Δεύτερος μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ε και λοιπόν;;; ΡΟΣΤΟΦ004

Παρατηρούμε από πέρυσι έναν ΠΑΟΚ με μεταγραφές που δεν θα ζήλευε ούτε η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν προχωρήσει σε κινήσεις για τις οποίες οι φίλαθλοι θα έχουν τουλάχιστον τη θέληση να απολαύσουν λίγη καλή μπάλα.

Με παίκτες όπως ( Μπίσεσβαρ,Βιερίνια, Αουγκούστο κτλ…) το έργο επαναλαμβάνεται. Αν βγούμε και τρίτοι θα είναι ένας άθλος. Το ότι μετά από τέσσερα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στην βαθμολογία, δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει παραπάνω. Τι θα γίνει στα ντέρμπι που έρχονται;

Η ομάδα θέλει ριζικές αλλαγές και όσο η διοίκηση επιμένει να εθελοτυφλεί, με Πρόεδρο να μιλάει ακόμα από το skype, αντί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κοντά στην ομάδα, η ομάδα μένει στο έλεος του Λουτσέσκου και του Μπότο. Και οι δύο δεν έχουν προχωρήσει ουσιαστικά σε αυτό που θέλουμε όντως να λέγεται μεγάλη ομάδα. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι επιτέλους δεν βλέπουμε το δίδυμο ( Κρέσπο, Βαρέλα) και τουλάχιστον έχει εισχωρήσει στην ομάδα ο Κουλιεράκης με Ίγκασον και δείχνουν κάτι διαφορετικό στην άμυνα.

Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα μας διαψεύσει και να δούμε και τις κατάλληλες εισχωρήσεις που τόσο πολύ χρειάζεται η ομάδα, αλλά και τις αποχωρήσεις που πρέπει να είναι πολλές.

Υ.Γ. Γιατί Κύριε Λουτσέσκου δεν βάζεις να παίξει ο Κωνσταντέλιας και επιμένεις με τον Ολιβιέρα ο οποίος δεν τραβάει και είναι και επιρρεπής;;;

Ευχόμαστε στον τερματοφύλακα μας τα καλύτερα και να επιστρέψει υγιής μετά τον τραυματισμό που είχε.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα