Δικέφαλε θα βρεις πλεκτό;;; ΡΟΣΤΟΦ004

Ανοιχτούς λογαριασμούς και όλα ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος ενώ είχε  πάθος  και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο  πλεκτό δεν είδε.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πιο ρηχός ενώ ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που με την φάση του Μασούρα βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Βέβαια το γκολ ορθά δεν μέτρησε αφού για χιλιοστά ήταν οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο φορτσάτος με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίως σε αμυντικό ρόλο με πολλές ευκαιρίες και κυρίως με την είσοδο του Μιτρίτσα ο οποίος είναι ένα πραγματικό τρεχαντήρι που  έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι. Τι να το κάνεις όμως αν δεν έχεις έναν φορ να κάνει την φάση για γκολ;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά  με παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ που είναι πιο αργός και από κλάρκ αλλά και με έναν Άπκομ ο οποίος δεν το χει το γκολ. Όπως και να χει τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο και τώρα με τα κουλουράκια Θεσσαλονίκης, είναι όλα ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό και ας ελπίσουμε να είμαστε εμείς, που έστω και με αυτά τα γερόντια, αλλά και με έναν Ολυμπιακό ο οποίος δεν είναι στα καλύτερα θα περάσουμε στον τελικό.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα