ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ | DRAZEN

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 75-77

Ο Παναθηναϊκός εκτός της νίκης , πήρε και την απαραίτητη ανάσα. Ψυχωμένος ήταν , έβγαλε σπουδαίες άμυνες στο τελευταίο δίλεπτο και είδε τον Grigonis να ξεμπλοκάρει επιθετικά.

Στο πρώτο δεκάλεπτο εμφανίστηκε και πάλι στατικός στην επίθεση με τον Παπαγιάννη να βάζει καλάθια αλλά να χάνει αρκετές προσωπικές φάσεις.

Δεν είχαν αποστάσεις οι πράσινοι και βοήθησαν κυρίως τα καλάθια των Grigonis & Andrews για να βρίσκεται κοντά στο σκορ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκαν τα σουτ και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ ενώ ήταν και η πρώτη φορά που πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το διπλό.

Πολλά χαμένα ριμπάουντ αλλά το κυριότερο πολλοί χαμένοι αιφνιδιασμοί. Το σχήμα με τον Gudaitis μέσα δούλεψε καλύτερα αφού ο Λιθουανός βοήθησε στο κομμάτι των αποστάσεων αλλά έβαλε και το παιχνίδι με πλάτη στην εξίσωση της επίθεσης των πρασίνων.

Tα μεγάλα σουτ ήρθαν από τον Grigonis , ο Williams ρόλαρε καλύτερα επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο Ponitka με τα έξυπνα φάουλ που κέρδιζε αλλά και το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο βοήθησε στο να μπουν εύκολοι πόντοι.

Γενικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει το εύκολο καλάθι και μάλιστα ούτε στο ανοιχτό γήπεδο βρίσκει εύκολους πόντους. Το σημερνό ματς είναι αυτό που είχαμε στα υπόψη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να το πάρει από την άμυνα του.

Δεν θα είναι όμως όλα τα παιχνίδια σαν το σημερνό και σίγουρα ο αντίπαλος θα είναι ποιοτικότερος.

Ο Παπαγιάννης παίρνει τα ριμπάουντ αλλά μπλοκάρει την επίθεση της ομάδας ενώ με τον Gudaitis στο παρκέ οι πράσινοι έχουν παιχνίδι στο post αλλά χάνουν τα ριμπάουντ.

Νίκη οξυγόνο , νίκη που πέρυσι δεν θα την είχε πάρει.

Η συνέχεια στο παρκέ.

DRAZEN

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα