Δικέφαλος πολύ σκληρός για να πεθάνει… ΡΟΣΤΟΦ004

Επική πρόκριση στους οχτώ για τον Δικέφαλο μετά από ένα παιχνίδι το οποίο θύμιζε την πολιορκία της Τροίας, αφού οι Δανοί αν και ήταν σε πολλές φάσεις απειλητικοί,   το πάθος και η ψυχή των παικτών του ΠΑΟΚ μίλησαν.

Στο  πρώτο ημίχρονο η πολιορκία των Βέλγων ειδικά στα πρώτα λεπτά ήταν εμφανής αλλά κάπου εκεί στο 20 λεπτό ήταν ο Κρέσπο, οπού έπειτα από κόρνερ εκτέλεσε με το αριστερό πόδι την εστία των Βέλγων. Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, και με τη Γάνδη να περιφέρεται στα πέριξ του ΠΑΟΚ, κάνοντας παιχνίδι από τις πτέρυγες, ο Σαμουάσε έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ντεπουάτρ με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να αμύνεται στο δεύτερο ημίχρονο αλλά κάπου εκεί στο 70 με την  πανέξυπνη εκτέλεση της στατικής φάσης από τα αριστερά και με τον Βιεϊρίνια να δίνει πάσα εκτός περιοχής προς τον Αουγκούστο, έφερε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και το τελικό 1-2!

Ο Δικέφαλος φαίνεται ότι μετά από χρόνια  ονειρεύεται έναν ευρωπαϊκό τίτλο και δίνοντας βαθμούς  στην Ελλάδα, ίσως τελικά  υπάρχει ελπίδα να ξεκολλήσουμε και από τις χαμηλές θέσεις που έχουμε τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς Κουρτιτς και Ζιβκοβιτς ως βασικούς , απέδειξε ότι φτιάχνει όνομα στην Ευρώπη και έστω και σε αυτήν την διοργάνωση οι υπόλοιπες ομάδες θα τον υπολογίζουν.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα