ΔΥΝΑΜΌ ΚΙΕΒΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0. Δεν σκόραρε, δεν πέρασε !!

Εκτός Ευρώπης έμεινε ο Ολυμπιακός πού δεν κατάφερε να ξεπεράσει του εμπόδιο τής Δυναμό. Χωρίς υπερβολή δεν ήταν αυτή ή ομάδα πού φάνταζε μεγαθήριο έτσι ώστε να αφήσει εκτός Ευρώπης τούς ερυθρόλευκους., κρίμα καί για τόν Ολυμπιακό , αλλά καί γενικά για τό Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έφερε ο Ολυμπιακός το ματς στα μέτρα του μετά από 10′ λεπτά παιχνιδιού , ήταν αυτός που είχε τόν έλεγχο τού αγώνα , αλλά μία κακή αντιδραση τής άμυνας του στο 32′ λεπτό τον έφερε πίσω στο Σκορ.

Ο Σο δεν συγχώρεσε καί καί έκανε τό 1-0. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε ψάχνοντας τό γκολ πού θα τόν βάλει στο παιχνίδι αλλά δεν τό βρήκε. Στο Β”ημίχρονο κυριολεκτικά ανήκει στους ερυθρόλευκους. Με τον Μασούρα στο ματς ο Ολυμπιακός επιτέλους παίζει με δύο εξτρέμ. Ατυχής η έμπνευση Μάρτινς να παίξει ο Ντίας. Η Δυναμό αφήνει χώρο στους Ερυθρόλευκους, πού πιέζουν , αλλά δεν είναι εύστοχοι σε δύο πολύ καλές στιγμές που έχουν, με Γκερέρο , και Μασούρα. Μονόλογος τού Ολυμπιακού χωρίς να κάνει τό γκολ. Όσες σέντρες βγήκαν από τά πλάγια ήταν αλλού για αλλού.

Η κατοχή μπάλας καί ό έλεγχος ενός αγώνα δεν έχει καμία ουσία ούτε προσφορά, εάν η μπάλα δεν πάει στα δίχτυα. Ένας προκριματικός γύρος πού σπαταλήθηκε τσάμπα στο πρώτο παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Προκρίθηκε μία ομάδα πού κατά την γνώμη μου δεν ήταν ανώτερη τού Ολυμπιακού. Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τόν Ολυμπιακό απόψε. Η Ευρωπαϊκή διαδρομή τελείωσε άδοξα.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ COSMOTE TV

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα