Δύο νέα iPad έκπληξη παρουσίασε σήμερα η Apple

Το iPad Air και το iPad mini 5ης γενιάς έρχονται με νέο επεξεργαστή, οθόνη Retina και καλύτερη τιμή.

Δύο νέα iPad παρουσίασε σήμερα αιφνιδίως η Apple λίγο πριν το προγραμματισμένο event της για τις 25 Μαρτίου. Το νέο iPad Air με οθόνη 10,5 ινστών αλλά και το iPad mini 5ης γενιάς με οθόνη 7,9 ιντσών.

Το νέο iPad Air με οθόνη 10,5 ιντσών περιλαμβάνει επίσης το Apple Pencil και ξεκινά από τα 499 δολάρια για το μοντέλο με σύνδεση WiFi ενώ φτάνει τα 629 δολάρια για το μοντέλο με σύνδεση δικτύου και WiFi. To νέομοντέλο διαθέτει επίσης οθόνη Retina και φορά τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή A12 Bionic. Επί της ουσίας έρχεται να αντικαταστήσει το παλιό iPad Pro με καλύτερη όμως τιμή.

Το νέο iPad mini 5ης γενιάς, με αναβαθμισμένο επεξεργαστή A12 Bionic και με υποστήριξη  Apple Pencil παρουσίασε σήμερα η Apple. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης προηγμένη οθόνη Retina και κυκλοφορεί στην ίδια τιμή με το προηγούμενο μοντέλο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, με το νέο τσιπ A12 Bionic, το iPad μίνι προσφέρει τρεις φορές καλύτερη απόδοση και εννέα φορές γρηγορότερα γραφικά. Η προηγμένη οθόνη Retina με ενσωματωμένη τεχνολογία True Tone και ευρεία υποστήριξη χρωμάτων είναι 25% πιο φωτεινή έχοντας ταυτόχρονα κι υψηλότερη πυκνότητα pixel σε οποιοδήποτε iPad.

Το νέο iPad mini ξεκινά από 399 δολάρια για το μοντέλο με το Wi-Fi και 529 δολάρια για το μοντέλο με το Wi-Fi και σύνδεση δεδομένων.

Οι προπαραγγελίες για το νέο iPad μίνι ξεκινούν σήμερα στο apple.com ενώ η διαθεσιμότητά του στα καταστήματα ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Όσο για το νέο event που έχει προγραμματίσει για τις 25 Μαρτίου η εταιρεία αναμένεται να μας συστήσει τα σχέδιά της για την τηλεόραση, καθώς και τα νέας γενιάς AirPods ίσως κι έναν ασύρματο φορτιστή.
ΠΗΓΗ INSIDER

Διαβάστε Περισσότερα