ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Α ρε ΠΑΟΚ, μια από τα ίδια και σήμερα. Έχουμε ομάδα με τα μειονεκτήματα της, που όμως είναι ανώτερη από τις περισσότερες ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει. Ακόμα και με τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες μας, τα παιχνίδια μας εξαρτώνται από το πόσο καλά και αποτελεσματικά θα παίξουμε εμείς.

Κάτι δεν πάει καλά όμως σε συνεχόμενους αγώνες, έχουμε μείνει πια πολύ πίσω και δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που κυνηγάμε πια. Σίγουρα δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος. Με όποια πιθανή ενίσχυση να έχουμε στις επόμενες μεταγραφές, η ομάδα μοιάζει να μην μπορεί να μας θυμίσει την κυριαρχική ομάδα που είχαμε μέχρι και πρόσφατα.

Και πέρυσι τέτοιο καιρό δεν ήμασταν καλά αλλά ο Πάμπλο κατάφερε και το γύρισε μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με το γκολ του Μουργκ. Ίσως και τώρα ένα μεγάλο αποτέλεσμα να βοηθήσει την ομάδα να ξεκολλήσει. Όμως τα ανταγωνιστικά παιχνίδια πέρασαν και δεν τα πήγαμε και τόσο καλά εκτός από την Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Οπότε η ώθηση μπορεί να έρθει με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (ελπίζουμε) και σίγουρα με την ευρωπαϊκή πρόκριση.
Αν οι παίκτες μας ξεκινάνε τους αγώνες με τον τρόπο που σήμερα τον τελείωσαν τότε θα είμαστε καλύτερα. Όμως αν αυτό γίνεται ως αντίδραση σε παιχνίδι που έχει στραβώσει, λίγες θα είναι οι φορές που θα καταφέρουμε να το γυρίσουμε.
Θέλουμε την ένταση , την επίθεση από νωρίς στο παιχνίδι.

Ίσως είναι καιρός να ενισχυθεί και το ελληνικό στοιχείο. Νομίζουμε, ότι Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κούτσιας και Κωνσταντέλλιας πρέπει να γίνουν κανονικά μέλη της πρώτης ομάδας. Και καλοί παίκτες είναι και νοιώθουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα