Δικέφαλε μόνο εσύ… ΡΟΣΤΟΦ 004

Άλλη κλάση ο Δικέφαλος στην Ευρώπη όπου απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες παρόλο που η ισσοφάριση έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και με τον εκπληκτικό Ζιβκοβιτς για άλλη μια φορά πήρε το μεγάλο διπλό, το οποίο επάξια τον έφερε στην πρώτη θέση και αυτή την στιγμή είναι στους 16 του conference league.

Σήμερα στη Φρανκφούρτη ήταν φανερά έξι – επτά χιλιάδες κόσμος και μπορεί και παραπάνω χωρίς υπερβολή, ο οποίος ήταν ο 13ος παίκτης με τον παλμό και την πίστη στην ομάδα συνέβαλε ώστε να έρθει αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ τα έχουμε πει ότι δεν είναι πια η ομάδα των περασμένων χρόνων και παρόλο που ο πρόεδρος είναι μακριά ο Στρατηγός Λουτσέσκου, έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο παικτών το οποίο είναι ανταγωνίσιμο και εκτός και εντός Ελλάδας. Αυτό έτσι και αλλιώς φαίνεται και στον πίνακα της βαθμολογίας.

Δεν είμαι αυτός που θα τολμήσει να πει για πρωτάθλημα κτλ και ούτε πρόκειται να το κάνω και τώρα. Όπως έλεγε και ο μεγάλος Χόρχε στα <ΒΟΥΒΑ> κύριοι…

ΡΟΣΤΟΦ 004

Διαβάστε Περισσότερα