Δικέφαλος με το δεξί στο 2022.. ΡΟΣΤΟΦ004

Με το δεξί ο Δικέφαλος στο 2022 αν και η ομάδα είχε απουσίες  λόγω κορωνοϊου  αλλά και τραυματισμών κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό και να πλησιάσει στην βαθμολογία την Αεκ στους 2 βαθμούς και στο παιχνίδι που είναι μεταξύ τους να αποκτάει απόλυτο ενδιαφέρον για  την δεύτερη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ και αναλογίας  των συνθηκών, που προανέφερα δυσκολεύτηκε στο παιχνίδι αλλά εν τέλει, μπόρεσε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και έστω και με πέναλτι να προηγηθεί στο σκορ με Κούρτιτς. Να προσθέσω και τις παρουσίες Τσόλακ και Ζαμπά όπου με τον δεύτερο, ο ΠΑΟΚ καθάρισε και το παιχνίδι με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή. Περιμένουμε από εδώ και πέρα και εξαρτώμενοι και από την πανδημία, να δούμε καλύτερα παιχνίδια και με τις όποιες μεταγραφές η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και σε Ελλάδα αλλά και σε Ευρώπη.

Ας ελπίσουμε ότι ο καινούριος τεχνικός Διευθυντής Ζοσέ Μπότο , να μεριμνήσει για το καλό της ομάδας και να εντοπίσει τις ελλείψεις που υπάρχουν σε θέσεις που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα. Ήδη έγινε το deal  έστω και με μορφή δανεισμού του Ισπανού Σάστρε από την Μαγίορκα στο δεξί μπακ της άμυνας. Περιμένουμε την συνέχεια εξίσου με αξιώσεις και την ομάδα να παίρνει πάλι τα πάνω της.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα