Διπλό ημίχρονο,διπλό τελικό! | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διπλό ημίχρονο , διπλό τελικό!

Ο αγώνας με τον Βόλο ήταν ένα ακόμη μάθημα εξυγίανσης, σε ανθρώπους που βέβαια δεν έχουν διάθεση να μάθουν. Όλες οι ομάδες μπορεί να έχουν καλές ή κακές σχέσεις, να ψηφίζουν στην σούπερ Λίγκα, τα ίδια ή τα αντίθετα ανάλογα με τα συμφέροντα τους, όμως τα αποτελέσματα των αγώνων διαμορφώνονται στο γήπεδο.

Έτσι από ότι ξέρουμε ΠΑΟΚ και Βόλος έχουν ίδιες απόψεις για τα παραγοντικά του ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ προφανώς και είναι ο ισχυρός, αλλά ο «φίλος» του μπορεί να πάρει ισοπαλία μέσα στην Τούμπα και για να τον κερδίσεις μέσα στον Βόλο πρέπει να παίξεις πραγματικά καλά, όπως έγινε σήμερα.
Ο Λουτσέσκου πάει την ομάδα χωρίς φρένα.

Οι αγώνες είναι συνεχείς, αυτό προβλέπεται και για τις επόμενες εβδομάδες, οπότε πρέπει οι παίκτες να εναλλάσσονται. Ο προπονητής φαίνεται να τους εμπιστεύεται όλους, έχει και τις προτιμήσεις του, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει θετικό και η ομάδα προχωρά χωρίς απώλειες.

Ο Μπίσεσβαρ όταν είναι ξεκούραστος αποτελεί βασική επιλογή και φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή. Το φορ που επί της ουσίας επέλεξε ο κόουτς, είναι ο Άκπομ που ιδανικά συνδυάζει πίεση στα αντίπαλα μπακ και σκοράρισμα. Φάνηκε ακόμη μία φορά ότι τα τρεξίματα και τα κοψίματα του Τσιγγάρα, βοηθούν την ομάδα στο να επιβάλλεται και να μην δέχεται πολλές φάσεις. Έχουμε και τον Πασχαλάκη σε καλό φεγγάρι και πάμε με καλή ψυχολογία για το ΟΑΚΑ την Τετάρτη.

Υ.Γ. Πρέπει κάποιος να πει στον Μπότο, στους ποδοσφαιριστές που ψάχνει για την ενίσχυση της ομάδας, εκτός των άλλων αθλητικών στοιχείων που εξετάζει να βλέπει αν είναι και πανέξυπνοι. Είναι ένα στοιχείο που βοηθά, όταν σφίγγουν τα γάλατα…

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα