Διπλό 6άδας για τους Πράσινους ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Ξάνθης με 0-1 χάρη σε γκολ του Μακέντα στο 50’ που μέσα στο 2020 εμφανίζει ένα πολυ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με εξαίρεση το ντέρμπι του Φαλήρου.
Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και το τελικό 0-1 μπορεί να θεωρειθεί και ως φτωχό.Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία του Διούδη και η ομάδα του Γιώργου Δώνη από την αρχή μέχρι το τέλος ήξερε τι ζήταγε στον αγωνιστικό χώρο.
Οι πράσινοι πλέον βρίσκονται μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμους και διανύουν μια φάση εξαιρετική σε αποτελέσματα αλλά και καλής ψυχολογίας με συνεχόμενες νίκες ενώ παράλληλα διακρίνουμε καλή αγωνιστική κατάσταση από όλους του παίχτες συνολικά και ατομικά.
Δύο πράγματα θα κρατήσουμε από τον αγώνα στα πηγάδια καθώς από το ματς έχουν περάσει αρκετές ώρες και έχουν αναλυθεί τα περισσότερα.
Το πρώτο είναι η θετικότατη παρουσία του νεοφερμένου Ανουάρ,ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ενσωματώθηκε άμεσα στην ομάδα.Τρεχαντήρι,καλύπτει χώρο,έχει μεγάλη οξυδερκεια στο να αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί στην φάση,καλή πάσα και επίσης καλός κουβαλητής αλλά και ντριμπλαδόρος.Θέλω να τον δώ και στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Κουρμπέλη δίπλα του και ως εξάρι αλλά και ως οχτάρι για να βγάλω ακόμα περισσότερα συμπεράσματα.
Το δεύτερο είναι η κόντρα που έχει ανοίξει και είναι διαρκείς τις τελευταίες μέρες μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της θύρας 13 και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.Αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλα τα γήπεδα που υπήρχε κόσμος του τριφυλλιού,ανέβηκαν πανό στα πέταλα με ξεκάθαρο νόημα προς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.Το είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας ότι η συσπείρωση πρέπει να έχει πράσινο νόημα και όλες οι πλευρές επιβάλλεται να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Κανείς μας δεν περισσεύει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον σύλλογο άμα θέλουμε ένα ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό…
Υ.Γ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

Διαβάστε Περισσότερα