Διαιτησία,Φωτιά και Λαύρα !!! O Τίγρης

Θα επανέλθω σήμερα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και συγκεκριμένα στη διαιτησία η οποία με τις αποφάσεις της διαμόρφωσε κατά ένα μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στη φάση της αποβολής του Γκαρσία, ενώ έχει περάσει τον Λάμπρου, ο τελευταίος τραβάει παρατεταμένα τη φανέλα από πίσω και επειδή δεν μπορεί να τον συγκρατήσει, τον καβαλάει περνώντας το αριστερό του χέρι γύρω από το λαιμό του Γκαρσία και αρχίζει να τον σφίγγει σε στυλ Ελληνορωμαϊκής πάλης!!!! με αποτέλεσμα ο Γκαρσία να τον απωθήσει για να απαλλαγεί από το σκληρό αντιαθλητικό φάουλ που του έκανε. Έκανε ότι θα έκανε οιονδήποτε ευρισκόταν στη θέση του νομίμως αμυνόμενος.


Παρακολουθώ πολλά χρόνια ποδόσφαιρο τέτοια φάση που ο αμυντικός να κάνει κεφαλοκλείδωμα από πίσω στον επιθετικό δεν έχω δει πουθενά, είναι πρωτοφανές!!! Στη συνέχεια την πέφτουν πάνω στο Γκαρσία τρεις παίκτες του ΟΦΗ και ο ένας τρέχοντας τον κτυπά με το σώμα του από πίσω ενώ οι άλλοι δύο τον σπρώχνουν βίαια και του ρίχνουν κλωτσιές με τα πόδια τους, επιδεικνύοντας απαράδεκτη αντιαθλητική συμπεριφορά.!!!! Ο Γκαρσία και πάλι αμυνόμενος απώθησε έναν των επιτεθέμενων ο οποίος έπεσε κάτω προσποιούμενος ότι τον κτύπησε!!!


Ο Διαιτητής Φωτιάς αντί να αποβάλλει τον Λάμπρου για το κεφαλοκλείδωμα και τους υπόλοιπους για τους λόγους που αναφέρω πιο πάνω δείχνει άκουσον άκουσον κίτρινες κάρτες στους δύο και κόκκινη στον Γκαρσία επιβραβεύοντας τους κρητικούς ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να τους αποβάλει και αντίθετως τιμωρεί τον Γκαρσία!!! δηλαδη έκανε αυτό που λέει η παροιμία και γα….νέος και δαρμένος!!!


Όμως ο Φωτιάς που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία προηγούμενος είχε κλείσει τα μάτια του όταν ο Μακάου κτύπησε στο πρόσωπο τον Χατζισαφί!!! Επίσης στη φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ ούτε αυτός αλλά ούτε και ο βοηθός Σκουλάς, δεν είδαν το φάουλ που έγινε πρώτου μπει το γκολ πάνω στον Βράνιες και όχι μόνο αυτό αλλά ο Βαρίστας δεν μας έδειξε με τη γραμμή αν πράγματι ήταν κανονικό το γκολ του ΟΦΗ.

Με βάση τα παραπάνω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Φωτιάς αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με τις απαράδεκτες αποφάσεις του σε βάρος της ΑΕΚ και όχι μόνο αυτό, αλλά αποτελέι δυσφήμηση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία!!! το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του για να πάψει να ανάβει φωτιές με τις αποφάσεις του!!!

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα