Δικαιολογίες μόνο για άρρωστους Ι Al Jazeera

Αρχές Αυγούστου και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χόρχε κάναμε κριτική για τις επιπτώσεις που θα είχε η συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.
 
Ειδικά ο Χόρχε μιλούσε ανοιχτά για ξήλωμα της ραχοκοκαλιάς της περσυνής ομάδας του Ολυμπιακού και τλονιζε την διαφαινόμενη κατρακύλα που έβλεπε να ερχόταν…..
 
Είναι δύσκολο να βλέπεις και να εκφράζεις αυτό που δεν μπορούν να διακρίνουν οι περισσότεροι… το δυσκολότερο όμως είναι να το λές έντιμα όχι τώρα που φαίνεται, αλλά πριν, όταν όλοι μιλούσαν για σούπερ μεταγραφές….
 
Κάναμε κριτική και ακούγαμε τα χίλια μύρια για το ότι ο Ενβιλά είναι παιχταράς και δεν έχει πάρει μόνο την Χρυσή Μπάλα …. τον Ραφίνια που ήταν ότι καλύτερο είχε η Μπαγερν αλλά είμαστε τυχεροί που τον προλάβαμε και υπερκαλύψαμε τον λίγο Ομαρ που ζητούσε πολλά ….. Τον Βινάγκρε που τον κλέψαμε μέσα απο τα χέρια των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης με την εκπληκτική ρήτρα των 25εκ …..
 
Αντικαταστήσαμε τον Τσιμίκα με μία λύση ανάγκης, στυλ Χολέμπας που είναι λίγο καλύτερος απο τον χειρότερο Ραφίνια …….. Έχουμε πεί και θα το ξναπούμε μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα…. ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ και ΑΛΛΟ ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΑΛΑ μάγκες, δύσκολο το ποδόσφαιρο δεν σπουδάζετε, ή το έχεις ή δεν το έχεις.
 
ΥΓ : Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που βλέπω να πραγματοποιείται ενα ρεκόρ ΓΝΙΚΕΣ…… μέσα σε ένα μήνα πως καταφέρνεις να καταστρέφεις την δουλειά 2 και πλέον ετών …. Αυτό κιαν είναι μία παγκόσμια ΠΡΩΤΙΑ.
 
ΥΓ2 : Ομάδα με δύο ντυμένα ξύλα φαβτίζοντας τους κολόνες της αμυνας, μην σας κάνει εντύπωση πόσα γκολ θα δεχόμαστε ορθιοι κια πόσα μπέναλτι μπενάλτι πεναλτί θα κερδίζουν οι αντίπαλοι ….
 

#ALJAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα