβέιρα. Με τον Λουτσέσκου στον πάγκο να ελέγχει τα πάντα? Άρα τα παλληκάρια μας μπορούν. Και το έχουν δείξει. Είμαστε σε κακό φεγγάρι που μπορεί να οφείλεται και στους πολλούς αγώνες. Δεν θα διαρκέσει για πάντα. Και σήμερα στο Καραϊσκάκη δεν θα την ξαναπατήσουμε όπως στον αγώνα της Τούμπας.
Οπότε, τα άλλα παλληκάρια, εμείς της εξέδρας και του καφενείου πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο για να δείξουμε ότι κι εμείς μπορούμε. Έχουμε και το κύπελλο που μας περιμένει.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Διαβάστε Περισσότερα