Δώσε τροφή στα αρρωστάκια …… Al Jazeera

Χθές όλοι είδατε το ματσάκι και σήμερα ο καθένας λέει τα δικά του ….Διαστημικός ο Πάοκ του 1ου ….. Ανύπαρκτος του 2ου ……. 4-1 τουλάχιστον έπρεπε να τους είχαμε ρίξει …. 5 έπρεπε να φάνε στο δεύτερο τα Μπαόκια …… και τα γνωστά αρρωστημένα γραφόμενα γνωστών site και βαμμένων εφημερίδων.

Δεν θα μπώ σε αναλύσεις του πως κατέβηκε, πως στήθηκε και αν έμεινε απο δυνάμεις, όχι δεν θα πάρω ….. Όμως θα πώ την γνώμη μου σαυτά τα 2-3 που είδα απο τον ΠΑΟΚ.

Καταρχήν η ομάδα δείχνει ότι φέτος θα πρωταγωνιστίσει εντός Ελλάδος πουλώντας δύσκολα το τομάρι της. Απο το χθεσινό παιχνίδι και με βάσει τα δεδομένα της εποχής ο ΠΑΟΚ μου άρεσε. Το μεγαλύτερο ΑΤΟΥ αυτής της ομάδος έχει ένα όνομα ….. BISESWAR. Αν έχει κέφια ο συγκεκριμένος, είναι σε καλή μέρα και τον ακολουθούν και οι συμπαίχτες του, ο ΠΑΟΚ ζωγραφίζει, γιατί ο αρτίστας είναι ένας και χθές πάλι ειδικά στο 1 ημίχρονο έκανε ότι έπρεπε. Χωρίς πολλά πολλά σημαία του ΠΑΟΚ είναι ο αφάνας ….

2ον. Όλοι λένε ότι τα πάντα ξεκινάνε απο το Τέρμα. Εκεί ο ΠΑΟΚ ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει αντί για τερματοφύλακα έναν τσαρλατάνο! Έχει μπερδέψει την θέση του keeper με αυτή τσαρλατάνου στο Τσίρκο Μεντράνο …. Αυτό που κάνει στο 2-2 είναι να τον κρεμάς στον Λευκό Πύργο απο τις λευκές κοτσίδες και να τον στέλνεις για καταναγκαστικά έργα στην αναμενόμενη ανακάινιση του Κλεάνθης Βικελίδης ……

3ον. Ότι πληρώνεις παίρνεις …. Με παίχτες τύπου Γιαννούλη δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για Ευρώπη. Μέτριος και τέλος χωρίς πολλές αναλύσεις , εδώ δεν είμαστε εργαστήριο ….

AL JAZEERA

 

Διαβάστε Περισσότερα