Διακοπή για οξυγόνο …. Ι AL Jazeera

Ωραίο μπακάκι αυτός ο Αμπάντα του ΟΦΗ… 25 λεπτά έπαιξε και έδειξε ωραία στοιχεία, ωραία μπούκα, γρήγορος και ωραία εκτέλεση… τα λέω έτσι για κάποιους σκάουτερ μεγάλων ομάδων που ψάχνουν σύγχρονα μπακ μικρά σε ηλικία και να ξέρουν καλά το τόπι ….

Τώρα στον ΠΑΟΚ χθες έλειπε ο ΤΑΙΣΟΝ και η ομάδα μπορεί να πίεζε και να έψαχνε το γκολ που δεν ήρθε ποτέ, η απουσία όμως του Βραζιλιάνου ήταν εμφανής καθότι ο εν λόγω παίχτης είναι τρομερός διεμβολιστής και ανοίγει σαν μαρουλόφυλλο τις αντίπαλες άμυνες … και μοιράζει ωραία στους συμπαίκτες του την μπάλα όταν κάνει την ”μάνα΄΄……

Χθες το βράδυ η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και κέρδισε τον ΒΌΛΟ με 10 παίχτες, τα προβλήματα στην άμυνα πάλι τα ίδια, παιδική χαρά δημιουργούσαν φάσεις για τους επιθετικούς του Βόλου…. εμένα αυτό που δεν μου αρέσει και θα το πω όπως το βλέπω, αυτοί οι πανηγυρισμοί του Αλμέιδα στην κερκίδα των φανατικών ένα πράγμα μου δείχνει…. προπονητή που δεν ξέρει τι του γίνεται και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…., όταν είσαι σοβαρός δεν τα κάνεις αυτά.

Κέρδισε λέει ο ΠΑΟ με τον Παλάσιος, με το κλασικό ψυχοβγαλτικό 0-1 που βλέπουμε από πέρσι 90λεπτά 3 φάσεις …. εγώ ένα θέλω να ρωτήσω τους φίλους Παναθηναϊκούς…. ο Ιωαννίδης ρε μάγκες που άκουσα τα εξ αμάξης μου την περασμένη βδομάδα , έπαιζε ??? ΝΑΙ η ΌΧΙ ?? Ερώτηση κάνω έτσι ….. για τον Σπόραρ δεν χαλάω μελάνι..

ΥΓ τα λέμε για τον ΠΑΟ αλλά και για την ΑΕΚ, θα βάλω στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ….. φωνάζει από μόνο του το θέμα απόκτησης επιθετικού !! έτσι για να λέμε του στραβού το δίκιο ….

ΥΓ2 Ο Ιβαν μάλλον κατάλαβε ότι ο Μαντσίνι πρέπει να αλλάζει θέση με τον Παλάσιος….. πάρε βάλε το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι…..

ΥΓ3 το 1 γκολ η ΑΕΚ πάλι με 11 το έφαγε και συνεχίζει το στατιστικό του να τρώει πάντα πρώτη γκολ στην νέα χρονιά ….

AL Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα