Δύσκολα θα έρθει η ανάκαμψη και το 2021 Σωτήρης Βάζελος

Το φετινό περίεργο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 λόγω Covit-19 μπαίνει στην τελική του ευθεία με την μεγαλύτερη απογοήτευση να μην είναι άλλη από την απόδοση της Ferrari. Ο ιταλικός κολοσσός εμφανίζεται την τρέχουσα σεζόν σε πολύ δύσκολη αγωνιστική κατάσταση.Δύσκολα μπαίνει στο Q3 σε κατατακτήριες δοκιμές ενώ στον αγώνα με τα βίας όταν τερματίζει φτάνει στις παρυφές της δεκάδας.
Υπάρχει εκείνο το εμβόλιο ώστε να προλάβουμε να σώσουμε τον ασθενή;Αυτό είναι το ζητούμενο στο Μαρανέλο.Οι πρώτες εκτιμήσεις που υπάρχουν καθώς δεν αλλάζουν οι κανονισμοί ούτε το 2021 είναι ότι η Ferrari θα βρίσκεται στην ίδια κακή αγωνιστική κατάσταση. Επομένως όλο το βάρος θα πέσει στην μεγάλη αλλαγή κανονισμών του 2022.
O Sebastián Vettel αποχωρεί χωρίς να υλοποιεί το όνειρο του με τους κόκκινους και όλοι ρίχνουν το βάρος πάνω στον Leclerc. Ας ελπίσουμε από το βάρος και την πίεση που πέφτει πάνω στον Μονεγάσκο μην καεί αυτό το χαρτί που ουσιαστικά είναι η μόνη ελπίδα και αισιοδοξία για το Μαρανέλο.Η Ferrari βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστή η οποία είναι η χειρότερη των τελευταίων 30 ετών.
GP STYRIA F1/2020 – DOMENICA 12/07/2020
credit: @Scuderia Ferrari Press Office

Ευελπιστούμε όλοι για το καλό του σπορ,η μεγάλη ιστορική ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της προς τις επιτυχίες διότι ήδη με την όλη κατάσταση παρατηρείται πτώση σε τηλεθέαση και ενδιαφέρον του κοινού προς την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.Ας μην λησμονούμε ότι η Ferrari είναι η ομάδα ανεξαρτήτως αθλήματος με τους περισσότερους οπαδούς στο κόσμο…

Διαβάστε Περισσότερα