Διπλό,Μπερνάρ και τραυματισμοί | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Άλλη μια δίκαιη νίκη για τον Παναθηναϊκό χθες το βράδυ στην Λαμία με 0-2,με έναν Μπερνάρ που θέλαμε να δούμε εδώ και καιρό αλλά που δεν θέλαμε να δούμε τραυματισμούς που ήρθαν είτε από την κακιά στιγμή είτε από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας…..

Θα μου πείτε λογικό είναι η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας να θέλουν όλοι να την κερδίζουν με όλους τους τρόπους. Άλλος με σπάσιμο νεύρων βάζοντας πούλμαν μπροστά από το τέρμα και άλλος με μπόλικο ξύλο. Άλλα υπάρχει και το κοράκι που όταν βλέπει να σπάει η μύτη ενός παίχτη από αντίπαλο μπορεί να του βγάζει κάρτα…

Αρκετά μιλήσαμε για τα έξω αγωνιστικά.Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έβγαλε πάλι την γνωστή πειθαρχία στο παιχνίδι της,είχε έναν πολύ καλό Μπερνάρ που έκοβε και έραβε και μετά από καιρό έναν πολύ καλό Παλάσιος όπου έβαλε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Χουανκάρ ακόμα κινείται σε ρηχά νερά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και ο πάντα φιλότιμος Σάντσες δηλώνει παρών αντικαθηστώντας επάξια των Κώτσιρα.

Η επόμενη αγωνιστική με τον Άρη είναι κρίσιμη καθώς η λίστα των τραυματιών είναι μεγάλη αλλά ο coach έχει δείξει πως η ομάδα είναι μονταρισμένη να παίζει με τον ίδιο τρόπο όποιον και να βάλει μέσα και αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη τόσο στο χορτάρι όσο και στον πάγκο και στην κερκίδα.

Όσο περνούν οι αγωνιστικές η πίεση θα αυξάνεται από όλα τα μέσα προς την ομάδα αλλά εδώ είναι το κομβικό σημείο ώστε μην χάσει τον προσανατολισμό της!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα