Δυστυχώς δεν είναι ο Λάζαρος!!!

Άφησα λίγες μέρες να περάσουν για να σκεφτώ , να καταλάβω τι γίνεται, να διαβάσω διάφορες απόψεις κτλ και σήμερα είμαι έτοιμος!!!! ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΊΠΟΤΑ!!!! ΟΛΟΙ ΈΧΟΥΝ ΔΊΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΏ!!! Καλοπροαίρετη κριτική επιβάλλεται να γίνεται και καθαρά ποδοσφαιρικά υπάρχουν απορίες. Είδαμε την ομάδα στα φιλικά δεν μας νοιάζουν τα αποτελέσματα αλλά η εικόνα που είδαμε, ομάδα με τρεξίματα πάθος συνδιασμούς κοντά και με κάλυψη όλες οι γραμμές κτλ, τίποτα από αυτά στα επίσημα παιχνίδια.

Πέρυσι με Μαυρομάτη και Κολοβετσιο η ομάδα στάθηκε καλά αμυντικά φέτος πού είναι αυτοί οι παίχτες και γιατί; Κοναν ποιος θα μας εξηγήσει γιατί πάει για δανεικός όταν έπαιξε καλά σκόραρε κιόλας.
Μπεχ τραυματίας ο καινούργιος εχθές θέλει ενάμιση μήνα να φτάσει σε φυσική κατάσταση δεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις;  Έχει ευθύνες ο προπονητής για αυτά ή όχι; Δώνης παίκτης πληρώνει από την μία το επίθετο του από την άλλη εντελώς αντικείμενικα δεν έχει θέση στο αρχικό σχήμα.

Διάβαζα άρθρα λίγο καιρό πριν ότι είναι η αποκάλυψη φέτος δεν σταμάτησε τα γυμναστήρια προπονήσεις κτλ . Παπάρια μάντολες τρώμε δούλεμα . Διάβασα άρθρα ότι δεν έχει ευθύνη ο Αλαφούζος αληθεία; Βασικά δεν υπάρχει διοίκηση για να ελέγχει να φωνάξει πχ τόν Νταμπίζα Δώνη για μια ενημέρωση για να απαντηθούν κάποιες απορίες ή ακόμα και ν δώσουν λόγο. 13 απλά πέθανε και όποιος πιστεύει το αντίθετο λυπάμαι. Σίγουρα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν απλά τα πράγματα είναι σε τεντωμένο σχοινί. Διαβάζω για συλλαλητήριο….

Στο πρώτο συλλαλητήριο υπήρχε “εχθρός”. Τώρα υπάρχουν φαντάσματα δεν ξέρουμε ποιος είναι ιδιοκτήτης ικασιες κάνουμε όλοι, Φήμες μύθοι…. Οικογένεια από πίσω; Μύθος εδώ και χρόνια ζητάμε συγγνώμη και όλα καλά; Γιατί αν είναι έτσι να ζητήσω πρώτος!!! Και σε ποιόν να ζητήσω ρε παιδιά; Μήπως φταίμε για όλα αυτά; Μήπως έντεχνος μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και έχει κολλήσει το μυαλό μας; Από όπου και να το πιάσεις στεναχώρια και απογοήτευση σε όλο τόν κόσμο!!!

Το Paoalive οκ προχωράει αλλά η αλήθεια είναι με βήματα χελώνας και εγώ προσωπικά περίμενα μετά από τόσο καιρό το νούμερο να είναι μεγαλύτερο. Αλλά δεν μπορείς να κρίνεις και τόν κόσμο για αυτή την στάση που κρατάει. Παλιά έκλεινα ότι έγραφα με το ενωμένοι γράφουμε ιστορία…. Μαζί μπορούμε και άλλα τέτοια…. Δυστυχώς μου φαίνονται εκτός πραγματικότητας ακόμη και σας ευχές.
Οκ στηρίζω το συλλαλητήριο μόνο και μόνο για να ταράξουμε λίγο τα νερά όπως γράφει και η ίδια η ανακοίνωση.

Εύχομαι ολόψυχα αυτός ο Γίγαντας να σηκωθεί κάποια στιγμή. Είναι κρίμα για όλους εμάς τους Πάναθηναικους κρίμα για την γενιά μου που ζήσαμε μεγάλες στιγμές κρίμα για τούς μεγαλύτερους πού έζησαν ένα Γουέμπλεϊ κρίμα για τα μικρά παιδιά που μαθαίνουν μόνο από τις ιστορίες που τους αφηγούμαστε εμείς για τον Παναθηναϊκό. Το μόνο σύνθημα που με εκφράζει με μια μικρή παραλλαγή είναι ένα αυτή την χρονική στιγμή.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΏ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΆΖΕΙ!

Καλή Τύχη και Ψυχραιμία.

Πεταλάς Γιώργος

Διαβάστε Περισσότερα