Διέρρευσαν φωτογραφίες από τα νέα iPhones και Apple Watch

Μια γεύση από τα πολυαναμενομενα και πολυσυζητημένα iPhone που θα δούμε στην επίσημη παρουσίαση της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου δίνει η τελευταία διαρροή φωτογραφιών που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5mac η ευκρινέστατη φωτογραφία απεικονίζει τα δύο από τα τρία νέα μοντέλα που θα αναμένεται να ανακοινώσει η εταιρεία στο event που οριστικοποιήθηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται τα μοντέλα, τα οποία θα φέρουν την ονομασία XS, είναι 5.8 και 6.5 ιντσών αντίστοιχα, διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας OLED και είναι σε χρυσό χρώμα, ένα χρώμα που δεν είδαμε στον προκάτοχό τους iPhone X.

Πέρα από την εικόνα που δίνει για τα νέα κινητά του κολοσσού του Κουπερτίνο, το δημοσίευμα παρουσιάζει και μια ακόμα φωτογραφία με το wearable τεταρτης γενιάς της Apple, το Apple Watch, για το οποίο έχουν ακουστεί εξίσου ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η οθόνη του νέου έξυπνου ρολογιού της Apple ακολουθεί την ευρύτερη τάση για στενά περιθώρια, προσφέροντας επί της ουσίας μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερες ή και ίδιες διαστάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μέχρις στιγμής φημολογία θέλει τις οθόνες της νέας γενιάς Apple Watch να είναι 15% μεγαλύτερες, γεγονός που συμβαδίζει με το φωτογραφία του δημοσιεύματος.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως στην εικόνα το νέο Apple Watch διαθέτει γυαλιστερό περίβλημα από χρυσό, το οποίο μοιάζει πιο λαμπερό από τα προηγούμενα μοντέλα αλουμινίου, το οποίο μπορεί να μαρτυρά την επιλογή ανοξείδωτου χάλυβα με χρυσό φινίρισμα, χωρίς ωστόσο να είναι η μόνη επιλογή για το εν λόγω αποτέλεσμα. Τέλος υπάρχει και μικρή τρύπα κάτω από το Digital Crown, πιθανόν ένα πρόσθετο μικρόφωνο.

Αληθινές ή αληθοφανείς θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα στην επίσημη παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου.

 

ΠΗΓΗ     INSIDER

 

Διαβάστε Περισσότερα