Δεν του αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση! |Jago1914!

Σε ένα παιχνίδι που  το λιγότερο που θα μπορούσε να πάρει ήταν ο ένας βαθμός, η ομάδα του ΑΡΗ λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού κατάφερε να χάσει και αυτόν τον έναν βαθμό, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα οι περισσότεροι το περίμεναν να έχει διαφορετική εξέλιξη.

Ο Παρντιου αιφνιδίασε με τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα, παρατασοντας ένα πιο ορθολογικο σχήμα για τις συνθήκες που θα συναντούσε στο συγκεκριμένο παιχνιδι, κάνοντας την ομάδα του πιο συμπαγή αμυντικα, αλλά ταυτόχρονα και πιο ευέλικτη επιθετικά.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, όπου η ομάδα του τριφυλλιού μπήκε πιο δυνατά λογω έδρας και ενθουσιασμού, χωρίς ωστόσο να φτάσει με αξιώσεις στο τέρμα του Κουεστα εκτός από μια φάση, όπου ο γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων είπε όχι. Η ομάδα του ΑΡΗ βρήκε τα πατήματα της και έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στον αγώνα, με τον Ιτουρμπε να μην βλέπει τον αμαρκαριστο Ζερβινιο και να κάνει μόνος του την προσπάθεια, το σουτ να βρίσκει στο κεφάλι του Σινκεφελντ και να καταλήγει κόρνερ.

Γενικά στο παιχνίδι δεν έδειχνε κάποια ομάδα να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό  χώρο, προσέχοντας  κυρίως τα μετόπισθεν και ψάχνοντας είτε σε μια κόντρα επίθεση, είτε από λάθος του αντιπάλου να βρούνε κάποια ευκαιρία για γκολ. Τελικά το μοναδικό γκολ του αγώνα προήλθε από ένα στημένο στο τέλος του παιχνιδιού, με την ομάδα του ΑΡΗ να αμύνεται χωρίς συγκέντρωση στην συγκεκριμένη φάση  αφήνοντας δύο παίχτες του τριφυλλιού αμαρκαριστους στο δεύτερο δοκαρι.

Ο κ. Παρντιου γενικά παρουσίασε μια ιδανική εντεκάδα παρουσιάζοντας μια τελείως διαφορετική εικόνα σαν ομάδα. Βέβαια μεγάλη συμμετοχή στην αλλαγή εικόνας του ΑΡΗ έπαιξε και η παρουσία του Ετεμπο, όπου δείχνει να είναι ιδανικος παίχτης που ελειπε από την ομάδα, ώστε να συνδέσει την άμυνα με την επίθεση. Οι αλλαγές ήταν αυτές όμως που ίσως μπέρδεψαν την ομάδα και εν τέλη δεν βοήθησαν στο να πετυχει η ομάδα την νίκη ή έστω να μην φύγει ηττημένη από το γήπεδο. Σίγουρα η παρουσία μετα το 70 τόσο του Μάνου Γκαρσία ώστε να περάσει μια κάθετη στους αργούς αμυντικούς του Παναθηναϊκου , αλλά και η αλλαγή του Παλμα σαν επιθετικός και οχι σαν εξτρεμ θα βοηθούσε περισσότερο πάρα η χρησιμοποιήση του Γκρευ που χάθηκε ανάμεσα στα σέντερ μπακ του αντιπάλου. Βέβαια αυτά όλα σε θεωρητικό επίπεδο αλλά με πολύ δόση ρεαλισμού βλέποντας την ροή του παιχνιδιού και τις ανάγκες της ομάδας του ΑΡΗ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Στην ομάδα του ΑΡΗ δεν αρκεί πλέον η καλή εμφανιση, οι βαθμοί είναι το ζητούμενο για να είναι μέσα στους στόχους και κοντά στους αντιπάλους του. Σίγουρα η βελτίωση αγωνιστικά είναι ενθαρυντικο σημάδι, αλλά οι βαθμοί πλεον είναι ο μόνος στόχος στα επόμενα παιχνίδια και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και το απόλυτο των βαθμών μέχρι την διακοπή μοιάζει μονόδρομος.

ΥΣ :Σημαντική και εξαιρετική δουλειά από τον Ισραηλινό Βαριστα, όπου διόρθωσε κάθε λανθασμενη απόφαση του ρέφερι αποδίδοντας δικαιοσύνη σε σημαντικες φασεις του παιχνιδιού.

Jago1914!

Διαβάστε Περισσότερα